Gravidute&Mamici de IASI (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Multumim, Daniela , sper sa scapam saptamana viitoare, desi imi va fi cam greu, pentru ca deocamdata nu mai am curaj sa-l duc la gradi, o sa-l mai tin un timp acasa. Asta e, o blocam pe buni la domiciliu!

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

ami doarme asa de bine, cred ca ma bag si eu langa ea poate atipesc putin, iar mai tarziu mergem la soacra mea, implineste azi anii

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Michelle, chiar, ce mai face aia mica?

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Danielle multumesc! La multi ani, soacrei! Am vazut o mamica tanara si sexy! Ce burtica mare si frumoasa ai avut! Ce ii dai lui Ami sa pape ca pe zi ce trece e tot mai frumoasa?! Am vazut ca-i plac banii, ca era cu portofelul! Stie ea ce stie! iar cu sotul- mai trage-l de urechi! O fi avand el vreo suparare in suflet de iese asa pana tarziu- incearca sa discutati mai mult!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Miharro imi pare rau pentru ALbert, ca nu e acasa!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alynta multumesc. Da, Amaliei ii plac banii, toata ziua cere portofelul si cardul iar daca ii da cineva un ban il ia imediat - la asta sigur nu seamana cu mine. In ceea ce-l priveste pe sot, sa stii ca-l urechesc destul de des, nu cred ca de suparare iese asa tarziu, mai mult il "corup" prietenii, tot timpul a fost asa, mai chefliu... Eu tot ii explic ca de acum are copil, ca trebuie sa stea mai mult cu noi, etc. Bine, acum sa nu-ti imaginezi ca face treaba asta ffff des, dar mie tot nu prea-mi convine. Sunt constienta ca la cat munceste are nevoie sa se mai si relaxeze, caci si eu mai ies cu fetele, cam rar ce-i drept.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Alynta multumesc. Da, Amaliei ii plac banii, toata ziua cere portofelul si cardul iar daca ii da cineva un ban il ia imediat - la asta sigur nu seamana cu mine. In ceea ce-l priveste pe sot, sa stii ca-l urechesc destul de des, nu cred ca de suparare iese asa tarziu, mai mult il "corup" prietenii, tot timpul a fost asa, mai chefliu... Eu tot ii explic ca de acum are copil, ca trebuie sa stea mai mult cu noi, etc. Bine, acum sa nu-ti imaginezi ca face treaba asta ffff des, dar mie tot nu prea-mi convine. Sunt constienta ca la cat munceste are nevoie sa se mai si relaxeze, caci si eu mai ies cu fetele, cam rar ce-i drept.

Imi inchipui ca nu toata ziua e "buna ziua"!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Si eu pe aici...intr-o permanenta si acuta lipsa de timp...

Kriss,imi pare rau ca nu ati putut sa va rezolvati probleme nici intr-un fel.
Stii cum e vorba aia din batrani...dragoste cu de-a sila nu se poate. Daca ai facut tot ce este omeneste posibil,poate ca e mai bine sa va despartiti.Poate asa va veti intelege mai bine,cine stie...Din afara e usor de dat sfaturi,tu stii ce-l mai bine ce e de facut,tu iti cunosti limitele si principiile...
Te pup si multa putere sa treci peste acest hop!

Alina,de la 5.30 incepe sotul tau orele? Daca ar trebui sa fac ore atunci,atat de dimineata,toate gropile din oras ar fi ale mele...

Mihaela,multa sanatate!

Inutza,grasa zici?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

Citat:

eu una nu inteleg o chestie care ma macina ff tare... DE CE, dupa ce vine bebe relatia la unele familii se opreste si merge ff prost in loc sa se intareasca si mai tare

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

din cate mai stiu si eu, sotul devine gelos pe bebe chiar daca nu recunoaste nici in varful capului pt ca mamica e gravida 9 luni, el nu se simte bine sa faca ceva stiind ca bebe e inauntru, dupa aia 6 sapt ioc si mai tarziu numai noaptea cand doarme bebe sau nici atunci ca de...suntem si noi obosite..si uite asa apar problemele oricat de dulce e ala micu.. dar trebuie sa-i intelegem si pe ei..n-avem de ales..
daniela ne vedem marti daca ai timp si e frumos afara, ok? si poate mai vin si alte mamici..cine se mai anunta?
http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk
daniela ne vedem marti daca ai timp si e frumos afara, ok? si poate mai vin si alte mamici..cine se mai anunta?

Unde stai? Suntem vecine?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput