Gravidute&Mamici de IASI (90)
Raspunsuri - Pagina 4
alynta27 spune:
Salutare!
Azi am luat drumul altui cabinet medical- medicina de familie! In total 2 ore de stat! Ceva mai bine ca ieri ca am stat in cabinetul dr. si am asteptata-o, ca era putin ocupata! M-a linistit si mi-a zis ca daca David a avut 3550g la nastere, al doilea poate avea 3800g la nastere si va fi fara probleme, ca organismul face fata!
Deja am venit linistita! Tensiunea mi-i buna! Mi-am luat si trimitere pentru maternitate! Si mi-a mai zis ca dupa pozitia capului mai am 2 saptamani pana nasc!
Kriss uuuuffff! tare mai doare! Noi cand am avut probleme, necazuri ne-a ajutat tare mult credinta! Un preot cu care sa te sfatuesti, spovedesti, un pomelnic, o lumanare aprinsa pot face minuni! Dar si vointa ta de a lupta! Se spune ca o mama este "ingerul" familiei! Curaj!
Ella bine ca s-a terminat cu bine si ati vazut locuri minunate!
Oana Oana sunteti o familie binecuvantata! Stiu ca e greu cu un copil , dar la 2 iti da DD putere!
Inesa eu nu merg saptamana viitoare la control, doar daca nasc pe neveste!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Mihharo imi pare rau ca vati imbolnavit si stati in spital! Multa sanatate!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ella foarte frumos! Am vazut doi tineri indragostiti la turnul Eiffel!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Ella ce poze frumoase am vazut!!!! Ma bucur ca a fost frumos cu toate ghinioanele pe care le-ati avut; si Bia ce a mai crescut
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
mihharo spune:
Inesa, Alina - multumim
tocmai am aflat ca si weekendul tot in spital il vom face, asa ca ne-am inarmat cu muuuuulta rabdare.
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihharo Inesa, Alina - multumim tocmai am aflat ca si weekendul tot in spital il vom face, asa ca ne-am inarmat cu muuuuulta rabdare.Mihaela - mami de cel mai dulce baietel |
Mihaela multa sanatate si rabdare
sa treaca mai usor statul in spitalElla mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
danyelle005 spune:
Inesa ce sot dragur ai, cum te ajuta el la treaba! Am vazut cat de "grasa" esti! Burtica ta imi aduce aminte de burtica mea, uite aici avea 9 luni de sarcina http://good-times.webshots.com/photo/2111714760103159727ogIKfI?vhost=good-times
Alynta am vazut frumoase poze la iarba verde, cu o frumoasa burtica si o familie fericita. Ma bucur ca Matei e bine.
Lacramioara am vazut-o pe Stefy cea energica; imi place mult vestuta mov.
Anilansa ce plimbaret e Darius; ti-am spus ca seamana mult cu tati?
Si noi avem discutii multe tot din cauza iesirilor lui tati cu prietenii; de exemplu inainte de Pasti a iesit de 3 ori intr-o sapt cu prietenii
; eu sunt de acord sa mai iasa la o bere dar de 3 ori intr-o sapt mi se pare exagerat, iar iesirile astea la el tin pana pe la 2 dimineata. Iar prietenii astia sunt ba necasatoriti, ba fara copii, iar in conditiile in care situatia noastra financiara nu e tocmai roz nu mi se pare normal sa iasa asa de des...
Kriss imi pare rau ca nu reusiti sa va rezolvati problemele. Cum au zis si fetele, din poze pareti foarte fericiti toti trei. Dar parerea mea e ca daca totusi nu puteti sa va intelegeti, decat sa traiti numai in certuri, cea mai buna solutie e despartirea si fiecare sa-si gaseasca fericirea si linistea in alta parte. Si daca tu spui ca ai facut tot ce depinde de tine pt a ramane impreuna...Voi stiti mai bine care e situatia.
Mihharo sanatate multa lui Albert, saracutul de el...sper sa veniti acasa repede si sa scapati de probleme.
Raluk am vazut si locurile vizitate de voi...frumoase poze.
Si eu as vrea sa ne vedem in Copou...
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
mihharo spune:
Alina, ai mare dreptate, intr-adevar credinta ajuta mult in cazuri din astea, stiu eu doi soti care, dupa ce au apelat la sprijinul unui preot, si-au rezolvat problemele, s-au regasit... e asa frumos cand poti trece peste greutati, se intareste relatia.
Din pacate la mine nu a mers "reteta" asta, fostul meu sot era (este) ateu convins. Iar eu chiar m-am hotarat ca daca o fi sa ma mai leg sufleteste de cineva, va trebui sa fie un om cu credinta in D-zeu.
mihharo spune:
Ella, multumim, deja ma gandesc ce carti cu povesti sa mai impachetez
, ca pana acuma am avut acolo laptopul si s-a uitat la desene animate, dar incepuse sa atraga cam prea multe priviri si... l-am adus acasa. Ala micu insa e cam afectat
, banuiesc ca in weekend o s-o fac pe-a Scooby Doo (daca auziti ceva la stiri, sa stiti ca noi suntem!
)
danyelle005 spune:
Eu ieri am fost cu fina sa probeze cateva rochii de mireasa, apoi ne-am oprit la porumbei, iar Amalia a fost asa de incantata...a avut ce alerga dupa ei si tipa de bucurie. Am pus aici cateva poze de la Paste si de ieri de la porumbei http://entertainment.webshots.com/photo/2376476360103159727RhIffR?vhost=entertainment
Oare Oana s-a intors din Grecia? Abia astept sa ne povesteasca cum a petrecut.
Michelle voi ce facti? N-ai mai intrat demult pe la noi, sper ca sunteti bine.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007