Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)
Raspunsuri - Pagina 8
Ramonika spune:
pe unde umblati bre? ati dezertat toate? 
eu abia astept sa plec acasa, nu mai stau mult, ca m-am plictisit si mi-e un soooommmmnnnnnn 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
krelia spune:
je fusai la masa..si acu' il ascult pe laurentiu cazan..la magic fm...seeeiiiii saaaaammmmmmssssiiiiiinnnggggg ![]()

eu mai am 1 ora pana plec...d' musai sa ma opresc la rosii si branza ![]()
krelia
11+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
DianeAli spune:
am citit pe aici mesajele voastre, si as vrea si eu reteta limonazii aleia ca tot imi faceti pofta
. problema mea e ca am un acid groaznic de o saptamana si nu imi trece nicicum si cu nimic, nu mai stiu ce sa mananc.. credeti ca limonada mi-ar face rau?
vreau sa ii transmit si lui camy pus un mare strop de optimism, numai urari de bine, si o mare admiratie pentru curajul pe care il are si pentru taria cu care se trezeste zilnic si isi traieste viata. nu am trecut prin asa ceva si nu imi pot imagina durearea ta, si nimic din ce am putea noi sa iti spunem nu te poate alina..stiu, dar suntem aici pentru tine oricand, si pentru alte mamici in aceeasi situatie. capul sus! pupici!
6+
laurairina13 spune:
Si io p'aci...da crap de rau...ca imi vine sa ma covrigesc de durere..am o stare generala ft proasta ca de inceput de gripa, si cu dureri de stomac...
Nu imi vine sa mananc nik...
si mi-e rauu...Si mai stau si pan la 5 la munca 
na ca m-am plans..![]()
Laura,
10+
poze
Evy28 spune:
Buna fetelor
ce mai faceti ?
eu zic sa avem incredere in Dumnezeu si totul va fi bine .
sa invatam de la altii si sa ne ferim de ceea ce ne poate aduce necaz si va fi totul ok . multumim fetelor pt sfaturi .
vroiam sa va intreb ce simptome aveti .eu am intrat in 10 saptamani de astazi .
nu am avut greturi sau stari de voma niciodata, ma omoara asteptarea ecografiei . mai am cateva zile ..insa plesnesc de nerabdare .
v-a crescut burtica? la mine nu se vede mare lucru .
sanii nu m-au durut niciodata ,doar sfarcurile ...si acum mai usor .
am mici dureri pe lateral jos ,asa la legatura dintre bazin si picioare , nu pot sta mult in picioare ,maxim 1/2 ora si cam atat .
eu sincer credeam ca la sarcina nu simti nimic , plutesti si nu ai probleme de stat in picioare sau ...ma rog .
oare numai la mine se intampla?
voi ce mai simtiti ? va rog povestiti-mi si mie sa stiu prin ce trec , va rog mult .
in curand incep munca ca am fost in c.med si mi-e groaza . oare voi putea sa stau la munca ? voi cum va descurcati .
Evy 10+

Ramonika spune:
evy - stai cuminte, sarcina nu e o boala. cum sa nu poti merge la servici? n-am mai auzit asa ceva.
doar daca serviciul tau inseamna sa stai mult timp in picioare, atunci ar fi o problema.
cat despre simptome, nici nu nu prea am. eu fac si sport in continuare. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Evy28 spune:
Ramonika stiu , insa eu am avut dureri de burtica la 8sapt si dr m-a bagat in c.medical si acum imi este frica .
de la statul in pat ma misc greu si de aceea ma gandeam daca va fi ok la servici
Evy 10+

X-ray spune:
ola burtici!hop si eu dupa lucru,o masa nesanatoasa dar bine venita cu o buna prietena forumista colega cu noi la sept-oct si vizita la targul de turism.cocluzia:pana acum o zi perfecta!
so,draga camy nu stiu daca cineva ar putea trece peste asa durere,e o chestie cu care traiesti toata viata.tu trebuie doar sa incerci sa-ti schimb atitudinea pt samburelul tau din burtica,are tare nevoie de liniste,de calm sa creasca mare si sanatos.ca medic rezident pe radiologie imagistica iti pot spune insa ca nimeni (numai daca e un ipocrit) iti va garanta vreodata ceva 100% vizavi de cum e bb din burtica,pt ca inca nu am ajuns la stadiul de dezvoltare a medicinii incat sa dischizi burta si sa vezi ce-i acolo apoi sa o inchizi si sa mergi mai departe ferm convins ca totul e ok ca ai vazut cu ochii tai. aparatura, analizele, oamenii care le folosesc oricat ar fi de performante si bine pregatiti au ca orice in lumea asta un procent fff mic de posibila eroare.asa ca e pacat sa te supui si pe tine si pe samburel unui asa stres.nu putem duce sarcina cu securea deasupra capului.
si forumul intr-adevar poate fi considerat dependenta,stress dar tare bine venit e ,cel putin stai si vorbesti aceeasi limba cu persoane care te inteleg pt ca trec prin asta.
pt raceala va recomand cu caldura oscilo,la mine a functionat cu brio in prima sarcina la 2 gripe![]()
in alta ordine de idei va propun o tema de discutie azi : pe unde va flendurati burticile la vara? adica concedii,mini concedii, relaxare,etc...noi studiem la greu ofertele(am si targ de turism in oras) pt turci la inceputul lui iunie
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
6+
povestea noastra...
Ramonika spune:
evy - cat de tare te durea burtica? si eu mai simt unele "crampe" uneori, insa n-am avut sangerari. am citit ca e normal sa ai dureri de burta pentru ca uterul se extinde.
alina - la vara tre sa mergem la 4 nunti, o gramada de bani tre sa dam si nu cred ca ne permitem cine stie ce vacante exotice, probabil cateva zile pe la munte si atat.
Ramonika
krelia spune:
ce misto suna..."medic rezident pe radiologie imagistica" ![]()
noi anul anul asta cred ca zicem pas la concediu'...avem 1 nunta si 1 botez....plus masterul meu in vara....poate dam o fuga pana in neptun, la noi.....ca noua acolo ne place
(din tot litoralul Ro)...la Antik...de cand eram noi tinerei...din primul nostru Co impreuna ![]()
Evy, ai grija de tine daca spui ca ai problemute cu burtica![]()
eu cred ca simptomele difera de la sarcina la sarcina...sunt fete care au greturi, unele au arsuri..altele nu simt nimic...
eu sunt cu greturile, cu tzitzi putin dureroase si umflate
, cu -2kg...si deocamdata fara sa se vada mare lucru la burtica...
krelia
11+
tzutzupida noastra creste si pozeaza