Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Laurairina dragutza, oricum trebuie sa ii spui tatalui tau. Si eu am avut aceeasi problema, dar pana la urma nu am facut ceremonia religioasa; eu nu am renuntat la relegia mea si toate au fost bune si frumoase.

Oricum tatal tau nu are de ales si va accepta pana la urma....

Intrebare: A FACUT CINEVA DRY TEST?

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

bonjurica la burtici

pe mine nu m-a lasat raceala....si am alt morcovel acu'...ca am tot citit despre raceala in sarci si despte cazuri in care din cauza acesteia se paote opri din evolutie...de la tuse...de la suflat nasu'....sper sa fie ok...ca in afara de ceaiuri de lamaie....n-am luat nimic altceva...macar de n-as mai avea nasul asta infundat

bun venit noilor burtici!
pup si restul fetelor!

krelia 11+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

pe mine m-a tinut raceala cam in jur de 3 saptamani si inca mai tusesc si acum si am fost la eco, iar bebe e super ok, ba pe deasupra face parte din categoria grei: 51 gr si 4.93 cm

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Neatza Mamici!
Eu am ajuns la birou, voi ce faceti?
Ce liniste e pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata burtici, am aparut si eu

bun venit noilor burticute, care nu sunt putine , va doresc sedere placuta, sarcina usoara si bebei sanatosi...

noi azi facem 8 sapt, mai avem un pic si trecem de ,,perioada critica''...doamne ajuta ....
la mine s-a vazut bebele la 6 sapt si 4 zile, se vedea si inimioara cum palpaie...
in we asta am reusit sa mai pap ceva, eu cred ca fac alergie la scarbici ....deja cantam victorie ca s-au dus varsaturile ,,cronice''.....azi dimineata, ma trezesc sa vin la scrabici, beau apa, si dupa 2 minute fug la wc sa-l imbratisez, de la apa......apoi mi-am revenit, dar cat am fost acasa a fost ok......cum a spus sotu: ,,uite la strumfulet deja nu-i place sa mearga la servici ''
laurairina, pirelia, succes pt anuntarea vestii, vor fi fericiti toti, ve-ti vedea......sa ne tineti la curent cu reactiile...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

8+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata burtici.
am ajuns si eu la munci (nu pot sa-l numesc scarbici, ca voi, pt. ca chiar e OK ). in w-e n-am prea intrat.

pe noi ne-a prins cutremurul la tara, n-am simtit mare lucru, eu eram in casa si am simtit putin, dar sotul era afara in miscare si n-a simtit nimic.

bun venit noilor burtici, vad ca Beatrice e din Iasi, la ce doctor mergi?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata, fetelor! Multumesc pt felicitari si incurajari cu anuntul vestii. Sa va povestescc -crima si pedeapsa, mai ceva ca in reclama cu sucul ala si celebra replica 'o sa aveti un nepotel'
Era ziua nepotului, si eram eu soacra, bunica mirelui si cumnata..si se ia vorba din nu stiu ce..zic ele' sa nu ascunzi daca de ceva' -adica era vb de sarcina,..si eu toata rosie ca focu in obraji zic :
''PAI SUNT IN 3 LUNI '' .................... se facu o liniste mormantala, toti se uitau la mine(..-mirele meu era cu nepotu in dormitoru lui, deci eram singura la apel),...mai era putin si aveau sa zica ca la reclama ''pai sa ii lasam sa se mai cunoascaa''
Intr-un finaal, imi zice soacra cu juma de gura ''Pai sa fie intr-un ceas bun''..in fine pana seara la 8, in cateva ore, deja primeam enspe sfaturi, bunicasa deja a zis ca vrea sa mai traiasca sa il si cunoasca pe viitoru membru al familiei(ca e ft bolnava)..etc..Deci, neamurile mirelui stiu toate..
Buun..mai raman ai mei, care sunt la 800km distanta din pacate, iar prin telefon nu pot..pur si simplu nu pot sa ii anunt. Plus ca, stiu ce ziceti de taicamiu, dar..nu e asa, e o persoana foarte dificila, a zis ca el nu o sa vina la nunta, daca eu ma trec la ortodoxi, si asta o stiu deja de juma de an. Deja ca nunta o facem singuri, noi doi, nici macar sustinere morala din partea lui nu am. In fine, eu sunt obisnuita, ca asa a facut toata viata, a jignit, si a ranit pe toti cei apropiati, intr-un fel ma asteptam sa reactioneze asa..normal ca ma doare..si daca el face taraboi pt o simpla cununie, darmite sa afle ca sunt si mireasa gravidaa
Gat..nu va mai stresez cu my problems..Oricum, eu ma gandesc la mine si la bebe, si incerc sa nu pun la suflet prea muult. Normal ca am plans..ca e tatal meu..dar nu am ce face..toate neamurile au sarit pe el sa il certe, sa il convinga..nu ai cu cine
Va urez o zi frumoasa! si o saptamana cat mai usoara, si sa vina mai repede 1 Mai, sa lenevim la gratarele..

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 11+si 6 zile
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata tuturor burticutelor mai vechi si mai noi care s-au alaturat odiseei noastre.

Vorba Laurei, greu cu vestea asta.
La mine in familie a aflat mama, care s-a bucurat si apoi ingrijorat ca nasc fara sa fiu casatorita si ce va spune lumea, etc. (am linistit-o spunandu-i ca pana nasc o sa ma si casatoresc). Un frate si o sora au fost anuntati si ei, iar sora este peste masura de bucuroasa cand face glume asupra iubitului meu. Mai ramane de anuntat tatal meu si un frate, acesta din urma va primi vestea in mai, de ziua lui si a fetitei lui.
Din familia iubitului meu a fost anuntat doar tatal, care este enorm de incantat ca va avea un nepotel (ne-a spus ca isi doreste 7 nepotei si nepotele, de parca as fi iepuroaica). Mama si sora iubitului meu vor fi anuntate saptamana viitoare, dupa ce mai fac o ecografie (poate obtin si o poza cu micutul meu). Sora iubitului incearca de ani buni sa ramana insarcinata si urmeaza nistre tratamente de feritilitate si sunt foarte suparati ca nu au rezultate inca, iar mama iubitului se solidarizeaza cu ea. Asa ca vor fi anuntate mai tarziu putin.

Iubitul meu vrea gemeni iar eu vreau baiat. Ce sa visez ca sa fie baiat?

Viitoare mamica in culmea fericirii 6+ (8+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Bun venit noilor burtici.

Vin si eu cu noutati, vineri am fost la eco si ne-am reantalnit cu care are 23,7 mm, de data asta , are deja forma de BB, se vedea capusorul, corpusorul, manutele, piciorusele, inimioara se vedea cum batea repede in pieptulet, ce sa va mai zic nu mai stiu ce-i cu mine, in fiecare zi ma uit la el si vorbesc de una singura.

Betty si eu am 3 fibroame de 41,9 mm, 49,1 mm si 35 mm. Am intrebat daca poate sa dauneze la BB si mi-au raspuns ca nu doar ca trebuiesc tinuti sub control ca de obicei cresc in gravidanta. Daca mai afli tu noutati spune-mi si mie .
Si eu fac tot DRY TEST in saptamana a 12 a.

Doris 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

laurairina13-
Am si eu o intrebare din simpla curiozitate, nimik mai mult- din ce religie faci parte?....si vroiam sa te felicit pentru curajul tau,si pentru alegerea facuta! Sa aveti grija de voi, asta consteaza cel mai mult, nunta si pregatirile vin de la sine, cu mai mult sau mai putin stres o sa treceti peste.
Inca odata felicitari pentru optine si curaj!!(sa stii ca te admir )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am avut o noapte horror....Diana s-a trezit toata noaptea, ii un pic racita, un dintzisor aproape a spart gingia, mai sunt pe drum 2 incisivi laterali superiori, eu racita cobza, toata noaptea m-a durut capul, gatul si-am fost infundata, asa ca acuma is zombi in toata regula, poate dupa ce ies pe afara imi revin un pic.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 5+

Mergi la inceput