Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Of, Patricia, sa vezi tu cand incepe diversificarea ca nu mai iau asa bine in greutate, cand incep sa iasa dintii, cand o iau la plimbare in picioare.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

am uitat -nici mie nu mi-a venit inca,dar iau cerazette...
iar botezul il facem pe 14 iun ie

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hellou fetele din nou pe ziua de azi

aryiaaaaaaaaa ... te mama noastra eroina ... ce faci??? ne e dor de tineeeeeeee .... nu ai mai aparut de o mie de ani ... asteptam poze sa va vedem ... felicitari pt bebe grasun si sanatos ...

irinac te ascunzi sau esti la suvitat azi???? asteptam vesti .. si poze... si spune-mi draguta exista vreun termen maxim pana la care se fac vaccinurile de 2 luni???? ca noi deja mergem spre 3 luni ...

just frumusete de fetita si dragalas crescuta ... nu-mi vine sa cred ca sunteti atat de mari ... noi abia am facut ieri 10 saptamani

spic multam de info vizavi de vaccin ...
bebelusi da vaccinurile care ti-au fost recomandate tie contra a ce sunt???? ca eu nu ma lamuresc si nu stiu pe care sa il fac

fetele spuneti-mi si mie voi pt ce vaccin ati optat????
nu ma lasati sa ma zbat singura ... ca am uitat de acu o luna cand ati facut majortitatea dintre voi

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

HRISTOS A INVIAT!
Pupam toti licuricii si toate mamicile.Eu nu am mai intrat de f mult timp pentru ca Mariuca mea are probleme si nici pana acum nu le-am dat de cap.Am fost la multi medici si fiecare cu parerea lui insa fata mea tot asa e.De la 2 luni a inceput sa nu mai manance decat f putin si sa urle cand e vorba de mancat.I-am facut analizele (coprocultura si urocultura) si i-au iesit bine.De 2 saptamani i-au aparut in gurita niste pete albe, pe limba, obrajori si inspre gat si imediat si la fundulet si pasa niste bubite urate sub forma de ciorchine.Am fost la doctor si ne-a zis ca are o ciuperca in gurita iar la fundulet eritem (desi pana acum nu a mai avut asa ceva).Mi-a dat niste preparate cu nistatin si glicerina si vit A pentru gurita si ceva pentru fundulet.La fund s-a facut si mai rau insa vad ca nu o doare.In gurita i-au trecut. Problema mare e ca nu mananca decat 40-50 ml la o masa si f rar, noaptea in special, 100-120 ml f rar.
Eu am ajuns in pragul disperarii.La recomandarea medicilor i-am introdus si lapte praf dar nici pe acela nu-l bea cine stie ce.De suparare cred mi-a scazut si productia de lapte si acum mancam mixt.
Mi-au zis sa-i dau si fier cu vit.C pentru anemie si B complex si Calciu poate-i fac pofta de mancare. Nimic. Nu va imaginati ce rau e sa nu-ti pape puiutul.Am nascut-o cu 3350 kg si acum la 3 luni si jumatate are doar 5300 kg.De 2 saptamani nu mi-a mai luat in greutate.
Astazi ca sa fie si mai rau mi-a facut un scaun cu cateva firisoare de sange. De obicei ea are scaune moi si cu mucozitati.
Plang si ma agit desi stiu ca-i transmit si ei starea dar nu mai pot.
ea e o scumpa care rade mereu la mami, iar mami cu ochii inlacrimati zambeste desi nici ea nu stie de unde mai poate.In afara de asta mai avem si alte problemute. Din cauza ca bebelina a stat inghesuita in burtica mea, are labutele picioarelor spre exterior si pentru ca medicul pediatru nu ne-a dat trimitere de la inceput si am cerut eu acum 2 saptamani pentru ca ma ingrijora si nu vedeam rezultate de la masaj, acum trebuie sa ne facem niste orteze de noapte, adica niste orteze, ghetute ortopedice.Speram ca asta sa treaca repede.Ortopedul ne-a asigurat ca va trece.
Tot din aceasta cauza avem si capsorul usor turtit pe o parte, dar tot dr. ne-a asigurat ca se va modela in timp.
V-am scris pentru ca mereu mi-ati fost aproape desi eu rar am putut intra, insa mereu v-am citit si am suferit alaturi de cele greu incercate si m-am bucurat alaturi de realizarile piticutilor vostri.M-am uitat la pozele frumuseilor mereu.Sunt minunati.Sa creasca mari si sanatosi!
Pe mine va rog sa ma iertati ca m-am lungit atat, dar simteam nevoia sa ma descarc si pe voi v-am simtit cel mai aproape.
Va pupam si va citim in continuare fiind alaturi de voi.

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Camelia am facut la 2 luni Infanrix hexavalent,saptamana viitoare ii fac Rotarix-ul care e facultativ,iar la 4 luni Infanrix-ul pentavalent mi se pare ca e...

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Carmen Marieta, inca nu am fost la dr nr. 2, peste 2 saptamani, ca e foarte aglomerat.
Roxanaz, chiar ca eva seamna cu tine foarte mult
uitti cu ce ne delectam noi, lately: http://www.youtube.com/watch?v=8y5CIRCNXS8 ii place f mult, Omleta din oua de broasca testoasa. Aici e cantata de Andra, dar melodia originala e cantata de Angela Similea http://www.youtube.com/watch?v=z1VyxTFOUCg&feature=related

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Offf offf ...nu se poate ascunde lumea deloc deloc.

Cami Nu ma suvitez azi, cred/sper maine.fa o data vaccinu' ala ca singurele contraindicatii adevarate sunt febra mare, boala acuta.Oricare ar fi, ori cel gratuit si atunci te duci la MFist stie el ce are de facut ori dc il cumperi INFANRIX hexa.Bafta!!!

Spic eu am iesit cu el din Buc si alte fete au mers si au si stat prin alte parti.Cred ca se poate dupa cum vezi
In alta ordine de idei Infanrixu nu e contra artritei ..moama ce bine ar fi si nici "meningitei" --este pt difterie, tetanos, tuse convulsiva, poliomielita, hepatita b si ..Haemophilus infl de tipB.

Rox donsoara ta e sigur la categoria grea.Si tu arati f bine intr-adevar, bravoooo

Bee cu majuscule pt tine si sper sa nu ma bata nimeni: AI O FRUMUSETE DE FATA SI DC MAI TE SUPERI SAU STRESEZI ..MOAMA CE TI FACEM TOATE!!!!Bine ca iti luasi rochie.Eu inca nuuuuuu
Rox Bee are botezu acu duminica motiv de bairam la ei acolo

Ciufik al meu se trezeste noaptea ...e de coma si la 2 ore.Se frasuneste cum zic eu, tzitzi 2-3 min si nani.Sa mor Mie imi fragmenteaza somnul, el e fericit

Fac o pauza.Revin

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Ciufik al meu se trezeste noaptea ...e de coma si la 2 ore.Se frasuneste cum zic eu, tzitzi 2-3 min si nani.Sa mor Mie imi fragmenteaza somnul, el e fericit

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

uite, si de asta ne sare tati in cap cu laptele praf, ca atunci cu completarea dormea mai bine noaptea...(recunosc)

de Alexutzu 21.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

uite, si de asta ne sare tati in cap cu laptele praf, ca atunci cu completarea dormea mai bine noaptea...(recunosc)

de Alexutzu 21.01.2009

micola, cand s-o trezi ta'su sa-i dea tzatzi, atunci sa comenteze! na, ca am zis! ca asa ma streseaza si al meu pe mine, ca el e obosit, ca ce greu e cu copil mic...si nu face nici un sfert din cat fac eu.

asa, dupa ce m-am racorit, astept sa termine andrei kkrea (ma scuzati) si iesim afara, ca a dormit de la 11 pana acum, cred ca a auzit ca ma plang de el si a zis sa nu fie rusinea forumului .

Oxigen - multa sanatate!
ariya - te invidiez pt aerul de care ai avut parte. imi place tonusul tau.

fugim la aer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiuda spune:

Heii,vrem si noi langa voi ca doar si eu am un licurici mic Christian Andrei nascut pe 28.2.09 la 41+3 saptamani/zile
am sa va pov mai multe..treb sa ies scurt sa pape

Mergi la inceput