Copilasi de Iulie-August 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice, , nasoale rau discutiile in contradictoriu izvorate din convingeri diferite, stiu si io f bine.
Ca doara io citesc cartile sa cresc copila, ca eu stiu tot, ca sunt paranoia, si nebuna, si exgerata si o sa vad io peste x ani etc etc etc Si la care io: noah si, e dreptu` meu de mamica

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nope, io nu mai am timp de cetit caryi, desi as vrea tare mult, citesc doar pe aici pe forum - spre exemplu mi-a placut tare subiectul deschis de tine la "parinti" - chiar mi-am dat seama ca multe nu le luasem in calcul ... la noi ceea ce ma scoate din minti este ca Florin tot spune "aaa, cit andreiush e cu mine totul e ok, cind vii tu, devine plingacios si nu te mai intelegi cu el" !! Acu daca mi-ar spune-o mie in particuler, nu ar fi asa de grav, dar cind o spune de fata cu copchilul o data, de doo ori, de enshpe ori, nici nu ma mira ca ala mik nu se intelege cu ma-sa !! Uel, si asta a fost doar un punct din megadezbatere, restu nu le mai zic ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

din`astea aud si io, si ? Asa`s io, suflet sensibil si scot latura sensibila a copilului, ca nu poate fi stana de piatra 24 din 24

Mie asa-mi plac serile cand ne trantim la culcare si Giulia se arunca peste mine si ma pupa, moama, simt cum imi salta inima de fericire Si inca ma mai lasa sa o pupacesc muuult, doar ca se gadila rau de la atatia pupici

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Salut mamici!

Eu sunt bine, totul a trecut cu bine. Astept rezultatul de la anatomie patologica sa vedem daca a fost intr-adevar incompatibilitate cromozomiala. Daca asta a fost cauza, ar fi deja a doua sarcina pierduta pe motivul acesta, deci nu stiu daca ar fi cazul sa ma apuc de sportul asta. Probabil ma voi multumi cu Bradut si ma voi linisti.

Bradut este bine, in continuare in deplasare, dar vestea cea buna este ca nu are astm, nu a iesit alergic la niciunul din elementele acestui panel de alergeni. Reactiile avute au fost urmari ale unor viroze repetate, dar daca nu interveneam la timp cu tratamentul ar fi avut sanse sa ajunga la diagnosticul asta.
Prin toamna ii voi face si alt panel de alergeni, pentru a vedea de la ce ii ies bubitele vara

Cum nu am avut chef de nimic, nici poze nu am pus , dar poate in viitorul apropiat va voi arata cat a crescut "Micutul Bradut", dupa cum ii place lui sa se alinte cand face prostii.

Roxi, multam pentru mesaj, l-am dat mai departe in caz ca se hotaraste sa isi schimbe medicul.

Va pup si sa aveti o minivacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Mey, nu ma intelege gresit, io-s totalmente de acuerdo cu tine ! Doar ca la noi, baiat fiind, aud continuarea "Aaaa, vrei sa il faci fetitza ?? vrei sa fie pe linga fusta ta ??" ... si dejaba incerc io sa explic ce si cum, ca nu ma mai aude nimeni, are sotul meu un fel deosebit in a se lansa in tirade, si poti tu sa ii spui cite in luna si stele, ca nu te mai aude !! Daia ma oftic ! Sau, ma rog, si daia ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, musai tre` sa faci si`o fata;))

Mergi la inceput

da-da.
Alice, eu sunt foarte nesi la fazele astea si dau exemplu mereu barbatu` ce sta in fatza mea si-i zic ca uite, d`aia ai ajuns frustrat de atatea lucruri ca nu te-au cocolosit destul ai tai din cauza mentalitatilor sa fii un dur si a iesit pe dos, asa ca eu aplic metoda asta invers sa fie bine

Alina, tin pumnii sa primesti rezultatul asteptat. Ca doar il ai pe Bradut, deci se poate

-------
-------

Mergi la inceput

Beyyy, fata fac doar daca descopar cum sa fac calatorie in timp si sa ma intorc pe vremurile cind mai eram juna si bela !! Altfel, acu la batrinete, zau ca nu mai am nici fizicu si nici rabdarea pentru un bebe !!
No, io plec spre casa, ca tre sa dau o raita prin supermarket, plus ca azi e joi si sint doar cu Andreiushu acasa ! Va doresc un 1 Mai superfain, cu tot cu vremea nashpa si un uichend cu sanatate ! Va pup cu drag pe toate !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

GABI, pentru Stefanel!

DARIA, eu nu prea m-am plans pe aici de alea-alea ( a se citi rate, popriri pe cont, refinantari ale refinantarilor, penalitati de intarzieri la plata...); te inteleg perfect si spun atat: sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi si noi si cei dragi si le rezolvam pe toate!

ALICE, si eu tot atunci fac o fetita!
In legatura cu discutiile despre care aminteai, eu nici nu le mai bag in seama, si stii ce bine ma simt? Matei era foarte atasat de Petro cat a stat mai mult cu el, acum e foarte legat de mine. Dar real;itatea este ca e foarte cuminte cand e numai cu unul dintre noi, cand are "spate" incep mofturile...

ROXI, cum stai cu somnul?

OLIVIA, ati mai rezolvat ceva cu masina?

LILIANA, am citit despre lectiile de dans, la noi se fac si pentru adulti, dar, ca si Ioana, sper ca voi putea merge candva cand va fi copilul mare si va sta singur. Mai am o optiune, daca dau de un instructor pe gustul meu, sa merg fara husband.

V-am pupat!

Mergi la inceput

Roberta,
am prins io de ocazie sa soptesc ashe ce ma doare rau azi
Si m-ar durea si mai tare cate un accident cu costuri imprevizibile, insa sanatosi sa fim ca se rezolva alea cumva Sper ca nu te-am suparat in vreun fel , ca n-am vrut asta

WE frumos tuturor, dixtractzie maxima de 1 mai

Iar doamna noastra MITZU, pe care o iubim si apreciem chiar daca trage chiulul si se mai si imbolnaveste , sa faca bine sa vina ori duminica ori cel tarziu luni dimineata cu beuturile si sampania
Asta daca nu intru in we ... sa fie clar ca am facut urari, asteptam beuturile fine si torturile gustoase

-------
-------

Mergi la inceput