Gravidute&Mamici de IASI (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Alina noi nu plecam nicaieri de 1 Mai. Eu probabil o sa fac cate ceva pt scoala [asta in caz ca nu ma apuca lenea], sotul are si el de lucru la niste articole de ale lui iar bebelusha o sa stea la caldut in burta
Voi ce faceti?

---------------
Inesa [ 29+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!

Raluk eu azi nu pot merge in Copou, trebuie sa vina tatal meu dupa-amiaza sa-mi repare ceva in baie. Poate maine, daca nu intervine nimic. Mie imi convine ori dimineata de la 10-12, ori dupa-amiaza dupa 17.

Kriss

Nici noi nu plecam nicaieri de 1 mai

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salut gagici
Ce mai faceti....noi suntem bine crestem, eu lucrez de zori la "Helicomed"...Casian mai greu cu acomodatul asta cand eu plec, dar daca il duc in parc e ok.
Ma apucase dorul de voi si am zis sa las un pic treaba sa va mai citesc si sa mai fac si eu prezenta.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Neata!

Raluk eu azi nu pot merge in Copou, trebuie sa vina tatal meu dupa-amiaza sa-mi repare ceva in baie. Poate maine, daca nu intervine nimic. Mie imi convine ori dimineata de la 10-12, ori dupa-amiaza dupa 17.

Kriss

Nici noi nu plecam nicaieri de 1 mai

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

atunci ramane pe maine de la 10 la 12...azi m-am apucat de si vom iesi mai tarziu in cartier pentru putin aer la leagan..
cat despre 1 mai, cred ca ne vom odihni cu ochii-n soare...cel mai probabil copoul

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

Salut gagici
Ce mai faceti....noi suntem bine crestem, eu lucrez de zori la "Helicomed"...Casian mai greu cu acomodatul asta cand eu plec, dar daca il duc in parc e ok.
Ma apucase dorul de voi si am zis sa las un pic treaba sa va mai citesc si sa mai fac si eu prezenta.

felicitari pentru serviciu! Ce faci acolo?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Salutare!
Azi avem de spalat hainutele lui Matei si de calcat! Sa vedem ce reusim sa facem!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

pai ce sa fac Alina...recoltari, raportari, intru si in consultatii(scriu biletete pe calculator)tot ce se poate...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

cred ca ne vedem pe 1 mai in copou.... tocmai ce ma anuntat sotul ca pe 1 mai e liber pe pe 2 e fuulprogram de la 7 dimineata pina la 8 seara... deci parasirea orasului .. nu e posibila... de 1 mai in copou la aer ... si pe 3 mai la nunta... am un weend tare naspa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Fetelor, stiti cumva daca de 1 mai lucreaza medicii? Vreau sa merg la control la medic de familie si la unul din ginecologi dar nu am chef sa "pup" usile lor

---------------
Inesa [ 29+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Fetelor, stiti cumva daca de 1 mai lucreaza medicii? Vreau sa merg la control la medic de familie si la unul din ginecologi dar nu am chef sa "pup" usile lor

La medicul de familie sigur e liber, la ginecolog daca e la particular sau in spital, poate il gasesti! Da un telefon inainte!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput