Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cris 30 deci tre sa imi fac probleme daca fata mea urineaza ca a ta??? nici a mea nu face jet ci pe langa ... nu m-am gandit deloc la acest aspect desi am sesizat de multa vreme lucrul acesta .... si ce e de facut????

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelusi la mine exista acest fornait de cand s-a nascut fata ... nici dupa antibiotic dupa pneumonie nu i-a trecut ... iar acu e iar proeminent ca are iar muci ... nici eu nu stiu ce sa mai facca am si pus data trecuta colargol 5 zile si nimic ...offfffff

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici si licurici,

multumim pentru aprecieri, Stefan este un copil cuminte. Azi am mers la biserica si l-am impartasit, apoi in parc pana la ora 16... doarme asa de bine afara...
Micola sa ne spui cum a fost la pediatru nr.2.
IrinaC cum sunt suvitele??
Roxana eu inca nu am vazut pozele dar ma intorc sa le caut. Am intrebat si cateva capitole anterioare, Patrick a fost la" Copii spun lucruri trasnite "?? am vazut emisiunea si daca era el este un copil superb...
Bee la botez pe noi au venit nasii si ne-au luat de acasa, eu l-am imbracat pe Stefan, iar dupa botez a fost imbracat de nasa cu hainute de la ei.
Cami ce face Antonia?? de la noi, poate punem o pila la mare...

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Roxana vazut pozeeeeeee!! ai doi copii superbi, si mi-am raspuns singura la intrebare... Patrick era!!!

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Cami cand m-am dus cu ea la control pe la 2 saptamanai pediatra a observat ca labiile mici sunt unite, se vedea doar o mica gaurica, mi-a spus sa urmaresc sa vad daca se inchide de tot.Acuma la 4 luni s-a inchis de tot si asta este si cauza pentru care pipi se prelinge.Daca la Antonia totul e ok nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,
Am vazut o groazaaaa de pozici cu licurici cresc vazand cu ochii mancaiar mama de frumuseti, La multi ani! pt licuricii sarbatoriti astazi

Alice baleste si ea la greu si se trezeste noaptea pt. mancare, da mananca nu gluma .
Bebelusi - schimba-i pozitia si vezi daca e la fel;
Oxigen - imi pare rau ca ai probleme cu bb, sper sa ii treaca ;
Anca - wow, cw primire...dar totusi...la servici asa repede, ce pacat. ;
Anuc - ciclu e normal sa apara daca nu mai alaptezi.
Kaiuda - bine ai venit printre noi asteptam povesti

Alice a fost maraita toata ziua, acu doarme . Cred ca am invatat-o in brate, nu sta singura deloc Ce sa fac...nu suport sa o aud plangand...
Voi mai lasati bb-ii sa planga?????? se linistesc dupa aia?????????

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oxigen sanatate multa la Mariuca, sa se rezolve repede problemutele si sa revina si pofta de mancare

Kaiuda , bine ai venit printre noi, sa-ti creasca mare-mare licuriciul. Trimite-ne datele lui bebe (greutate la nastere, Apgar, lungime) + data ta de nastere sa te treaca pe listuta de pe prima pagina fetele care se pricep

Ce ma bucur ca se tot mareste lista noastra de mamici si licurici

Ariya, ma bucur ca toate-s bune pe la voi. Wow, ce frumos a pus in greutate bebe!

Veronica, si io ca tine.. tot pe langa bebe, cu bebe...ca doar de aia-s acasa. Cand va trebui sa ma re-apuc servici in toamna o sa-mi fie tare dor de zilele astea (cred ca ar fi cazu' sa ma re-apuc sa joc la Lotto, ca cine stie, poate dau lovitura si nu ma mai intorc la job). Nu-l las sa planga, zau ca nu pot...doar inca e la varsta cand daca plange, e clar ca il supara ceva, sau vrea ceva. SIGUR nu plange sa-mi faca mie in ciuda, nu?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hai sa va spun de isprava a facut al meu sot azi, ca tot vorbeam de pregatiri de botez, voiam sa ma epilez, sa ma spal pe cap...in fine.

A uitat sa plateasca curentul si dupa numai sase (6!!!!) zile de intarziere si pt numai o luna, ne-au taiat curentul azi. bineinteles ca nu mai merge nimic in casa, apa calda, AC, aragaz, toate sunt pe curent. Am crezut ca inebunesc! M-am facut de ras si la maintenence ca am sunat cu o falca in cer si una in pamant ca nu vine nimeni sa ne repare curentul ca doar am lasat mesaj de azi dimineata...si imi spune doamna cu o voce f calma, pai nu ati platit!!

Noroc ca au fost foarte operativi cei de la compania de energie electrica, am platit over the phone, le-am explicat ca am un copil mic si in jumatate de ora de la plata au venit si au restabilit conectia. Ei ne trimisesera o scrisoare de avertizare, dar cine a deschis-o?!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Pup ,gagici!intru o secunda pt ca tre sa fac baie lu boieru'!!!
OXIGEN daca poti veni in bucuresti la pediatra mea care e f in varsta si e exact cum trebuie(am cunoscut multi pediatri si in italia si aici),dar femeia asta e super,spune-mi si iti dau nr pt programare...consultatia e 70 ron si,crede-ma ca merita ...te pup si da-mi de stire!!
am plecat la baitzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara fetelor!

Venit de la medic. Din fericire Kariana are doar o viroza si un pic rosu in gat. Ne-a schimbat tratamentul: Ceclor 2.5 ml/8 ore, Eurespal 2.5 ml/12 ore, si nurofen. Are 8.300 g si tot 64 cm, dar parca nu-mi vine sa cred, in fine. Sper sa fie bine pitika ca m-am saturat sa o vad asa

Justme vazut pozeeeee Sa va traiasca bb si sa creasca mareeee

Si mie imi cade parul la greu

Oxigen sanatate multa micutei

Kaiuda bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca puiutul si sa creasca mare

Veronica si Karinei ii place in brate si nu am ce face, ca daca o las sa planga o trezeste pe Daria. Si oricum si pe Daria am tinut-o la fel. Is prea mici pt educatie acu. Cum a zis si Dark is prea mici ca sa planga degeaba sau ca sa faca in ciuda cuiva

Fug ca plange pitika.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput