Gravidute&Mamici de IASI (90)
Raspunsuri - Pagina 12
mihharo spune:
Buna, fetelor! Multumim pentru urarile de sanatate
, am iesit si noi din spital de sambata seara pentru ca era prea mare aglomeratie si prea multi bolnavi noi, riscam sa capatam alta minune... asa ca ne-am prezentat dimineata si seara sa facem antibioticul, asta seara la 22 e ultima doza, din fericire, au iesit bune analizele... Grija mea mare e acum sa-l pazesc pe Albert sa nu-mi raceasca iar, ca sta cu mama care e deja bolnava de 3 zile (urata tare viroza asta
si foarte contagioasa).
Raluk, daca se mentine caldura asta, ne inscriem noi intr-o dupa-amiaza la o plimbare prin parcul Alexandru, ca mai departe deocamdata nu mergem. Poate maine, daca e frumos.
Va pupam pe toate 
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
raluk_psk spune:
anilansa ai ce-i drept un week-end incarcat..o sa ne vedem noi odata si-odata nu-i problema..multa rabdare atunci pe week-end si distractie la nunta..

mihharo cand ai timp poti da un pm..
si ne intalnim cu cea mai mare placere aproape de casa..
http://tanaramamica.wordpress.com/
alynta27 spune:
Mihharo bine ati revenit sanatosi!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
byabeatrice spune:
Salutare la toata lumea!
Sunt si eu o viitoare mamica... ma primiti si pe mine??? Ce trebuie sa fac?
bya
7
inutsa spune:
mihharo welcome back!
---------------
Inesa
[ 29+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byabeatrice Salutare la toata lumea! Sunt si eu o viitoare mamica... ma primiti si pe mine??? Ce trebuie sa fac? bya 7 |
Bun venit! Nimic mai simplu: scrie-ne data ultimei menstruatii( UM), data probabila a nasterii (DPN) daca stii, eventual medicul si maternitatea la care mergi pentru consultatii! Si nu in ultimul rand povesteste-ne despre tine!
Sarcina usoara!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byabeatrice Salutare la toata lumea! Sunt si eu o viitoare mamica... ma primiti si pe mine??? Ce trebuie sa fac? bya 7 |
Bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!

---------------
Inesa
[ 29+] cu
Biancahttp://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
moldoveanca spune:
Dar pe noi ne mai primiti?![]()
Salutare mamici si pitici
,in sfarsit avem si noi internet asa ca iata-ma pe baricade
Deja am intalnit doua burtici frumoase Alynta si Michelle din pacate pe fuga 
Noi ne acomodam usurel cu Vladut e tare greu,e foarte plangacios si nu pot face absolut nimic in casa sper sa-i treaca repejor.
Aaaa si am intalnit-o si pe vecinica Amalia care e o papacioasa frumoasa
Acum astept cu nerabdare sa va cunosc pe toate,organizam ceva pt week-end?
Va pup fug la nani ca sunt super obosita.Byeee
mami fericita de Vladut Dominic
iulia-stefy spune:
Salutare!
si ceai pentru doritori...
Ani, un
lui Darius sa-l lase dintisorii si tie multa sanatate. De 1 mai pe langa casa... ca am fost plecati week-endul trecut.... vrem sa ne odihnim....
byu, felicitari.
inutsa, la medicul de familie e liber sigur... doar la spital sau pe la cabinetele particulare.... dar e bine sa suni inainte...
mihharo, ma bucur ca acum sunteti bine. Nu-ti poti lua cateva zile libere, pana se face bine mama ta?
byabeatrice, bine ai venit la noi. Sarcina usoara in continuare.
Teo, bine ai revenit. Poate ne vedem in week-end....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
Buna dimineata si de la noi
iulia... ca in fiecare dimineata mersi de 
byabeatrice, bine ai venit la noi. Sarcina usoara in continuare.
raluk... la nunta nu mergem la distractie... mergem la biserica cu un mic cadou de casa nou... deoarece e duminica si pe Darius nu am cu cine sa il las si il luam cu noi...la distractie merg parintii mei in locul nostru![]()
moldoveanca... bine ai revenit la noi

noi am avut o seara mai agitata... nu iam mai dat lui Darius siropelul pt calmarea gingiilor... ci doar cu " calgel".. si la 2 ore se trezea cu plansete ca il durea
.. il dadeam iar si adormea la loc.
in plus de asta am stat pina la 1 si iam pregatit hainele sotului... deoarece la 4 dimineata a plecat la Vaslui ca azi il inmormanteaza pe Bunicul lui din partea tatalui si a dus-o pe mamy (soacramea) la vaslui... asa ca somn deloc
... acum sotul e la munca cu elevii.. dar e rupt si el de somn
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa