Copilasi de Iulie-August 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Copii sint.. si ieri s-a jucat cu vreo 5! Dar nu ajuta...stie cam asa: aoleu vai de capul meu!, vai ce tare! ,vino putin, vino cu mine ...dupa 2 luni!

edit ..iar cu bunicii nu vrea sa stea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, of, tare greu trebuie sa fie pentru el :(
Mai ales daca e genul perfectionist :(

Edit: poate nici educatoarele nu sunt pe palcul lui, nu se stiu comporta nici ele cu el :(

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Helou, helou !
Brei, de cind cu miscarile astea tectonice, nici netu nu mai merge cum trebuie !! Nu a fost cutremuru ala cit a tinut intreruperea liniilor telefonice de pe celulare, hahah !!
Cuscrelou, multam fain ca te gindishi la mine ! Cum a fost la noi ? Pff, ce sa zic, stateam pe pat si incercam sa ma uit la teveu, ca gixmoul tragea de mine sa ne jucam de-a fata ascunselea, si atunci am simtit cum se clatina ... dar usor de tot, nu ca acum citiva ani in miez de noapte cind vuia intreaga cladire ! Mai mult a fost sperietura, faptul ca eram singura cu copilul acasa ! Chiar nu a tinut decit citeva secunde, dar eu ma tot balansam in imaginatie si incercam sa imi potolesc cordul care alerga deja cu sute de batai pe minut ! Andrei nu intelegea ce se intimpla, i-am povestiti io mai apoi, doar ca am facut "greseala" sa o sun pe mama, care a venit trap saltat sa ma ia la ea acasa cu fratele meu cu masina ! De dus m-am dus, dar da-i si explica-i femeii ca nu poci pleca asa izmene pe calator, ca la ea acas nu gasesc nik util pentru un copil de 5 ani, nu si nu, ca hai acuma ca daca vine replica aia mareeee ? Pai daca vine, ma prinde in lift sau pe scari si ce-am rezolvat ?? Plus ca odata ajunsi la ea acasa, gizmoul a stat cit a stat dupa care a inceput sa se miorlaie ca el vrea acasa in patul lui !? Una peste alta, dupa sperietura de cinci minutzi, mai mult m-am umplut de nervi incercind sa vorbesc cu Florin la Buzau sau cu fratemiu in Bucuresti ...
Olivia, imi pare rau ca se intimpla asa cu Luca, ce sa spun ?? Cred ca ii trebuie timp, parerea mea, incet-incet o sa invete, doar ca banuiesc ca e tare frustrant sa tot stai pe linga copii pe care nu ii intelegi, sa vrei sa te joci cu ei, dar asaaa, pe muteste, ca nici unii nu priocep ce spun ceilalti !?
Roxi, am vazut pozicile, moam ce grasunica e Eva !!
Liliana, ma bucur ca esti bine ! Te asteptam si pe tine aici la Romanica, hai ca e cu distractie de toate felurile, hehehe !
Daria, io scriu mesajul ist cu dosarul de acte in brate, asa ca iti tin companie la munceala si beut cofeina !!
Asadar, sint pe aici ... sper sa "dainuiasca" netu azi si sa nu ramin iarasi pe uscat ! O zi faina va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzameii incepui saptamana cu stangu...pregatesc cupilu de gradi si cand ajung acolo aflu ca si saptamana asta este dupa amiaza..pe motiv ca saptamana trecuta nu a fost nici un cupil..pai si daca nu vin nici asta,facem dupa amiaza forever..n-am avut cu cine sa ma cert ca saraca femeie de servici n-avea nici o vina...asa ca carai cupilu dupa mine la servici
Alicebine ca trecu...nu va bate gandul sa va mutati mai aproape de pamant?
Meii io cu mandra stateam linistite in pat, mancam si ne uitam la cireasa de pe tortcand am simtit prima unda ii zic cupilului ca uite se misca lustra ca a fost cutremur si asteptam linistita sa se termine cand a inceput mai tare de zdrananeau toate prin casa,am luat cupilul in brate si m-am asezat sub grinda...si noi eram singurele acasa,noroc ca a ajuns tati acasa la 11 ca a dormit mandra linistita ca o apara tacsu in caz de ceva
Vivia io zic ca trebuie rabdare cu Uka...avem niste prieteni care au plecat in germania cand fetita lor avea 3 ani,un an de zile nu vorbea decat cu parintii ei,refuza sa vorbeasca cu altcineva...dupa care si-a dat drumul...acum vorbeste romana cu accent de nemtoaica...v-am zis ca-n clasa I i-au chemat pe parintii ei la scoala sa ia masuri ca ea stie prea multe si colegii de clasa sunt frustrati din cauza asta?
sunt in zona,incerc sa-mi reorganizez treburile pentru saptamana asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna
in sfarsit s-a mai incalzit si la noi... cu vant bineinteles... dar mai bine.
Ioana da ce idei pe astia de la gradi... daca nu puteai sa o iei pe Maria la servici ce se intampla??? ce inconstienti...
eu sunt iar chiauna de cap, mandra se trezeste din ora in ora... acu cica e criza de 3 luni hihihihi
Dana imi pare tare bine ca ti-a placut budapesta,.... si mie! exceptional oras. cum sunt copiii in deplasare?
Cristal ai ajuns ok in anglia? astepta vesti proaspete.
o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hola!
la multi ani de sf.gheorghe! gabi, sa`tz traiasca ficioru`

Mergi la inceput

Roxi, hehe, se pare ca prognoza nu e asa de favorabila, saptamina se termina iarasi cu vreme nashpa, ploaie si min 2- max 14 grade !! [bleah] Ca tot vroiam sa facem o baie la mare de 1 Mai muncitoresc !!
Ioana, mey, dar dupa ce program functioneaza gradinita aceea ?? Unul tare ciudat mi se pare mie !! Si la Andreiush vinerea sint putini copii la gradi, dar sa ii mai chemi si dupaamiaza ... la ce bun ? Ca parintii nu vin de la serviciu ?? Si pina la prinz, copchii cu cine stau ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Gradinita functioneaza destul de normal,numai ca in toamna s-a schimbat directoarea,iar noua directoare a venit cu grupa dupa ea si uite asa a aparut o grupa in plus fata de salile de curs asa ca s-a hotarat initial ca toata lumea sa faca o saptamana dupa amiaza odata la 6 saptamani..dupa care directoarea s-a gandit ca ea nu face dupa amiaza,ca-i pica din rang, si nici cei de la grupa mica,asa ca ne vine randul la 4 saptamani..majoritatea colegilor mandrei stau cu bunicii...asa ca eu deja ma gandesc de pe acum sa-i caut bona mandrei,sa se obisnuiasca cu ea pana-n toamna ca nu mai rezist,la programul asta
Carmencito, asa de "tacuta" esti azi??
Liliana cand sosesti in tzara?
Andreeap amr 4 saptamani,yupiii
am pus si io niste poze din gradina botanica,unde am fost sa jucam fotbal si sa pescuim nu sa admiram florile
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/paste%20%20aprilie%202009%20buzau/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice, mda, pai se putea sa fie frumos de 1 mai.. sda le strice distractia celor care vor veni incoace...
Ioana misto ca se poate pescui la voi in gradina botanica, au si altii preocupari asa

Mergi la inceput

Heheee, pentru nora mea fotografa si protagonistii plimbarii in gradina botanica unde se pescuieste !
Io ma grabesc sa string si sa plec spre casa, aici mai e o geana de soare si dis de dimi plecai cam varatic imbracata !! Va doresc o dupaamiaza linistita ! Sa aveti grija de voi !

Alice si Andrei

Mergi la inceput