Copilasi de Iulie-August 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
cristalina spune:
Salutam,
Eu am mare succes cu grantul se pare, nu stiu daca o sa si castigam pentru ca este o fata aici care e rezident in UK dar nu e asa tare ca profesorul si vrea ea sa fie responsabil din partea engleza. Neavand mare greutate ca profu...vedem. Treaba lor, daca el nu ii zice nu eu oricum n-am cum sa comentez...
Gabi, felicitari! La cat mai multe si mai importante progrese!
Va pregatiti de taiatul motului...mama ce zboara timpul.
Ioana, va urez sa vina vara! Aici e nebunie frate, cand le vad pe fetele astea in maieute la 10 grade...asa, pen' ca a iesit un pic soarele...ma apuca frigurile!!!
Aici au sale-uri la toate alea, inclusiv la carti (de fapt si anul trecut am mai gasit chestii la reduceri, am adus multe carticele). I-am luat Mariei (desi nu sunt convinsa ca le va primi pe toate...:))) "The Big Book of Dinosaurs" "The Big Book Of Space" care sunt destul de "big" dar nu mai mari ca valiza... "The Lion, the witch and the wardrobe" pe care probabil o sa o rupa inainte sa invete sa o citeasca...hehehe... si Ioanei niste cartzi-puzzle si o carte cu alba ca zapada si cei sapte pitici sclipicioasa.
Anul trecut am gasit mai multe chestii...
Carte cu "Iedul cu trei capre" as vrea sa gasesc...
Alunel, ma bucur ca Bradut nu are astm, e bine ca ati depistat din timp ce tratament ii trebuia pentru ca starea proasta sa nu evolueze. Sper sa nu fie incompatibilitate cromozomiala...
Alice, mai astepti un pic si se face Gizmo maricel si isi creste surioara ...:)))
Carmen, ii dau la ficat si splina lui John, sa nu se vaza...:))))
Roberta, sa fim sanatoase si voioase, dar si daca spui ce ai pe suflet aici nu cred ca se supara nimeni...:)
Sper sa gasiti totusi si resurse ca sa platiti concediul! Sanatate maxima si nervi de otel!
Ma duc sa gandesc intr-un colt, poate imi vine vreo idee sa scriu la propunerea de grant...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Alina, ! Ma bucur ca Bradutz este ok ! Sper din suflet sa nu fie vorba de nici un fel de incompatibilitate !!
Cristalina, spor la gindeli ! Bafta maxima cu grantul cu pricina !!
Aaaa, daaaa, Mitzulica noastra e sarbatorita uichendului - moama, ce distractie o sa fie !! Sper sa te simti bine, iubita si sa ai o zi minunata ! Dar te mai uram si atunci, duminica, de ziua ta !
Io azi ma sarbatoresc de asemenea, e ziua fratelui meu mijlociu, face teijsapte de primaveri, heheeh ! Uite aicea cum trece timpu, parca mai ieri il trageam de par si il alergam prin casa !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
DARIA, cum sa ma supar eu pe tine, Doamne fereste! Profitam ca ti-ai spus tu pasul pe aici ca sa imi mai vars si eu din paharul cu nevoi
de l mine si un week-end frumos (asta daca nu esti si tu cumva maine pe baricade, sper ca nu).
ALICE, La Multi Ani fratelui tau!
MONICA, bafta in continuare!
Sa va zic ca astazi am avut totusi si o veste buna, acum cateva luni ne-a amendat (la firma noastra) una dintre institutiile statului total aiurea. I-am dat in judecata si am pierdut. Petro a fost atunci extrem de suparat si nervos si doar la insistentele mele si ale unei colege care este o jurista de prima clasa, am inaintat recurs si astazi am aflat ca am castigat!!!Asa ca una calda, una rece, uite banii de concediu!
alice2004 spune:
Gata cu bericioacele si tortul, tre sa merg la culcare - heheee !! Baietii mei cinta la chitaea electrica, zici ca-i concert hard rock acilisha la mine !
Bravos, Roberta, felicitari !! Are statul destule taxe de la contribuabili, sa va foloseasca bine banutzii cistigati !
Pot sa sting lumina ???
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mihaella spune:
Dragelor,
Va scriu dupa aproximativ 3 ani de absenta.
Din pacate, azi in jurul orei 18.30 Alina noastra ( alunelsialbinuta) a murit intr-un cumplit accident de masina.
Imi este extrem de dor de ea, desi ne vazusem ultima data acum 2 zile.
Andreea, Danutza....daca mai intrati dati-mi va rog un telefon(din pacate nu mai am numerele).
Nici nu am cuvinte..........
TE IUBESC, ALI!
Dumnezeu sa te odihneasca
ema spune:
Sfasietor,absolut sfasietor,m-a rog pentru sufletul tau si pentru sufletelul care a ramas fara mangaierea si iubirea mamei lui.
irrinuca spune:
Nu se poate, intru si eu dupa atatia ani si ce vad... Nu am cuvinte
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Pozele recente
Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009
Poze cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
irrinuca spune:
Alina a fost pe forum ieri, acum ii citeam raspunsul. Am cunoscut-o personal acum multi ani, in Ploiesti. E surreal... incredibil ... si Bradut?
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Pozele recente
Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009
Poze cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
szivarvany spune:
sunt fara cuvinte.
Doamne, de ce ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
szivarvany spune:
Am deschis un subiect la suflet ... partea cu credinta ma cam lasa in aceste momente.
Nu mi vine sa cred.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136787
pentru cine vrea sa scrie sau sa lase doua flori.
Ce rau imi pare, dragul de Bradut
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"