Copilasi de Iulie-August 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://family.webshots.com/photo/2122880200088100014cPUErx pentru ca m-a batut cineva la cap...() am mai scormonit dupa ceva poze noi - si cateva proaspete cu Pat la timisoara.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

WE frumos tuturor

Rox, superbi copiii

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua! Si Cristos a inviat!

M-am reintors pe meleaguri oltenesti. Dupa un periplu prin Budapesta. Fromos oras. M-a uns pe suflet si ma gandeam cu jale la uratenia din Bucuresti. Doar ca nu prea vorbesc engleza, ceva mai multa germana, noroc cu una din colege ce mai rupea cate ceva. Poeze saptamana viitoare cand le recuperez de la colege, ca io plecai cu mana in buzunar... Si am mers zilele alea cat n-am mers in ultimii 5 ani... Cate 4-5 ore marti si miercuri si joi toata ziua. Seara simteam ca mi se desprind picioarele din solduri. Dar a meritat!

Urez cu intarziere sarbatoritilor "La multi ani!"

Alina, imi pare rau, si sper ca bb doi va aparea din nou cat mai repede

Olivia, cum a ramas cu masina?

Gabi si Monicule, spor la trebi pe meleaguri straine!

Weekend placut in continuare!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana cum a ramas?? Nu se poate :(...am ajuns pina in Japonia...farurile sint unicat si doar cu semnalizare rosie si nu portocalie ca normele UE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

helau,helau..io tocmai am terminat de bucatarit,pangasius pane cu orez sarbesc si la cerere saratele cu cascaval si acu astept sa se trezeasca mandra sa mergem un pic in gradina botanica...asa ca am intrat sa vaz cum va simiti dupa cutremur...daca n-a zis nimeni nik inseamna ca-i totul ok...io si cu mandra ne-am speriat destul de tare...mai chin a fost ca pan' la 11 noaptea a trebuit sa-i explic treaba cu placile tectonice...cuscrelooo m-am gandit aseara la tine,pupicei tie si lui Gizmo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Acum am citit din urma si o pup tare tare pe Alina caci stiu cum e sa pierzi un samburel la 11 saptamani. Doare tare de tot desi nu va vine sa credeti.

Si pe Olivia vreau sa o stang tare in brate ca stiu ca e suparata rau cu birocratiile si mofturile din tara. Sper sa gasiti o solutie cat de curand. Nu promit ca nu mai am relatiile de acum multi ani, dar am auzit ca undeva pe langa Pitesti se poate omologa aproape orice cu taxa de rigoare bineinteles. O sa trag niste sfori sa vad daca mai e asa...cand vin in tara.

Daria mi-au cazut ochii pe fraza "aspira omul"...ma bucur pentru tine, ca nu stiam. Pupam si Giulicul cel elegant si cochet. Cred ca la noi ar fi tragedie cu tacsu daca Adela ar vrea sa se macheze. S-a crizat tot tacsu cand ia spus fiica-sa ca ea vrea sa fie gagica misto. Cica vorbeste urat , in jargon.

De dat lacrimi la soricie nu mai vorbesc...ca ma inscriu si eu in clubul plangacioaselor la povestile Cristalinei.

Am fost vineri la un party dat de scoala...si am aflat ca unul din colegii mei are copilul autist...asa ca i-am multumit lui Dumnezeu pentru copilul sanatos pe care il am...chiar daca plin de fitze si codite cum zice tati.

Rozi ce ma distreaza "copilul al mare"...credeam ca vorbesti de sot prima data...dar mi-am amintit ca Pat e la Timisoara...ce repede a devenit cel mare, si el e o mana de om.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Off am uitat sa-i urez lui Georgica de Roberta La multi ani. Si sa o pup pe mami cea harnicuta...eu nu m-as trezi cu noaptea in cap sa-i fac mandrei tort...mai bine il comand.

Apropo de lasatul copiilor cu altcineva...la mine e okay, ca nu am avut incotro ...doar ca Adela fiind foarte mamoasa a trebuit sa imi iau celular ca sa ma sune dimineata tacso si bunica ca altfel nu linisteau copilul care plangea ca o vrea pe mami...si mami facea consiliere prin telefon pana intra la clasa...cu o mana pe telefon si alta pe pixul rosu daca corecta teste, sau pe mouse daca scria teste...
Si asa imi lipsesc telefoanele de la ora 8 dimineata...de nu va spun.

Ioana ce-mi place de Maria...si mea e la fel, trebuie sa-i explic de fiecare data ce si cum, ca e curioasa si pune multe intrebari.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Buna dimineataaa, cine vine cu mine la cafea ???
Asa, ca de luni, ca e tare greu ...

Polux, mai bine sa se fardeze decat sa fumeze/drogheze

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana normele sint europene,nu romanesti! He,he,he,,nu stie Victor ce-l asteapta!

Mey Luca plinge cu lacrimi de crocodil in fiecare zi la gradinita...Si navalesc toate pe el sa-l convinga..Vrea sa vina profa de engleza..numai pe ea o accepta! L-au apucat frustrarile din cauza limbii!..efectiv nu poate , nu ca nu vrea..si asta cu invatatul rapid al unei limbi straine tine de talent..si el nu o avea acest talent! ..si cind ma gindesc ca toti spuneau in 2 luni Luca turuie..si el nu leaga nici macar 2 cuvinte!

Mergi la inceput

Kim, nu averti un copil de varsta lui Luca cu care sa se inteleaga foarte bine si sa socializeze mult ?
Vecinutul nostru, Arian, a invatat multe cuvinte de la Giulik in maghiara, asa, din zbor, desi ea nu vb cu el asa.

-------
-------

Mergi la inceput