Gravidute&Mamici de IASI (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

bun.... deci avem 9 lunitze, avem primul colt si la greutate stam bine 9.800Kg... papam bine, facem galagie, nu stam locului deloc...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

moldoveanca bine ai revenit!
Lacra merci de ceai, dar nu am apucat sa-l bem inca, am fost plecati de dimineata tare.
Alina condoleante pt bunic. Iar lui Darius multe lunite inainte Si fratele meu e nascut pe 13.12
Alynta harnica ca o albinuta. Daca vrei, poti trece la mine ca am si eu carut de spalat Glumesc Cand vine Matei ne pui numaidecat poze de la maternitate. Ne si povestesti cum a fost

Azi m-am trezit la 6 dar nu ca asa mi-a tunat, cum se mai intampla, ci pt ca a trebuit sa merg pana la parintii sotului [ei sunt din Roman]. Bine ca am rezolvat repede ce era de rezolvat, caci nici nu am stat 5 min in casa ca soacra s-a si pus pe vorbit [asa e firea ei]. Si dupa ce ca si-a facut nagatzul cu data nuntii mele si a sotului [apropo, noi abia pe 23 mai ne cununam religios], incepuse si cu botezul copilului, ca nush care i-a zis ca vrea sa boteze si trebuie sa-l punem pe respectivul nas, ca sor'mea si sora sotului o sa boteze la urmatorul [noi am stabilit deja ca sora mea si a sotului vor fi nase]. In fine, de-a ei. Are un dar aparte de a vorbi intruna, si fara rost. Sotul si familia lui s-au obisnuit cu ea, dar pe mine ma calca pe nervi Aaaaaaaaa, plus ca mi-a mai zis ceva de m-a lasat cu gura cascata. Acu ceva timp deja facea planuri unde o sa punem patutul copilului la ei la Roman, ca eu si sotul stam la camin acum in Iasi si pe vara ne gandeam sa stam la parintii lui, pana in toamna cand o sa ne cazam la familisti. Iar azi o aud ca "treaba voastra ce faceti, cu botezul si cu toate ca aici nu aveti cum"
Ei... nu m-ar mira in curand sa ne zica de ce nu venim sa stam la ei, ca asa-i e firea, vorbeste muuuuuult fara noima, se schimba de azi pe maine
De-ar fi fost si ai mei in tara ce bine ar fi fost

---------------
Inesa [ 29+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Alina, Inesa, Lacramioara, Daniela, Anilansa - multumim speram sa fie totul bine de-acum incolo!
Zile libere nu prea am cum si nici nu prea vreau sa-mi iau, ca am lipsit cam mult in ultima perioada si stiti si voi cum e

Astazi a fost o premiera, l-am luat pe Albert cu mine la serviciu, deocamdata e bine, e cumintel, cred ca maine aplicam aceeasi metoda, iar vineri din fericire e 1 mai asa ca avem noroc

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Oana/Teo, bine ai revenit

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, condoleante sotului pentru bunic.... Si un lui Darius.... si la mai multe lunite...

byabeatrice, DPN e ceva aproximativ.... poate fi mai inainte sau mai tarziu... o sa fie bine, ai sa vezi... nu te asteapta nimic... doar ca e deosebit de ce a fost pana acum....

Alina, si mie imi place Tudor Gheorghe.... foarte mult. Daca ai mp3.... vreau si eu pe mess.... Felicitari harnicut-o.... ai terminat pregatirile pentru Matei, asa cum ti-ai propus.... Un lui David cel iubaret...

La intalnire, eu votez pentru week-end.... Vineri nu cred sa pot ajunge.... dar mai vedem.

Inutsa, capul sus mami... sa vezi cand o incepe sa-ti spuna ea din experienta cum se cresc copii... atunci sa vezi nervi... Eu sunt satula.... de experienta lor de acum 30 de ani... care nu se mai potriveste cu ce-i acum.... Nu te agita.... nasii voi decideti cine sunt... ca doar al vostru e puiutul... Si soacra-mea a pus.... bot ca nu boteaza nasii de cununie fata.... ca nasa noastra e sora ei... dar noi am decis ca vrem alti nasi... mai ales sotul.... si e botezata de un coleg de al meu....
Nu te mai agita, ca Dumnezeu o sa va ajute sa va descurcati. Noi nu avem pe nimeni in Iasi si ne-am descurcat singuri. La inceput e mai greu, dar apoi te obisnuiesti. Eu de felul meu sunt o luptatoare... dar pentru pruncul tau faci... orice. Si am preferat asa.... ca sa nu-mi poata spune nimeni ca mi-a crescut copilul... Eu cand am decis sa am copil, mi-am asumat si riscul de al creste singuri... si sunt foarte multumita.... Fiecare vine in vizita cand vrea sa o vada, dar nu se baga nimeni in educatia ei.

mihharo, stiu cum e... si eu evit sa-mi iau zile libere, dar vad ca ai gasit o solutie si ma bucur.

De aici, poze din ultimele zile.... din plimbarea la bunici...

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna tuturor! Sunt noua pe forum(mai exact prima oara),foarte stangace pt. inceput,dar fac eforturi. Sunt din Iasi,dar nu locuiesc in Romania...totusi,voi veni "acasa" sa nasc( minunea va fi,probabil,pe 14.11.2009). As aprecia foarte mult daca ati putea sa ma ajutati cu niste informatii/sfaturi cu privire la doctori/maternitate.....E vreo clinica privata unde as putea naste? Va multumesc mult de pe acum! Pupici la mamici si burtici!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Multumesc mult mamici.

Lumi_Richard..... buna, bine ai venit la noi, sarcina usoara si bebe sanatos.. scrie 10 mesaje repede ca sa putem discuta ... pe cate stiu eu maternitate particulara nu este in iasi... medici cred ca mai toti sunt de laCuza voda...

inutsa... la subiectul soacre.. eu una nu ma bag, am o soacra de nota 10... stam in aceeasi casa dra avem utilitatile, camerele si intrarile separat... dar am avut ocazia sa stau 2 luni jumatate la ei... pina ce am facut noi camerele sus ... la cap. nunta,botez, crestere copil, nu sa bagat deloc.. mie imi place sa zic lucrurilor pe nume,,, asa e si sotul si parintii au venit cu propuneri/ sfaturi daca am vrut sa le luam in consideratie e bine, daca nu Nu...AAAA si apropo... Casa de piatra.... si urarea mare o sa o fac in ziua respectiva... ca e mai lunga

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

BURTICI... de la Multi-tabs...a aparut PRONATAL = multivitamin + acid folic si tot pt Gravi de la aceeasi firma ..Pronatal Omega 3 asta e buna si pt femei care alapteaza.

Mamici de la durerea de dinti se poate sa nu aiba Darius pofta de mancare... azi la cap mancare am fost sub orice limite

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Lumi Richard bine ai venit si sarcina usoara! In Iasi nu ai unde naste la o clinica privata. Cel putin deocamdata. Am auzit ca la nu mai stiu ce clinica privata din Iasi o sa se poata si naste. Doar ca nu stiu cand o sa fie asta. Dintre maternitatile din Iasi, cred ca cel mai bine e la Cuza Voda, din cate am auzit. Dupa ce o sa nasc acolo o sa-ti pot zice exact Dintre medici ti-o pot recomanda pe dr Titianu Monica care pana acum s-a comportat de nota 10 cu mine si bebe din burta.

Alina merci de urare. Pana pe 23 mai cand e nunta mai ai timp sa scrii cealalta urare Cat priveste soacra, felicitari, aveti socri de treaba. Problema soacrei mele e ca hotaraste totul pt toti din casa lor, cu toate ca din cate am observat lumea nu prea o ia in seama exact pt ca vorbeste mult. Nu pot zice ca nu ne-a si ajutat, doar ca fazele ei ca vrea sa hotarasca pt noi ma irita la culme si cu siguranta o sa avem dispute, caci, daca ceilalti ai casei o evita, eu i-am cam zis azi pe fata ca e treaba mea si a sotului cine ne boteaza si multe alea

Lacra nici nu ma gandesc sa plec capul. Nu disper defel. Vorba aia, s-a dat jos baba din car-mai usor carului. Nu m-am milogit la ea sa ne ajute si nici nu o sa o fac. O sa ne ajute DD sa ne crestem bine puiul. Iar daca tot mi-a zis de azi sa ne descurcam singuri, cu atat mai bine ca nu o sa ma cert cu sotul mai tarziu cand i-as fi spus ca nu vreau la parintii lui pe vara, cum vroia el initial. Mai naspa e ca uneori sotul are viziuni ca si maica-sa, dar trecem noi si peste asta ca doar nu traieste cu maica-sa ci cu mine si in curand si cu bebelul Ii am alaturi pe ai mei, cel putin sufleteste, care nu ma calca pe nervi O fi ei departe, dar pot conta in orice moment pe ajutorul lor, mai ales ca atitudine ca a soacrei in familia mea nu exista, din contra
Oricum, peste ceva timp parca o si vad pe soacra ca ne zice sa mergem la ei, ca asa e ea, se suceste tare repede.

---------------
Inesa [ 29+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

[b]Ani ma bucur ca ai o soacra buna! Vitaminile de care spuneai cat costa? Asa de curiozitate!

Lumi bun venit! Din iunie e vorba sa deschida o maternitate particulara la Iasi! Vom auzi ce va fi acolo!

Inesa[/b] spor cu pregatirile de nunta! Lasa ca va faceti voi viata voastra! Soacra zice- ea aude! Important e sa nu o contrazici pe fata, ci doar sa o ignori! Si de la un timp se lasa ea la mana ei!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput