Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

buna ziua tuturor!
aseara mi-au iesit doua liniute pe testul de sarcina.. dupa luni intregi de incercari, sperante, asteptari..
as vrea sa ma alatur si eu fetelor de pe lista de pe pagina intai
invatati-ma cum sa fac..
DN 13.02.1975
UM 21.03.2009
DPN 25.12.2009

Multumesc mult tuturor.. e prima sarcina si am emotii mari.. in data de 09 aprilie am facut un test de sarcina si imi iesise negativ.. in 16 aprilie am plecat in grecia, aveam dureri mari de cap si am luat un nurofen... acum citesct disperata tot ce gasesc.. sper sa nu fie vreo problema.. pt ca as muri..

oli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Felicitari noi venitelor!

Evy , nu inteleg doctorita ti-a pus diagnoosticul "iminenta de avort" doar pentru ca i-ai spus ca ai dureri abdominale?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

da. ai inteles bine .
orice durere ,diferita de ce considera ei "in grafic" ...ajunge la aceasta exprimare . pt ei este un risc pana la 13 saptamani. intr-un fel e bine ca te pune in garda sa ai grija ,alteori o iei razna ...
si astepti cu nerabdare sa treaca si sa fie bine .

Evy 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Evy, foarte tare faza cu infiatul
Fetelor, bine ati venit!
Sa ne dea DD la toate copii sanatosi si voiosi si noua sanatate si putere sa ii facem mari!
I-a fost mila sotului si mi-a luat rosii :)) Am bagat salatica cu branzica...pentru cateva ore sunt linistita!
Ehee, concediu, noi visam acum la sf lui mai sa fugim in muntii caciulatei, aproape aici. Dar mai e pana atunci, iar la vara nu stiu cum voi reactiona la caldura cu burtica! Mai vedem atunci, oricum tot prin tara, la racoare. Daca nu era bebe mergeam in delta, dar nu ma risc cu atatia tantari. bebe e pe primul loc de acum inainte
Pup

8+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Buna burticutze
Bun venit fetelor noi. Ralia o sa nasti in ajun de Craciun. Ce frumos
Adriana eu zic sa ne luam de mana. Si eu la fel..greturi non-stop( si noaptea), dau la rate in fiecare dimineata(urasc sa ma spal pe dinti), simt numai mirosuri ciudate.
Gata m-am plans si eu

Maine facem 8 saptamani.

7+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

week-end placut fetelor.. mancati si pentru mine , ca eu sunt cu in brate! v-am pupat!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

"neata"...ca acu' fro 30 de min m-am trezit si eu dintr-un somn de pe la 6
am bagat portia si nr.2 de rosii cu branzica ..prima am ras-o cand am ajuns acasa...
bai fetelor...era s-o patesc azi...de la atata lamaie...cred ca daca ajungeam 1 minut mai tarziu acasa....ma faceam de kko, la propriu ....mai natural de atat, nici ca se putea ....
deci...deocamdata nu e nevoie de supozitoare, ca fructele si citricele isi fac din plin efectul (cel putin la mine)

da' mai tarziu tot mai bag un ceai...sa dobor eu semi-raceala asta care ma incearca, cu nas curgator si gat care ma racaie pe dinauntru..

Diane, mai baga mesaje pe la generale, pe la barfe ...ca sa-ti creasca numarul lor, ca iti apar cu intarziere si nu le vedem cand trebuie...

Rony, bine ai revenit. E totul ok acum? Mi-aduc aminte de faza cu "raul de albastru"..da' asta cu canapeaua aruncata a tare de tot

Pirelia, un week-end frumos sa ai..sa te incarci cu mult aer curat, ca tare bun e!

die, si eu as vrea putin la mare la vara...dar, sa vedem ce zice al meu...

Bun venit noilor grafidusse, dankutza, ralia

Camy, si zici ca saptamana aviataore esti prin Bucuresti? ...burtici din capitala...va ganditi la ce ma gandesc si eu, cumva?
(sau indraznesc sa gandesc prea departe...si pentru altii?)

krelia 11+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Dankutza, Ralia bine ati venit!!! Sunteti in listuta!!

10+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dankutza si ralia bine ati venit!
simptome la mine...naspa intr-un cuvant.eu nu aveam nici 4 saptamani si era sa in masina,asa mi-a trecut prin cap sa-mi fac test si nici nu am pus repede 2 stropi de urina ca au si aparut liniutele...mi-e fff greata mereu,acum dupa ce am trecut de 6 saptamani parca de orice si oricand.azi era sa dau la boboci in parcare la spital si am reusit cu brio acum seara dupa ce am culcat copilul....dar ma simt excelent ca sa mai bag niste gref.as manca numai acru eu care sunt bolnava dupa dulciuri,la cealalta sarcina am trait cu prajituri.neuronii meu au plecat iar in vacantza, asta ma doare cel mai mult,o parte consistenta i-am pierdut la prima sarcina nu stiu cati se vor mai intoarce dupa asta,cred ca voi avea adevarate tornade de curenti in cap la tata spatiu cat ramane...nu ma mai pot concentra,nu mai pot invata,am iar test saptamana viitoare si eu nu am invatat nimic...am inceput sa iau incet si sigur in grutate plecasem oricum cu 5 in plus deci voi fi in iarna ca o vaca cu lapte...dar sunt fericita sunt la un pas sa am tot ce a contat pt mine in viatza doi copii sanaosi si un sotz de milioane
asa ca burtici va urez cu drag un somn linistit fara vise si ffff odihnitor...(si daca fie-mea ar dormi si toata noapte ar fi si mai super)

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 6+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

burtix, am plecat la somnik!
sa ne auzim cu bine de luni incolo..caci in wee nu stiu daca voi apuca sa intru.
pupix, noapte buna!

krelia 11+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput