Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu azi-dimineata am fost sa-mi fac determinarea de anticorpi anti RH...asta nu e pt voi...e pt mina ca am RH-...
...si nu-mi gasea vena...si acum am mai multe intepaturi.....bine ca am gasit pe cineva (o pila) si mi-a facut gratis...cica in Bucuresti costa 5 mil

...buuun...acum merg pana la servici sa iau niste hartii (ca sunt in concediu de odihna)...si apoi cu ceva treburi prin oras...cred ca la Bucuresti mai plec doar miercuri...abia astept!

O saptamana frumoasa!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Buna tuturor gravidutelor.
Sunt Lorelix.toate fetele!
E prima data cand scriu la acest subiect.
Am citit cam tot ce ati scris voi ca sa ma familiarizez cu numele si cazurile voastre.
Sunt si eu , am 11 sapt.
Si vreau sa intreb daca cineva s-a mai confruntat cu o astfel de problema:
FISURA ANALA!In trecut mi-am tratat aceasta afectiune la o clinica particulara, dar rezultatul a fost pentru scurta durata.
Stie careva vreun remediu pe timp de sarcina pentru aceasta afectiune?
Va multumesc si sper ca nu am deviat prea mult de la subiectul vostru

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, fetele!
Eu am inceput prost ziua, arsuri de stomac, urate!
Mi se pare foarte devreme pentru ele. Mi-e groaza sa nu mi se intoarca gastrita mea veche. Of!
Ati avut arsuri de stomac pana acum?

Dau o cafeluta!!! Am facut 9 saptamani :)

9+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata... asta e, unii sunt cam lenesi, abia acum se trezesc.
De saptamana viitoare incep si eu lucrul si deja ma gandesc cu groaza. Va trebui sa anunt sefii, colegii etc...
Laura, citesc poevestea ta comico-tragica, sau nu stiu cum sa-i spun, ma si ditreaza, dar ma si supara in acelasi timp. Eu as vrea asa de mult ca tatal meu sa fie printre noi si sa pot sa-i spui si lui ca va avea un nepotel/nepotica, mai ales ca isi dorea asa de mult.. Mult curaj, eu cred ca se va rezolva mai usor decat crezi.

Cum e la lucru cu starile de greata? Eu ma tot gandesc ca daca o sa incep lucrul va fii mai bine. Nu o sa am timp sa ma tot gandesc la cat mi-e de rau. Ma insel???

CRIS 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dienutza...si eu am arsuri....o sa te tina pana o sa nasti....apoi trec...

Lorelix ...nu stiu cava care sa te ajute...imi pare rau...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Greu cu vestea???

Asa am zis si eu timp de o saptamana , de la testul pozitiv pana la eco. Cum sa anuntam lumea, ma tot gandeam la un tur pe la parinti sa ii anuntam personal, era bine... ca urma Pastele. Cum sa anunt cumnata (aceeasi probl. ca si Pirelia).
Ei bine dupa ce am ajuns de la eco., sotul , de fericire,a pus mana pe tel si a inceput sa anunte lumea. Am sunat si eu la mama si la sora, sa nu afle din alta parte, ca daca spunem sau facem ceva asa repede se imprastie zvonurile de parca le-as spune la ora 17 la PROTV...
Si asa a aflat familia, care s-a bucurat pentru noi.... si eu m-am stresat o saptamana pe degeaba , facand planuri de anunt
Ce m-as face fara sotul meu???

CRIS 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lorix, spune-mi mai multe despre fisura anala....adica si eu am ceva probleme pe ,,acolo'' si nu stiu exact ce este...
ca sa nu avem probleme ca ii offtopic sau prea ,,scarbos'' trimite PM
sarcina usoara si bebe sanatos

fetele cu vestile la familion, cand o sa vada mogaldeata aia mica, o sa uite ei de gura lumii, de orice preconceptie din asta...o sa fie super fericiti...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

8+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

dienutze!

Sa stii ca si eu am avut ceva arsuri stomacale cateve seri la rand, dar nu le-am dat prea mare importanta, mai exact sapt trecuta.
Ai greturi, varsaturi?
Pe mine pana acum m-au chinuit niste greturi continue, nu prea am mai dat prin bucatarie:( spre disperarea sotului meu.
Ce anume mananci?

11+

Mergi la inceput

A driana!
Observ ca nu ai PM activat!
Activeaza-l..si o sa-ti scriu:)

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Of, sper sa nu fie chiar pe toata sarcina de acum incolo arsurile astea!
Pai m-am trezit, am bagat pastiluta mea de eutyrox, la juma de ora cafeluta si a inceput marea racaiala la stomac! Am bagat niste biscuiti po****ri, caci imi plac si m-au mai lasat putin durerile.
Ieri, in schimb am mancat friptura de pui cu cartofi si cu multa ceapa verde si usturoi verde, toate la cuptor. Ma gandeam ca poate fi si de la asta.
Sunt mai panicata ca m-am mancat cu o gastrita tare rea in toamna, credeam ca am terminat-o cu asta.
Nu am greturi, ieri am avut o stare tare naspa, am dormitat in pat mai toata ziua.
Lorelix, cu datul prin bucatarie nici eu nu dau din cauza ca nu prea agreez nicun fel de miros! Ieri soata a facut mancarea! Nu am greata, doar ca mi se ridica parul pe mine la mirosuri!
Trebuie sa imi urnesc monumentul la munca si nu am cheeeff!
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

9+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput