Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 33

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

iuca NU LAPTE PRAF te rog! au luat bine in greutate, tu ai grija sa mananci BINE si sa bei lichide MULTE - chiar un pahar de apa cand ii pui la san isi face efectul
sanul da lapte atat cat i se cere, iar daca puii tai vor din ora in ora pana cresc, asa le dai si o sa ai lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

sa reflectati in fapt de seara:

Iata ce ni s-a spus atunci cand eram copii:

Stai cuminte! Misca-te! Mai incet! Hai mai repede! Nu pune mana! Fii atent!Mananca tot! Spala-te pe dinti! Vezi sa nu te murdaresti! Uite cum te-ai murdarit!Taci din gura! Vorbeste daca-ti zic! Cere-ti iertare! Saluta frumos! Hai incoace!Nu tot sta pe langa mine! Du-te si tu de te joaca! Nu deranja! Nu alerga! Ai grija sa nu transpiri! Sa nu cumva sa cazi! Ti-am spus eu ca ai sa cazi... Vai de tine!Nu esti niciodata atent! Nu esti bun de nimica! Esti prea mic... Lasa ca fac eu...De acum esti mare... Du-te la culcare! Scoala-te, ai sa intarzii! Am treaba, joaca-tesingur! Ia ceva pe tine! Nu sta la soare! Treci la soare! Nu vorbi cu gura plina!

Iata si ce-am fi vrut sa ni se spuna cand eram copii:

Te iubesc! Esti frumusel... Suntem fericiti ca esti copilul nostru... Hai sa vorbim putin despre tine...
Sa ne facem un pic de timp si pentru noi... Cum esti? Esti suparat? Ti-e teama? Daca nu ai chef de asta...
Esti dragut... Ai pielea moale si catifelata... Esti asa cuminte... Ia povesteste-mi! Ce ai simtit? Esti fericit?
Ma bucur cand razi! Poti sa plangi, daca asa simti... Nu prea esti multumit... Ce te doare? De ce te-ai suparat?
Poti sa spui tot ce vrei... Am incredere in tine... Imi esti drag... Si tu ma indragesti... Poate uneori nu-ti sunt draga...
Eu te ascult... Esti putin indragostit... Ce crezi despre asta? Imi place sa stau cu tine. As vrea sa stam de vorba!
Vreau sa te ascult atunci cand esti nefericit... Imi placi asa cum esti... Spune-mi daca ma insel.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kineta

Dalinala varianta asta nu m-am gandit,si eu am probleme f vechi cu fierea,este plina de "nisip",dar durerile le am numai noaptea si mai ales la schimbarea pozitiei de pe o parte pe alta,asa aveai si tu?

33+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

kineta, eu nu am avut dureri inainte de sarcina. Sau, poate, dar erau de scurta durata si am crezut casunt din cauza "balonului"
Nu cred ca ar strica sa vezi si un internist, macar dupa ce nasti.. dar la scurt timp (chiar daca ti se va parea imposibil..) sa nu amani. Eu asa am facut..

Sanatate multa si dureri cat mai putine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Neatza fetelor cu un ZAMBET

woohoow... asta chiar ca te topeste!...
Cata fericire cred ca-ti umple sufletul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Sunt o foarte fericita cu 2 samburei in burtica. Alaltaieri seara am aflat la primul eco vestea cea mare si am auzit si bcf-urile. Dar sunt tare ingrijorata deoarece unul dintre puiutzi este cam micut si avea bcf de 92.5 bpm, fata de celalalt cu 105 bpm. Imi este si foarte rau (greatza dubla cred). Voi ce simpome aveti sau ati avut? Erau accentuate? Ma scuzati, dar nu am citit inca nimic din urma din lipsa de timp. Promit sa recuperez.

Vreau sa urez la toate gravidutzele sarcini usoare si bb-i sanatosi, iar mamicilor copilasi sanatosi si cuminti!

6+

asa incepe odiseea mea

larisel, bun venit!
Nu-ti mai face griji, roaga-te, gandeste pozitiv si o sa fie bine.
Iar pentru alte nelamuriri sau sprijin, aici suntem!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Fetelor, ajutati-ma .
Voi ce ati alege www.puimic.ro/produse/carucioare/chipolino-domino.htm" target="_blank">acesta sau www.strollers.ro/Carucioare_Gemeni/Carucior-dublu-Roadster-Duo-SL-Circle-navy_339_codeHAK-512067.aspx" target="_blank">acesta

In sfarsit am ajuns la astea doua dupa ce am mai ales altele dar nu se mai aduc in tara . Am mai cerut pareri prin zona mea dar nu am inteles nimic. Fiecare carucior are si avantaje si dezavantaje. Voi sunteti experte in carucioare de gemeni care credeti ca are fi mai bun?
In concluzie inca nu am carucior si nici habar de care sa iau

Si tot asa sunt blocata cu salteaua de patut. Pe cine intreb imi spune ca de cocos. Bine, bine de cocos dar ce combinatie de cocos??????
Trebuie sa aleg din www.babycomfort.ro/produse/235-saltele-lenjerie/258-saltele-si-protectii-pat-copii/1085-saltele-copii-kokos-sandwich-120x60---traumeland.html" target="_blank">aceasta sau www.babycomfort.ro/produse/235-saltele-lenjerie/258-saltele-si-protectii-pat-copii/1592-saltea-pentru-copii-cocos---economic-120x60x14.html" target="_blank">aceasta.

29+Laura Ioana Irina Maria

Moniland, eu la prima vedere as fi optat pentru ala roz, normal! Dar cand am vazut greutatea... am zis ca mai bine cel de la hauck.. Tu stii mai bine cate te dezavantajeaza greutatea lui.. dar daca stii ca o sa trebuiasca sa-l "manevrezi" singura.. una e sa opoata o singura persoana sa-l stranga si sa-l ridice si alta sa fie nevoie de doua persoane pentru asta..
Cat despre saltelute, noi am optat pentru cele ortopedice, din burete cred, pentru ca sora-mea a avut la al ei din iarba de mare, de la care s-a ales cu o rinita alergica de toata frumusetea! apoi a schimbat cu dinasta de cocos si tot degeaba.. pana nu i-a luat de burete nu s-a ameliorat. Acuma nu zic eu ca asta e o regula, poate o fi fost si el predispus, dar stiu ca doctorii la care-a fost cu el au mentionat si asta, ca o cauza...
Oricum, orice-ai hotari, sa fii convinsa de ce faci, ca pe urma poa' sa-ti para rau si o sa te tot gandescti "cum ar fi fost daca-l luam pe celalalt"..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

sa reflectati in fapt de seara:

Iata ce ni s-a spus atunci cand eram copii:

Stai cuminte! Misca-te! Mai incet! Hai mai repede!
[...]
Iata si ce-am fi vrut sa ni se spuna cand eram copii:

Te iubesc! Esti frumusel... Suntem fericiti ca esti copilul nostru... Hai sa vorbim putin despre tine...
[...]

[b]Luminita, e superb!
Si ce ne facem daca ne concentram mai mult, cu propriii nostri copii, pe varianta a doua, dar mai "scapa" momente si de la varianta 1?
Teoretic, da! Practic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetelor...am avut o naopte super nasoala..andrei cu febra 39...bebelusi agitati cred din cauza starii mele...dureri de burta/spate..ca mi-a venit ciclonul..toate sunt calare peste mine. Andrei are angina pectorala..si ne-a dat Ospenmama..mor cand vad ca e bolnavior..si e asa linistit

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

luminita, laura, mamaana va multumesc mult fetelor pt sfaturi
Ma gandeam la lapte praf ca o completare la san, seara in special cand sanii sunt flescaiti rau de tot si copii adorm greu. Dar nu le dau decat daca o sa-mi spuna dr ca asa e bine pt ei. Eu vreau sa-i alaptez.
Galafor iau din maternitate. Dr de acolo mi-a dat sa iau 2/zi, una dimineata si una seara. O fi prea putin? Pe prospect lor scrie ca se iau 6/zi.
luminita mi-a placut mult ce ai scris, momentan le spunem ce mult ii iubim si ce frumosi sunt sa vedem cand mai cresc...

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

iuca, eu zic sa respecti prospectul. nu vreau sa comentez sfaturile pe care le primesc mamele in maternitate...

dalina, cu practica e mai greu, sunt convinsa, desi n-am ajuns la perioada aia. dar incercam si macar jumatate de drum sa parcurgem, tot e ceva...

bogdana, imi pare tare rau ptr voi!! insanatosire grabinica lui Andrei, nu e risc sa ia si bebeii ceva, nu?
ma gandesc la voi!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput