Gravidute&Mamici de IASI (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha dar de ce esti asa de ocupata?! Copii?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk
daniela ne vedem marti daca ai timp si e frumos afara, ok? si poate mai vin si alte mamici..cine se mai anunta?

Unde stai? Suntem vecine?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

in alexandru....nu stiu daca suntem "vecine" sau "vecini" dar vom afla probabil..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

alynta deci te incadrezi bine cu data nasterii daca bebe mai "zaboveste" 2 saptamani in burtica

Daniela e dragut sotul dar nu am parte de tratament din asta tot timpul. eu vreau sa fac mai des curat si alte alea si el zice ca nu-i nevoie si nu trebuie sa ma agit atat. si daca el nu vrea sa faca ceva pt ca nu o considera necesar, fac eu lucrul respectiv decat sa-l astept pe el dar ma mai si ajuta, trebuie sa recunosc Am vazut pozele cu burtica ta si m-am linistit ca nu sunt singura care nu prea se ingrasa pe timpul sarcinii numai burta seamana nu cu o minge, ci cu 2 mingi

---------------
Inesa [ 28+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Acu sa va zic cum a fost azi la ecograf.
Deci, mi-am vazut bebelusha I-am vazut fatza si se vedea asa de clar !!!!!! Pot sa-i fac buletin cu poza de la ecograf Nasul si ochii sunt copia mea cand eram mica. Da' ce bine-mi seamana!!!! Buzele nu stiu exact daca sunt ale mele sau ale sotului.
Cand am aflat prima data ca avem fetita, l-am consolat pe sot zicandu-i ca o sa-i semene lui daca e fata. Dar azi a constatat stupefiat ca nu-i prea seamana fetita ci e copia mea in mare parte Si m-a tot tachinat ca, dupa ce ca mi-am facut fetita, imi seamana numai mie
M-am topit cand am vazut bebelusha. Azi ne-a zambit Si am crescut mari acum, avem tocmai 1,2 kg Avem boalfe si ne miscam de zor, incat azi doctorita nu a putut sa vada daca mai sunt inca fetita M-am si intors cu capul in sus, ca sa le arat la toti ca ma misc fara incetare Si acum, in timp ce mami scrie, fac gimnastica in burtica
Maine pun cele 2 poze cu fatza bebelushei sa vedeti cu ce ma mandresc atat!

I-am zis mamei la telefon ca-mi seamana mie bebelul si mama repede "E si blonda ca tine?" Din pacate, vedem la nastere cat de blonda sau nu e fetita, ca nu a evoluat intr-atat tehnica

---------------
Inesa [ 28+] cuBianca

Mergi la inceput

Fetelor, va zic noapte buna! A mea sigur o sa fie foarte buna, dupa ce mi-am vazut bebelusha zambind asa dulce

---------------
Inesa [ 28+] cuBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara fetelor!

Cred ca nu va mai amintiti de noi Daria a fost racita si a luat si karina, ea inca mai e pe tratament, sper sa-i treca curand. Offf ce ne-am mai chinuit. Va urez multa sanatate si sarcini usoare la viitoare mamici

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Buna dimineata!
cam greu cu acomodarea dupa cateva zile plecate..multe rufe(ca si ella:)), curatenie,mancare etc..
La Multi Ani Diana, Oana si Gugu! cu intarziere..
Sa fiti sanatoase si fericite!!
si La Multi Anisori micutei Arina!
Cand ma mai eliberez vreau sa vad si eu pozele voastre: ella, lacra,Alina, inutsa, Daniela..si restul fetelor care ati mai pus poze.
Michelle, cum merge burtika? se vede ceva?
Alina, esti tare draguta.mersi pt. aprecieri..stii ce e nasol.ieri m-am intalnit cu o colega si prietena si m-a laudat si complimentat ce bine arat, dar i-am zis ca asta e doar pe dinafara, din pacate.
Gandul meu era sa ii fac un fratior/surioara, dar nu cred sa se materializeze.Problemele sunt mari, ranile adanci si nu cred ca vom mai fi impreuna pana la sf.anului.Si nu ca nu as vrea eu, ci el, nu mai exista nici dorinta, nici efort de a fi impreuna din partea lui.
Lacra, inutsa,multumim de aprecieri.
De Paste a fost frumos la Bran, vreme f buna, ne-am simtit bine(cat se putea..)Alessia s-a jucat, a cantat, dansat, i-a priit, e si bronzata putin pe fata:)si la Brasov luni la nasii ei la fel a fost in elementul ei..cu totii adoram Brasovul si ne simtim bine acolo.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Paste 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Sa va traiasca printesa si sa iti dea Dumnezeu putere si sanatate sa mergi inainte. Multa Bafta! Sa de Domnul sa va fie bine.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Neata! Am intrat repede sa oferim o celor si o cana de lapte batut [chiar 2 mie si bebelushei din burtica.
Am fugit la ore!
O zi buna si frumoasa tuturor!!!

---------------
Inesa [ 28+] cuBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

inutsa, mersi de ... si ma bucur tare mult sa aud ca bebe e bine si ca face multa gimnastica... asa era si Darius in burtica la mine... numai ca el dadea suturi cand stateam langa tati....
raluk... ii inteleg pe soti ca sunt gelosi pe bebe, in mare masura... dar pina sa apara probleme grave in familie asta nu inteleg,... una e sa nu mai poti sa faci... decat cand se poate... si alta e sa dispara intelegerea, comunicarea si dragostea fata de partener.... asa ceva eu nu inteleg
ada multa sanatate intregii familii... sa treceti cu bine

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

revin cu... complectari

Aly.... da credinta te ajuta in multe probleme, dar trebuie sa si crezi... noi cand avem mai multe probleme mergem la HADAMBU... si dupa ce venim de acolo... in drum spre casa... discutam si rezolvam majoritatea neintelegerilor...
Dany... noi in general avem prieteni cu familie...dar sunt si fara...dar am discutat in asa fel incat sa inteleaga ca sotul are acum o familie si nu numai mama se ocupa de copildar mai sunt si cazuri de evadare...
mariussimic, sotul face ore de la 5.30.. deoarece are elevi care incep munca la 7 si termina la 7 si de asta... si in plus de asta cei cu care face ore de la 5.30 sunt cei care au luat sala si au uitat sa anunte... si se trezesc in ultimul moment ca au traseul peste 2 zile...

noi asera nu prea am dormit... PE Darius la durut gingiile si burtica ( burtica cred ca din cauza MEA... ca vreau treptat sa intram pe Milulmil 3 si asera iam pus in portia de laptic 3 lingurite)... iar eu am avut dureri ingrozitoare de la CM....
azi trebuie sa fac neaparat curatenie.... ca e casa vraiste...
va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput