Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sanatate puiutilor si mamicilor bolnaviori.
Bun revenit mamicilor sin vacanta de Paste. Am citit vestile despre puiuti dar sunt pe fuga. Plecam spre Bucuresti in citeva ore iar dimineata zburam spre Vienna. Sper sa avem vreme buna pentru ca programul e oricum exceptional.

Incerc sa intru de la hotel.

si pe curind.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Erina, la multi ani pentru micul Matei! Sa aiba o viata frumoasa!

La multi ani si pentru sotul tau .. si petrecere cat mai frumoasa la Viena! Sa va intoarceti sanatosi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Danielle, imi pare tare rau ca te confrunti cu astfel de probleme, pot sa-ti spun sa asculti dr, nu neaparat tb sa faci si tu daca ai febra...sanatate multa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

ce mai face Cristi? tot asa nazdravan e?

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

se pare ca v-am speriat cu varsatul meu de vant

am uitat sa mentionez ca am vazut o multime de poze cu o multime de puiuti care mai de care mai frumos.pe la tara,prin curte,mamici siluete cochete si tatici indragostiti de comorile lor

al meu sotz e in culmea fericirii ca mai vine un puradel
mai ales ca o sa aibe 2 fete,ce mai?e cel mai tare (asa se crede)
de fiecare data vine acasa cu cate ceva,deja mi-a "umplut" o comoda cu hainute de nou-nascut,scoica si acu intr-o seara analiza niste wrapuri pe net,nus ce a inteles el din ele dar se pare ca era gata sa invete despre ele
e haios tare,
am decorat camera fetii insa tot nu vrea sa doarma singura,degeaba o adorm si o pun in pat apoi,ca se trezeste in 5 min si vine intre noi,nu doarme fara mine si nici eu nu m-am sinchisit sa o fortez sa doarma singura ca oricum nu pot dormi eu fara ea asa ca...trebe sa comandam un pat mai mare ca sa incapa si Melissa ca altfel e belea.

am fugit ca o terorizeaza pe Jodie,daca nu are voie afara,terorizeaza cainele :))))

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Intai de toate: La multi ani Gheo de Sabina .

Azi m-am vazut cu colega de salon de cand am nascut-o pe Eliza. Exista ceva diferente in www.flickr.com/photos/21231089@N02/3468569892/in/photostream/" target="_blank">20 de luni, nu-i asa?

Danielle, ar trebui sa muti fata de tot la ea in pat / camera. Pentru ca burta ta creste si o sa-ti fie mult mai greu pe urma. Plus de asta apar tot felul de frustrari din partea ei daca incerci sa o muti exact cand e burta mare rau sau cand vine bebe; se va simti data la o parte.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Intai de toate: La multi ani Gheo de Sabina .

Azi m-am vazut cu colega de salon de cand am nascut-o pe Eliza. Exista ceva diferente in www.flickr.com/photos/21231089@N02/3468569892/in/photostream/" target="_blank">20 de luni, nu-i asa?

Danielle, ar trebui sa muti fata de tot la ea in pat / camera. Pentru ca burta ta creste si o sa-ti fie mult mai greu pe urma. Plus de asta apar tot felul de frustrari din partea ei daca incerci sa o muti exact cand e burta mare rau sau cand vine bebe; se va simti data la o parte.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+

mari
am vazut poza,nu te-ai schimbat absolut deloc,nu vad nici o diferenta,in afara ca Eliza e mai mare
am un super burtoi si acum,cu toate astea nu ma deranjeaza sa dorm cu ea,poate si din cauza e e patul mare si avem loc,insa dormim bine impreuna,il mai fugarim pe tati jos in living sa doarma,de fapt acolo doarme el de obicei si e tot patul al nostru.nu mi se pare drept mie sa o "fugaresc" acu din patul meu ca nu e prostuta si o sa isi dea seama de ce am mutat-o cand o veni bebe,asa ca mai bine impartim patul,cat e bebe mic,poate sa doarma in patuz apoi amandoua cu mine in pat

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara si La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi

multa sanatate bolnaviorilor mari si mici, insanatosire greabnica, Danielle

am vazut toate pozele, puppi -ici gospodinei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Erina calatorie placuta si distractie maxima

Mandarinuzasucces cu intarcatul

poze

Mergi la inceput

Yaia eu am fost autorul, dar pupam si doamna citrica si pe bocbocul ei
am facut capitolul in "conditii de stres" si nu am mai apucat sa postez nimic, apoi am fost la socru ca era sarbatorit azi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, drum bun si distractie placuta.

Danielle, daca crezi ca ai sa o poti invata pe Ebonne cu bb Melisa in camera, jos palaria, eu cred totusi ca ar fi mai usor si pt ea si pt tine, cand o sa mai creasca bb puteti recupera.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput