Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Lorix si toate noi venitele bine ati venit, sedere lunga si placuta va doresc!

A-driana si Lorix n-ati putea vorbi totusi aici despre problema. Cred ca ar fi bine sa stim cu toatele. De exemplu si eu incep sa am ceva probleme. Sunt fff constipata si azi dimineata chiar m-am speriat. Dupa scaun am avut o sangerare anala destul de semnificativa, sange rosu clar si chiar si un mic cheg. De atunci ma ustura zona si chiar parca ma si doare un pic. am sunat doctorita mi-a spus sa nu ma ingrijorez si mi-a dat niste supozitoare hemorzon sa-mi pun unul pe zi timp de 3 zile si apoi unul la 2 zile inca vreo saptamana si pe viitor sa folosesc la fiec. scaun supozitoare cu glicerina.

Sper sa ma dreg ca e tare neplacut si sunt abia la inceput. Daca acum am probleme la nastere si dupa ce ma fac? Dar uite eu vorbesc cand tu ai deja fisura anala

Sper sa ife si bebe bine, of nu mai am rabdare pana pe 14 mai la eco. Mai bine o rugam pe doctorita sa-mi faca o eco si saptm. asta.

A si mai am o problema - eu deja m-am ingrasat 4 kg Mai e cineva ca mine? Ca va tot aud pe unele chiar ca ati slabit???

10+

Mergi la inceput

Aaa am uitat sa spun - Laurairina foarte draguta esti, iar rochita si pantofiorii tare finutzi.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Laura sigur ca te poti casatori si la biserica ortodoxa fara sa-ti schimbi religia, eu m-am casatorit la catolici, dar eu sunt ortodoxa, numai ca biserica unde m-am casatorit, mi-era aproape de suflet, acolo s-au casatorit bunicii mei, apoi parintii mei, apoi eu si tot acolo am botezat-o si pe Diana.
Simo nu stiam de unde-mi pari cunoscuta parcat te-am felicitat pt sarcina la randunici, nu?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Saru'mana Miramar, oricum cred ca ai gasit si poza cu bebelul, speer Ca e mandria noastra..

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

miany si lidia - bine ati venit in randul burticilor!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Da dsi bb e dragut. Seamana cu mamica

Si eu stiu ca te poti casatori in biserica ortodoxa fara sa treci la ortodoxie, atata vreme cat esti crestin.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Sunt de aceeasi parere Laurairina foarte frumusica si finuta cu tot ce ai tu acolo in poze...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

A fost cam neprogramata la mine, e prima sarcina.
Imi poate recomanda si mie un doctor bun in Arad???

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Miramar,

Sunt Lorelix
Mi-ai spus Lorix..de fapt sunt loredana.
In fine sa vb despre marea problema: fisura anala.Inca nu am discutat cu a-driana..eu nu-i vad activat PM-ul
Da, se pare ca ce ai tu este un inceput de fisura...asha patesc si eu..se face de la constipatie....scaunul fiind mai solid zgarie tot in calea lui...trebuie sa avem grija sa nu ne constipam..la mine este foarte greu...nu prea mananc fructe:((
Ca sa nu mai spun ca eu am si niste hemoroizi...am avut interni si cica am scapat de ei..la o clinica particulara...teoretic...ca mai am ceva la iesirea din tunel...
Eh...ce sa-ti mai spun..viata grea....Aveam de la aia cu clinica niste alifie speciala care ajuta la inchiderea fisurii..dar nu se poate folosi in sarcina.
Iti recomand: lichide multe, prune uscate si hidratate((tinute in apa), si bai caldutze de sezut( te asezi in cada, si stai 15 minute, sa se relasezez sfincterul). Nu stiu daca te-am lamurit vreun pic...
Eu sunt disperata: ies afara la 2 zile si atunci se lasa cu probl..ca la tine.

11+
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Sorry!

Am postat de 2 ori acelasi mesaj...
OFFFFFFFFFFFFFFFF!

11+
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput