Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Danielle, imi pare tare rau ca te confrunti cu astfel de probleme, pot sa-ti spun sa asculti dr, nu neaparat tb sa faci si tu daca ai febra...sanatate multa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

ce mai face Cristi? tot asa nazdravan e?

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Da, este tot un nazdravan, azi a experimentat la greu cazaturile de la innaltime. Vorbeste fff mult si cu ffff multa usurinta, mai stalceste cuvinte si este tare haios...inca este conectat la intamplarile de la tara, mai face prezenta babelor sau a animalelor.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

La multi ani sarbatoritilor???
Sabina who is jr??? Mereu citesc de el in postarile tale, initial am zis ca e sotu, dar acum vad ca e personaj diferit....Sper ca nu s prea indiscreta La multi ani, GHEO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

sper ca nu m-ati scos de pe lista.

Gheo, la multi ani !

Andreea
, sper sa nu se supere Sabina ca iti raspund eu. Junior este fiul sotului Sabinei, mult mai mare decat "juniorii" ei.

Danielle, imi pare tare rau ca treciprin asemenea stresuri si suparari. Sanatate amandurora. Poate tu n-ai luat totusi varsatul de vant. Eu de exemplu nu l-am luat de la Miruna si nici de la finutii mei, desi nu l-am facut in copilarie. La fel si sotul meu.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Mariana,goblenul e superb, Eliza pe masura, colegul de salon pe masura Elizei iar tu esti gravida model: surazatoare si radianta. Si mai ai putiiinnn.... Iar ma apuca plansu' (nu ma lua in seama, sunt doar geloasa) Vad ca te-ai pregatit si cu pat pentru doi. La fel avem si noi. Miruna doarme fara probleme la etaj, dar Vlad nu vrea in ruptul capului sa doarma in patul de jos. Doar cu mine si cu ta'su in pat. Ne dreseaza ca vai de noi... (Patutul l-am desfiintat ca sarea parleazul...)

Mergi la inceput

Copiii sunt bine (acum). Vlad a trecut peste o (alta) bronsita foaaarte urata, dar acum l-am scos la liman. Nush' unde o sa ajungem cu bronsitele astea...
Eu in schimb sunt intr-o pasa neagra ca noaptea. Joi am inmormantat-o pe sora soacra-mii, femeie tanara, moarta de cancer. In Vinerea mare a murit un unchi de-al meu (ne asteptam, era tare bolnav), iar ieri am fost la inmormantarea unui vecin, mort tot tanar (mai tanar decat ai mei parinti)de cancer. Eu una am intrat in zodia fatalitatii. Nu-mi ajungeau ale mele... Cred ca sunt in prag de break-down...)

Mergi la inceput

Asaaa, si pentru ca vestile proaste sa nu se termine aici, o foarte buna prietena a mea va trebui sa nasca provocat si prematur, chiar foarte prematur, probabil saptamana viitoare, dupa o sarcina cu toate problemele posibile. Of... cred ne-a ajuns blestemul pe amandoua... Copii au fost conceputi cred in aceeasi saptamana. Ea macar mai are o sansa sa-si salveze fetita...

Mergi la inceput

Hai ca m-am "descarcat" destul. Va urez noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu am stat pe ghimpi pana zi cand am facut eco, dar acum m-am linistit putin.
Deci avem 4.93 cm si batem recordurile la greutate anume 51gr si avem o medie de crestere de 12 saptamani si 1 zi, deci cam un avans de 5 zile...deci dpn ar fi 04.11, in loc de 09.11 daca calculam dupa punctie...Mi-a spus ca tuberculul genital este orientat descendent ceea ce ar da impresia ca este o fetitza, dar pe de alta parte este cam crescut...asa ca fetitza ar putea sa fie un baietel. In rest translucenta nucala este de 1.2 mm ceea ce este excelent si prezinta un risc f scazut de sindrom down.

Danielle poate totusi scapi si nu faci varsat de vant...uff e tare greu

Slippers chair ca ai trecut printr-o perioada f naspa...o sa vezi ca o sa iasa si soarele pe strada ta...Hai capul sus si o sa fie totul bine

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!!

Erina drum bun si vacanta placuta

Devylla pai e foarte bine 5 kg pana la 20 de saptamani...eu nici nu vreau sa imi amintesc cate aveam in plus pe atunci. Sarcina usoara in continuare

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

La multi ani Gheorhitzilor!!!!
La multi ani frumoasa Betty!!!!

Bine v-am regasit! Astazi am avut o revelatie. Are un prieten de-al meu o vorba, care aici se potriveste perfect: nu ala care da mingea mai sus e capitan de echipa. Ia priviti si voi cat de crunt de adevarat e:

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

E demential! Astia suntem noi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput