Gravidute&Mamici de IASI (90)
Raspunsuri - Pagina 13
byabeatrice spune:
Buna dimineata!!
UM 21.02.2009 DPN 13.12.2009...asa zice doamna doctor..dupa calculele mele a iesit 7.12 nush de ce apare decalajul asta de o saptamana , dar sper ca dupa urmatoarea ecografie sa ma lamuresc...
Despre mine... sunt la primul bebelush..si toate schimbarile sunt noi.. si sunt "cu urechile ciulite" sa vad dak totul decurge normal..si sa aflu cam ce ma asteapta..
O zi buna la toata lumea!
bya
7
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Vesela ca de obicei! Voi ce mai faceti?! Vedeti ce frumos e afara de dimineata?! A tras sotul de pe retea cele mai recente albume ale lui Tudor Gheorghe! De aseara ascultam! E superb!!!
Nu v-am sus ca bebe Matei are cam toata garderoba spalata si calcata! La fel carutul si patutul! Acum il asteptam sanatos!
David aseara l-a iubicit un pic!
Azi imi vine dragutul de nepot, la vaccin! Toata ziua ma cheama prin casa "nana nana"!
Poi haideti sa ne vedem la sf saptamanii!
Teo ma bucur ca ai net! Adauga si tu in lista de mes "ipatealy" sa mai vorbim ziua!![]()
Lacra
!
Ani un
lui Darius si la multe lunite inainte! Condoleante sotului! Si noi avem o nunta pe 9 mai si date fiind datele problemii mergem doar la biserica! E o prietena si colega d-ea mea! Ma duc sa o vad mireasa! Am fost si la cununia civila pe care a facut-o in februarie!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Neata si de la noi!
Raluk din pacate nu pot ajunge nici azi in Copou pt ca trebuie sa vina tatal meu sa termine reparatiile din baie. Sa nu te superi pe mine
Si eu votez pt intalneala la sf saptamanii! Eu prefer vineri sau sambata.
Teo bine ai revenit si acomodare usoara lui Vladut.
Alynta ce harnicuta esti! Acum nu-ti ramane decat sa-l astepti cumintica pe Matei.
Mihharo bine ati ajuns acasa; recuperare usoara lui Albert.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Anilansa spune:
aly... multumim .. vad ca esti cu pregatirile la zi ... pe mine nu mau lasat sa cumpar nimic inainte.. asa ca de toate sa ocupat sotul dupa nasterea lui darius...el a cumparat hainutele, mamy le-a spalat si le-a calcat, taty a cumparat si paputul si lenjeria...
pe Bunicul sotului eu una nu l-am cunoscut personal... sa discutat fff putin in casa de el ... asa ca mare lucru nu stiu
byabeatrice daca e sa fie pe 13.12...
e de ziua sotului meu... multa sanatate,
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Bya bine ai venit la noi si sarcina usoara in continuare.
Anilansa condoleante sotului.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Anilansa spune:
Mihharo bine ati ajuns acasa; recuperare usoara lui Albert si multa sanatate
dany, multumim
pt intalnire... noi votam pt vineri, dupaamiaza daca se poate ca sa iesim in familie![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
alynta27 spune:
Ani e foarte bine si asa cand ai asa ajutoare de nadejde! Sa inteleg ca totul a fost o mare surpriza pentru tine!
Daniella altceva decat sa astept nu am ce face!![]()
Bya la ce medic esti? Vei avea un mare si frumos cadou de Mos Craciun!
Decalaje apar datorita conceperii! Daca ai mentruatia regulata coincid si datele, daca nu, mai apar decalaje!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Vineri dupa 5 banuiesc ca e tarziu,nu?! Daca nu poate va invartiti voi in jur de 4 sa pot ajunge si eu pe la 5.30, ca fara sot nu ma pot deplasa data fiind situatia!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
aly.. da pt noi - eu si Darius- a fost o adevarata surpriza... totul era curat, asezat frumos
mamici...eu rectific ziua
sambata cred ca ajungem prin copou... dar dupa 6.30... ca vineri de 1 mai suntem la gratar la nasi... tocmai ce ma sunat nasa sa ma anunte sa nu ne facem program
Alina
cu
Darius Gabriel
raluk_psk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Raluk din pacate nu pot ajunge nici azi in Copou pt ca trebuie sa vina tatal meu sa termine reparatiile din baie. Sa nu te superi pe mine ![]() |
nu e nici o problema scumpa..
ies mai mereu cu o prietena de-a mea..numai ca ea nu are copii si as fi vrut sa aiba si David contacte sociale..va doresc o zi buna fetelor..

http://tanaramamica.wordpress.com/