Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetele, papati 2 kiwi pe stomacul gol dimineata, sa vedeti ce efect are, scapati sigur de constipatie. Profitati acum cat mai sunt pe piata. La mine merge perfect :)
Va pup!

9+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

laurairina, super poze...oai cand o sa fie si el meu asa frumos, cu mutrita de copilas ghemuit

camy, chiar asa, si eu tot intru sa-ti vad burtica, dar nu vad nici o poza...

lorelix, si eu aceiasi pb, ffff constipata, fructe nu prea mananc, apa nu prea beau...cum sa nu fiu? si la mine se ,,zgarie'' tot cand ,,apare'' si apoi se vede asa niste firisoare roz, ca si cum as fi taiata cu ceva...asta este....toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

8+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Adriana, peste 4 saptamani o sa fie si al tau asa ..cresc asa repedeeee

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Dienutze - nu functioneaza. In fiec. zi imi fac la blender si beau pe stomacul gol smootie facut din o lamaie, 1 portocala si 2 kiwi, miere, un pic de apa minerala si in rest apa plata. Beau 2-3 pahare o data (depinde daca beau si sotul unul, altfel 3 pahare intra in blender). Nu tine, mananc si cereale, mananc si legume si tot degeaba. Apa poate as putea sa beau mai multa o sa incerc.

Lorelix/Loredana merci de raspuns am banuit eu ca asta e. La mine e prima oara cand se intampla dar ...incearca si tu supozitoarele astea daca vrei, mie dr. care imi urmareste sarcina mi-a dat acest tratament la telefon azi dimineata.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Gata, imi termin munca si ma duc sa dorm, sa mananc si sa dorm iar. Deja imi imaginez ca gasesc si patul facut, pijamaua la marginea patului si ca mancarica se face singura.
Va pe toate.

Viitoare mamica in culmea fericirii 7+ (9+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

In plus eu m-am hotarat sa iau prenatalele o pastila la doua zile. Si in ziua in care nu iau prenatale sa iau o pastilutza de acid folic. Nu i-am spus doctoritei dar in Ungaria in timpul tratamentului pt. FIV cand i-am spus dr. ca sunt f. constipata el asa mi-a spus sa fac. Fierul din prenatale cica contribuie foarte mult la constipatie.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Miramar,

Nu cumva suntem surori?
Si eu o vesnica nemultumita...in zodia Taur.
Nimic nu-mi convine, mereu cu chef de cearta.
OFF....astea suntem...
pe bune

11+
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol Nou

Simina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Fetelor care sunteti in 10+ sapt la voi se vede burtica? La mine a inceput sa se vada...

Va pupic pe toate

10+

Mergi la inceput