Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaa, nu mi-e ca se intarca, ci de tzitzili mele
oricum, e exercitiu bun pt plecarea din mai, cand vor fi 3 zile full fara mine...
mie mi-e teama ca il apuca scosul centurilor de la scaun...si-atunci?
ufff.
asta e :)
va pup, ma apuc sa fac bagajele. pt maine, desigur, ca doar nu car eu cu trenu, da nici sa le faca domn profesor n-am pretentia, pt Dumnezeu..:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sabinescu, si care-i motivul semiabandonului familial? Tre' sa trimitem ceva ?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor

noi ne luptam cu [varsatul de vant] Ebonee a facut deja cateva bubite si acu urmez eu
mie frica de mor,nus` daca e de bine sau rau sa ai varsat de vant in sarcina ca am auzit numai bazaconii,ba e bine ba ca nu e,sunt in ceata rau de tot
Doctoru` zice ca e bine,am facut un vaccin nus` ce acu vreo 2-3 saptamani,dar tot imi e frica.voi ce stiti de asta?e nasoala treaba?am auzit ca o mamica a trebuit sa renunte la bebelushul din burtica si avea parca 5-6 luni

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
apoi merge pe hol si asteapta sa fie data cu spray si parfum (asta am furat-o de la trandafiras si tare-i place acum si Energiei).

Puppi, nu uita de crema si de spuma de par... bineeee?!

Parinti de Puppi, tot intr-o petrecere o tineti.. nu mai e chip sa va gaseasca omu' pe acasa..

Pai spuma eu nu folosesc, deci nu vede si nu vrea, iar crema primeste la greu, asa o mituiesc pt a o schimba de pampers, ca alfel se lasa cu tipete si dat din picioare, picioare pe care eu le primesc nu cu placere, dar fortat!

Pai sincera sa fiu, eu as sta acasa, ca nu-mi vine sa merg la petreceri cu Energia ca stiu ca in prima 1/2h sunt deja transpirata, ciufulita si obosita. Daca tre sa ma mai cocot si pe toace si sa alerg dupa ea x -so car in brate.....m-am scos. Dar iau papuci sport la mine . Ce ma supara e ca tot anul nu face nimeni nimic, iar acum 3 petreceri in decurs de 8 zile .

Multumesc de sfaturi, cred ca o duc luni la dr, atunci am masina, dar vad ca azi nu a mai tusit deloc, dar ziua e inca lunga.
Va pupam pe toate trei !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
[brMaruntescu, nu-ti fa griji, vine si 'c'-ul. Sa vezi cum suna cuvintele lui Tudor: tete(sosete), dege (deget), paa (par), bata (primul a e cu acoperis - burta), pece (peste), nlene (ceva de genul -lemne)...mana si cheie zice perfect. Aaa...si a inceput sa ne alinte: daca la inceput eram mama si tata, de cateva zile poate sa zica mami si tati. Si tot asa, la inceput il chema Tada (ambii a-s cu caciula), acum il cheama Tudo. Asa ca rabdare, important e ca le zice.

Sunt convinsa ca o sa spuna si celelalte litere, insa eu speram sa nu poceasca (prea tare) cuvintele. Mai rau e ca deja face fraze folosind cuvintele din cele 3 limbi . Dar si face diferente si lui papi ii raspunde cu si si mie cu da. Si ma uimeste cate cuvinte stie si cat de repede retine si cum le foloseste corect (desi ele-s pocite).

S-a rezolvat cu adresa x ma bag la un pm ?

A mai facut chestioare frumoase delfinasul? Noi ne-am bagat la pictura, ii place dar ne facem ca purcelusii, asa ca nu prestam zilnic.

Inca nu recunoaste literele, poate doar m si p (mama si papa) iar de numarat stie pana la 5 cred. Canta insa in continuare cu placere si taaare frumos (cra-cra).

Inca-l iubeste tare pe vecin .

Iara fug, am cei doi copii ai vecinei la mine (2,5 si 4 ani) si se lasa cu scandal, normal din cauza Energiei.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

noi ne luptam cu [varsatul de vant] Ebonee a facut deja cateva bubite si acu urmez eu
mie frica de mor,nus` daca e de bine sau rau sa ai varsat de vant in sarcina ca am auzit numai bazaconii,ba e bine ba ca nu e,sunt in ceata rau de tot
Doctoru` zice ca e bine,am facut un vaccin nus` ce acu vreo 2-3 saptamani,dar tot imi e frica.voi ce stiti de asta?e nasoala treaba?am auzit ca o mamica a trebuit sa renunte la bebelushul din burtica si avea parca 5-6 luni

Pentru binele vostru incearca sa nu mai pici in prapastie fara sens... daca doctorul a zis ca e bine, atunci e bine. Lasa ce ai auzit la telefonul fara fir...
Da' tu de unde stii ca ai varsat daca nu ai simptome?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

S-a rezolvat cu adresa x ma bag la un pm ?

Baga-te daca vrei

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

Pentru binele vostru incearca sa nu mai pici in prapastie fara sens... daca doctorul a zis ca e bine, atunci e bine. Lasa ce ai auzit la telefonul fara fir...
Da' tu de unde stii ca ai varsat daca nu ai simptome?

=====================

au deja 4 copiii de pe strada cu,care Ebonee s-a jucat,Ebonee deja are cateva bubite dar inainte de asta a fost racita vreo 2 saptamani (inceputul) si eu sunt racita de cateva zile acum (inceputul pana erup bubitele)
spre linistea mea am fost deja la doc care mi-a zis: acele 2 injectii pe care le-am facut sunt anticorpi ca sa nu fac varsat de vant.
sunt putin mai linistita,dar tot ingrijorata deoarece sunt racita (inceputul) ma mai gandeam ca poate corpul se lupta acu cu boala si de asta,mai ales ca nu am facut febra inca,Ebonee a avut febra cateva zile la rand.
nici nus` ce sa cred....

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Danielle, imi pare tare rau ca te confrunti cu astfel de probleme, pot sa-ti spun sa asculti dr, nu neaparat tb sa faci si tu daca ai febra...sanatate multa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamici!

La multi ani delicatului Gheo! Sa cresti mare, sanatos si sa iti faci parintii mindri!!!

Spun si aici La multi ani nepotelului meu preferat Matei George. Astazi implineste 5 ani si e si ziua lui de nume.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput