Copilasi de Iulie-August 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
cristalina spune:
Raportez, am ajuns!
Fara incidente majore, fusei singura din avion pe care o chemara ca sa controleze bagajul dar m-am obisnuit cu d'astea ...Si pot spune ca a fost placerea mea pentru ca nea cutare ma intreba "are you a student?'" Daca ma ia asa poate sa caut cat vrea in bagaje, cred ca si asta zise ca nu sunt cu toti porcii acasa, ca radeam ca prostu' cand plecai de acolo...hahaha
La hotel evident ca mi-au dat cea mai micuta camera pe care au gasit-o, nu stiu frate cum de ma aleg eu numai cu camarute din astea...ultima camera de pe hol de la ultimul etaj... Trebuia sa ajung la universitate sa vorbesc cu oamenii astia si nu zisei nimic dar acum ma duc sa le zic ...ca sunt claustrofoba! Nu stiu daca imi schimba ei camera dar macar sa-mi iasa din sistem.
Am ales hotel de 4 stele, toate bune si frumoase pe internet dar cand ajunsei acolo nu prea fusei incantata de ce vazui si mai zisera si oamenii astia ca nu e bine sa ma duc prea tarziu la hotel ca nu e zona prea sigura! Zi-mi ceva ce nu stiam!
In rest e de bine, John a zis sa am grija sa ma feresc daca vaz oameni care stranuta si guitza pe langa mine Eu daca nu m-am uitat la stiri in weekend iar azi fusei numai pe drum as fi ras...dar nu prea stiam de ce Pe urma vazui la stiri ca a venit gripa porcina peste noi.
Gata, ma duc spre hotel ca am drum lung (l-am nimerit in celalalt capat al orasului...pe harta parea mai aproape!...)
O seara excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Io ziceam ca ...toate mi se intimpla numai mie,dar bag seama ca am concurenta nu gluma! Cristaliniule sa traiesti!
Ioana..superbe poze...suuuper!
polux spune:
Gata si eu de la scoala. parca e mai bine la scoala decat acasa...caci acasa sunt singura si-mi piuie urechile de atata liniste.
Olivia sunt norme europene...dar oamenii tot romani sunt...si m-ar mira chiar sa nu existe nici un loc in tara asta in cara cu bani sa se poata omologa...dar cine stie, s-or fi cumintit romanasii.
Daria ai dreptate ca mai bine fardata decat drogata...br ma apuca frisoanele numai gandindu-ma.
Alice spui ca e cu distractie de toate felurile, hmmm, care or fi felurile astea...sa ma sperii sau sa ma bucur. De venit oricum vin, caci tare imi e dor mai ales de pui.
Ioana cum mei i-au chemat pe parintii copilului ca stie prea multe...asta chiar nu am mai auzit-o...pai nu puteau sa mute copilul la un honor class sau mai sus... Eu sosesc in tara pe 17 mai si stau pana pe 30 iunie.
Monica ma gandeam eu ca nu poti tu sa mergi in anglia fara ceva minore incidente. Lasa astea sa fie cele mai mari...si sa fie totul bine pana la urma...si nu ne-ai spus ce ai raspuns "are you student?"
Roxi...hahaha criza de 3 luni..., apoi de 6 , apoi de un an....si asa pana se marita...si nu numai si dupa...
Gata v-am lasat...stiti unde merg...la dans.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
roxanaz spune:
buna dimineata dragele mele!!
azi am ceva de lucru pentru servici asa ca am trecut doar sa va salut in fuga, incerc sa revin mai tarziu.
o zi excelenta tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata, dragi mamici de piticlonti
Cristalino, da` in rest esti norocoasa, da ? Cred ca ai noroc cu simtul umorului ... ca io una, acritura cum sunt, sigur n-as vedea partea plina a paharului !
Ioano, frumoase rau di tat
Andreea de PUPI ... unde esti ???
Polux, hehehe, chiar merg sa deschid un sub. la parinti, despre micile indoctrinari ale plozilor din dotare, slogane, fraze repetate si rasrepetate in speranta ca ramane ceva acolo la ei pe retina
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
kim222 spune:
Neataaa!
Io tocmai ce am venit de la concertul matinal...dela gradi, din fiecare ziDesi alta educatoare,,,Luca o vrea doar pe profa de engleza ! ..si apoi ma mir ca nu vorbeste romana...
Liliana da sigur exista Tulcea, Slobozia, Vilcea, Cluj...se pot inscrie orice! Cum merge dansul?
cristalina spune:
Neata!
La "are you a student?!" am raspuns cu "no" dar se pare ca nu cu toata gura pen' ca m-a mai intrebat de doua ori pana am plecat de acolo.. Mi-a facut ziua frumoasa oricum.
Aseara la hotel receptionera foarte amabila mi-a zis ca o sa mergem dimineata sa-mi arate niste camere sa aleg ...asa ca am visat frumos noaptea...:)))
Dis de dimineata am inceput in forta, cu o alarna de incendiu...Eu eram imbracata ca de obicei, am iesit cu geanta dupa mine....evident ca era multa lume in pijamale si papuci...cea mai tare era o doamna in camasa de noapre, pantofi cu toc si geaca pana la brau cu blanitza la gat...beton!!! Biata femeie.
Dupa aia alesei dintre doua rele...o camera mica si una in care au stat probabil veteranii din primul razboi mondial cand erau tineri...hehehe...Macar nu miroase (vorba lui John "normal, orice a trait acolo a murit demult, bacterie, paianjen sau fiinta umana!" )
Asta e, camera dinainte era total renovata dar prea mica.
John isi lua bilete sa plece peste 3 saptamani la San Francisco...acu' s-a gasit cand dadu gripa porceasca peste ei. Trebuie sa fac instructaj ca lumea cu el.
Olivia, si eu sunt de aceeasi parere ca Ioana, dupa un an nu o sa il mai opresti.
Gata, ma apuc de munca. O zi minunata sa avem!
kim222 spune:
Monicule pai cum altfel puteai sa te trezesti si sa-ti incepi ziua decit printr-o alarma! Lasa gripa...o sa-i placa la SF..
Un an zici? Mey incaruntesc si mi se face parul cret!
mitzura spune:
Buna dimineata!
Va scrie o impatimita a guturaiului, e al doilea pe care il fac in decurs de 3 saptamani, desi de data asta am o vaga senzatie ca nu mai e doar guturai, cred ca am dat in bronsita....Caut si eu un moment liber sa merg la medic si nu prea gasesc.
N-am mai scris demult, desi v-am mai citit, dar de obicei citesc rapid ce ati scris si cand sa scriu ori ma apuca lenea, ori intervine cate ceva si aman.
Suntem ok in mare, in afara de mine, eu si cu ore/servici/proiecte si bolnava. Tudor cu tusea si cu tratamentele lui, mara e ok. Si amandoi cu obrazniciile si micile prostioare de rigoare.
Se joaca impreuna se inteleg foarte bine, fac planuri, strategii, comunica, numai ca de fiecare data rezulta cate o nazdravanie, asta ca sa ma exprim eufemistic.
Olivia, v-am citit pataniile cu masina, imi pare rau. Sper sa se rezolve. cat despre Luca mie mi se pare normal sa planga, daca nu intelege limba, e clar ca se simte exclus in timpul zilei, si nu e numai o limba noua, ci o cultura noua la care trebuie sa se adapteze.
Cristal, sedere placuta pe acolo si supcese! care e scopul vizitei oare (simpozion/conferinta, sau doar vizita de lucru?)
Alice, pupici lui Andrei! Deci asa, ati fost singuri in we...cum v-ati inteles?
Daria, v-am vazut pozele, Giulia e o dulce!
Polux, ce frumos ca iei lectii dans. Ce mi-ar placea si mie...Ce fel de dansuri inveti?
Ioana, ce program ciudat la gradi! maria cum il resimte?
cristalina spune:
Vizita de lucru, facem masuratori...scopul secret este sa fac un grant si sa-l trimit la Royal Academy.. Sa imi vaz numele acolo...