Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ce sa mai fac cu fornaitul de nas al lui fiu meo ca ma dispera, il trezeste din somn.Daca ii scot mucusorii sa stiti ca nu are prea multi dar fornaie de nu se poate. Ce ma fac????????????????Voi cum ati rezolvat problema??

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna fetele, am vazut si eu pozici frumoase cu bebei frumosi, doamne ce au crescut parca mai ieri erau niste mogaldete abia scoase din ou.Sunt topita dupa pozele cu fratii sau surorile care se pupa si se iubesc .
Daiopri si eu ma gandesc la tine, tinem pumnii ca rezultatele sa iasa bine.
Lisa cum se mai simte Ana de ieri pana azi??

Fata mea baleste de nu se poate, una doua o vad facand clabuci la gurita,trebuie sa-i schimb bluza de 2 ori pe zi ca o uda, sigur se pregatesc dintisorii sa apara.Sunt cam ingrijorata ca nu face pipi cum trebuie, are labiile mici unite si in loc sa faca in jet cum este normal, pipi se prelinge.Cica e o problema des intalnita la fetite si are cauze hormonale.Pot aparea si complicatii cum ar fi infectiile urinare, de asta imi este mie teama.Doctorita mi-a dat o crema cu estrogen sa-i aplic acolo de doua ori pe zi timp de 12-14 zile.Raportam si noi 6.580kg si 61 cm la varsta de 4 luni.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

La multi ani licuricilor care implinesc astazi 2-3-4 lunite, la cat mai multe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Camelia, rotarix este optional. infanrix hexa are in componenta virusuri contra: haemophilus, poliomelita, pertusis, difterie, tetanos, hepatita B. (spicule, nu artrita si septicemie mamaaa!! ) toate vaccinurile (de stat sau de cumparat) trebuie sa acopere aceleasi boli, ca in schema obligatorie de la stat!
Mara, nu e nicio problema, stai linistita.
Patricia, se pot face ambele vaccinuri odata fara probleme.
Crisspy, sanatate piticului sa treaca rapid!
Andre_ea, asa deci, fetele care sunt surori mai mici sunt tare vesele!
Ruxandra, sa stii ca si |Eva e mai bine cu mancatul.. si cu dormitul (ptiu ptiu ptiu sa nu o deochi!!) poze din vacanta???
Oxigen, imi pare tare rau de piticuta ta. sunt sigura ca dupa ce trece infectia va manca din nou bine. iar cu talpitele se rezolva, stai linistita. problema asta este frecventa si nu ridica probleme daca puneti ortezele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

bebelusi, eu il aspir seara, si dupa, ii pun cate o picatura de vibrocil. apoi pun langa el in patut, niste vaporub intins pe ceva... si rar se fornaie noaptea. ziua ii mai fac uneori aerosoli cu ser, si asta desfunda f bine.
cris, si lui david ii curge din gura de numa! si i-au si iesit niste bubite pe barbie...exact pe unde curge.
oxigen, imi pare tare rau... sper sa isi revina repede cu papatul. nu mi se pare asa micuta...greutatea ei e in grafic! poate papa putin si asimileaza bine. oricum, e tare frumoasa maria ta!

puiutzul meu are 15 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Aalina, multumim , chiar e beton fi-miu. E un cuminte si un haios. Doarme, rade si gangureste toata ziua. Mai nou eu cant cu Ioana si incepe si el sa lalaie de zici ca ne tine isonul.
Vazut si eu poze cu copii superbi. Unul si unul, zau!
Nici mie nu mi-a venit ciclul, dar alaptez 100%
Voua va cade parul? Mie-mi cade ceva ingrozitor...
Anca, super biroul si foarte cu simtul umorului colegii tai.Cred ca te simti tare bine intre ei.
Oxigen
, imi pare rau de problemele voastre, dar toate au o rezolvare. Ioana mea a avut talpitele orientate catre interior (tot de la pozitia in burtica). Mergeam cu ea la Budimex saptamanal, a purtat si orteze o perioada si i-am pus de cateva ori si piciorusele in gips. Eram disperata ca n-o sa aiba picioare frumoase, mai ales ca e fetita, sau ca o sa aiba mersul deformat. Sa o vezi acum ce mandrete de laboante are! Nici urma de picior stramb.
Apropos de caput deformat. Filip are tendinta sa doarme cu capul numai pe dreapta. Mi se pare ca i s-a si turtit caputul pe partea asta pe care insista sa doarma si am inceput sa-i mut eu capul pe stanga chiar si cand doarme. nu stiu ce sa-i mai fac...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Delia si eu ii pun picaturi dar vad ca tot continua. Nu exista un tratament si dupa ce il faci GATA, nu mai fornaie nasul?Daca ma uit in nasucul lui nu se vede nimic, iar de scos scot mucusori dar nu asa multi

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Anuc nu te ingrijora cu forma capului.Daria mea la fel cand era f.mica dormea cu capul numai pe partea dreapta, plus ca ea toata sarcina a stat numai cu capul in jos.Totul e ok numai ca pe partea dreapta are un flat spot chiar in spatele urechii, se vede foarte putin.Cand m-am dus la controlul de 2 luni pediatra mi-a spus sa o culc noaptea numai pe partea stanga si in timpul zilei sa o culc pe burta.Acum la 4 luni se vede ca s-a rotunjit partea cu pricina, oricum pana la un an cand se inchide fontanela capusorul lor tot creste, deci e timp destul sa se corecteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Roxana, dupa ce am scris ma gandeam ca suntem noi mamici la al 2lea copil si suntem mai relaxate, de aceea sunt si copilele vesele.
Cris30, in jurul varstei de 3 luni toti copiii balesc. Se formeaza glandele salivare, sau asa ceva.
Anuc, daaaaaa, naparlesc la greu. Tot de la doua luni jumate am inceput ca si la Tudor. Si tin minte ca imi cadea rau si dupa 1 an. Cica-s bune vitaminele B pentru impiedicarea caderii parului, da' eu nu iau ca ingrasa si sunt si asa destul de balena.
Anca_, mi-a placut biroul tau.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Cris, . Sper sa aiba caputul frumos in final. La Ioana stiu ca o puneam cand pe stanga, cand pe dreapta si a fost ok. Dar Filip se intoarce pe dreapta si in timpul somnului. I-am pus la un moment dat un prosop facut sul, ca sa nu se poata intoarce, dar vezi sa nu...tot pe dreapta il gasesc.

Andreea, mie a inceput sa-mi cada parul la 4 luni la Ioana...acum mult mai devreme si cade smocuri intregi..noroc ca am de unde...deocamdata...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput