Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)
Raspunsuri - Pagina 19
A_driana spune:
am PM activat, mi-au scris si alte fete
lorix, ai PM
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
8+
strumfulet + poza strumfulet
laurairina13 spune:
Betty, noi o sa facem cununia si la biserica, vrem sa fie ceva complet.
Luciandrea, eu sunt catolica, si am crescut mergand duminica de duminica la biserica, am crescut in gasca de copii de la biserica, ca adolescent am petrecut tineretile in excursii si alte organizari facute tot de biserica..bineinteles toate fiind adiacente slujbelor de duminica. Dar am crescut bine si ma simt foarte bine si in continuare cand merg la biserica..simt eu cas mai linistita. Dar..o sa facem cununia in biserica ortodoxa, o sa fie (sper ..cel putin pe mine asa m-a asigurat preotul meu, ca nu sunt obligata sa ma trec in religia ortodoxa, se poate face fiecare fiind in religia lui)si o sa fie ceva mixt. Eu o sa continui sa merg la mine la biserica, si tot tacamu.Adica nu pot dintr-o data sa incep sa invat alte dogme, alt ritual, alte alte...etc. Nu ma simt in stare, as ramane pe dinafara probabil, nu as mai merge nicaieri la nici o biserica. Scuzee pt off topic

In fine..
Le trecem noi pe toate. Eu ma bucur ca in sfarsit mi-am gasit perechea pentru toata viata, ca suntem sanatosi, ca urmeaza peste 7 saptamani nunta, ca o sa fie o nunta ca in poveeesti ![]()
..asta ca sa fiu si putin laudaroasaa
, si ca o sa vina pe 9 noiembrie printul nostru (in cazu in care nu ati citit postarea mea de sambata, e cu putoi, de la eco de 12 saptamani) Deci..I'M HAAAPPY!!!
Si asa tre sa fim toaate, mai datii incolo pe clevetitori, pe neamuri prost intentionate, colegi si sefi ranchiunosi! Noi contam! ![]()
Cat priveste arsurile de stomac..si io si io!
Da s-au mai calmat ca am ocolit cu desavarsire citricele, rosii, muraturi, acrituri, prajeli. Iar cand nu mai puteam..bagam ori maalox, ori dicarbocalm, si seara beau o cana cu lapte. Mai calmeaza si aia. Iar cand simt ca ma mai iau iar..rontai la covrigi uscati!
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
12+
poze
simonette spune:
Buna tuturor!!!
Laurairina te felicit ca ai profitat de moment si le-ai spus viitoarelor rude de minunatia din burtik...cat despre tatal tau, da-i timp si se va obisnui cu ideea, iar daca nu, atunci desi e dureros va trebui sa te resemnezi si sa fii fericita cu familia ta care e pe cale sa se formeze!!! Sper ca nu am fost prea dura
Pirelia, admir delicatetea ta in a-ti anunta apropiatii pe fiecare in parte in functie de cum crezi tu ca va primi fiecare vestea.....mare rabdare tb sa ai!!!
Doris felicitari ptr bb care are forme!!! Deja e voinicutz;.. bv mamico mandra!!
Kitzy, noi am mai fost o data colege de odisee si acum ne confruntam amandoua cu aceeasi pb........dintisorii! Si iannis s-a zvarcolit toata noaptea tot din cauza incisivilor! Ce sa facem? O sa trecem noi si de asta
Camy, bafta cu RH-ul si imi pare rau de intepaturile in plus. Bine macar ca au fost gratis
Lorelix, bun venit la burticutze, sarcina frumoasa si la termen cu bb sanatos! Despre fisuri nu stiu ce sa-ti spun, pot doar sa imi imaginez ca iti este tare neplacut si dureros si imi pare rau!
Dienutze felicitari ptr cele 9 saptamani!!! La mai mare!!! Cat despre arsuri, incearca sa depistezi ce aliment anume ti le provoaca si apoi scoate-l din alimentatie! Din experienta mea stiu ca trece cu lapte caldutz
Cristina intr-adevar.... Si eu mi-as dori sa spun parintilor ca voi mai avea inca un bb, din pacate nu am cui....; Tata nu mai e de 4 ani si mama a plecat si ea de o luna si ceva..... Asa e Viata asta, dar.........mie imi place sa cred ca ei stiu asta deja de acolo de sus!!!
Va doresc tuturor o saptamana minunata si lipsita de reactii nedorite!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 6+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
DianeAli spune:
buna fetelor. multe s-au mai intamplat pe aici de 2 zile. azi m-am simtit din nou mai rau, deja am tinut in brate
de dimineata, dupa ce am papat o banana. acuma am bagat 2 croisante cu ciocolata, sper sa stea la locul lor.
ma aflu si eu printre cele care nu au dat veste in tara la nimeni in afara de fratele meu si iubitul meu -nu suntem casatoriti si nici nu vreau sa ma casatoresc, suntem mai 'moderni'. probabil intr-o zi o sa fie, si poate ma conduce micutul(ta) la altar
. dar ambele noastre familii o sa fie in culmea fericirii cand o sa le dam vestea- noi credeam ca nu o sa reusim sa avem copii,deja ne chinuiam de ceva vreme. am hotarat ca le dam vestea cand incepe sa se vada burticuta, ca altfel o sa-mi faca, capul calendar, si la cum ma simt, numai de asta nu am nevoie. plus ca barbatul mi plecat in tarile calde de o luna si numai peste o saptamana vine, i-am aratat liniutele prin skype
, deci tot greul pe mine.
sa aveti o zi frumoasa si fara..greturi si alte cele.
7+
alunelsialbinutza spune:
Salut burtici!
Am bagat un ochi pe aici sa aflu vesti bune.
Felicitari Laura. Sanatos sa fie, ca fustitza vine ea dupa ce va mai asezati si voi ca o familie proaspat formata si repejor inmultita!
Camy ma bucur mult ca ai o stare mai buna.Daca vii in Bucuresti si puneti de o intalneala (dupa ora 18:00) ma bag si io ...
Daca nu puneti de intalneala si ai chef de limonada la o terasa ... sunt available ca sotul meu a plecat la Dragasani, iar Bradut e la Ploiesti. Tot sa imi fac de cap![]()
alunelsialbinutza spune:
In alta ordine de idei, eu sunt bine fizic si binisor spre bine psihic.
Am facut joi seara chiuretajul cu anestezie generala, deci nu am simtit si nu stiu nimic
Daca exista vreuna dintre voi care nu si-a facut programare pentru morfofetala de trim 1 si bineinteles se mai incadreaza pe 8 mai, cedez eu programarea mea la Iosup, facuta la Fortis. Astept PM.
miany75 spune:
buna,fetelor! Va doresc o saptamana cat mai usoara
!..noi avem 11 saptamani ..miercuri urmeaza sa fac o doua echografie ...am emotii tare mari ..ma intreb daca totul e in regula...in afara de faptul ca mananc ca lupul si uneori dureri de "sale" nu am nimic .Mi-e tare teama ,mai ales ca eu am mai pierdut o sarcina si a trecut f.mult timp pana am ramas din nou insarcinata ...sper sa fie totul bine ..Va pup
..sa auzim de bine..!
miany
laurairina13 spune:
Alina, multumim de vizite! Si speram sa auzim cat mai curand vesti bune de la tine!
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
12+
poze
Lidia74 spune:
Salutare burtici!
Avem 10 sapt si 5 zile...cu greturi...Deja nu ma mai pot incheia la nasturele de la pantaloni. A facut cineva testul TORCH?
Pupici 
laurairina13 spune:
Camy, spuneai ieri ca ai poze proaspat facute cu burtica si ca le atasezi la album...eu tot astept sa iti vad burtica ![]()
Apropo, pt doritoare sa vada un bebel de 11 sapt si 5 zile, am atasat poza la link 
Laura,
12+
poze