Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
ada_coman spune:
Buna ziua fetelor!
Noi am dormit cam prost azi noapte. La 3 s-a trezit, a papat putin, vreo 40 ml si a facut kk la greu, am schimbat 4 pampers, la 6 inca vreo 3 si pana la ora asta inca vreo 4. Cred ca de la siropele ca toate-s dulci. Nu-i mai dau decat antibioticul, ca oricum nu mai tuseste. Aseara i-am dat eurespal si nurofen la 9, iar la 10 antibioticul. De la asta sa fi fost?
Irina bafta la gasit hainite. A iesit si eu 1 ora singura si am luat salteluta de joaca Klarinetei si Dariei o jacheta
Sanatate puiutilor raciti
Miere sa iasa frumos botezul Si asteptam poze cu micutul crestin
Spor la treaba pt fetele harnice Eu n-am chef, si acu oricum dorm fetele, am o scuza
Dark multumim de grija
La multi ani!
Clara Theodora de spic de grau
La multi ani! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
cami_antonia spune:
fetele spuneti-mi si mie va rog la cate saptamani trebuie sa poata bebe sa intoarca capul de pe o parte pe alta???? ca mie nu-mi intoarce ... si nici nu se uita daca zornaie o jucarie ... asculta caruselul si se uita la el in schimb ... e oare inceata sau poate nu aude bine????
Camelia
micola spune:
cine-mi raspunde si mie? va roog? ca am alt stres acuma..
Citat: |
citat din mesajul lui micola acum am citit..eu ma uitasem doar pe poze.. fetelor, daca la 3 luni are 5.700, nascut cu 3.600, sigur nu ia el intr-o luna 1kg jumate...e vreo problema daca la 4 luni nu isi dubleaza greutatea de la nastere? de Alexutzu 21.01.2009 ! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !! |
la noi ploua de rupe...
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
Anuc spune:
Neata si de la mine...la ora 4...
Irina, imi musc limba! Nu are nimeni voie sa raceasca inainte de botez! si nici dupa! am zis! Sper ca pana la ora asta ai deja tzoalele de botez si le-ai facut si poza ca sa ne inspiram si noi astea de mai avem timp sa ne luam. Eu sunt convinsa ca nu am sa gasesc ce am eu in cap, ca asa fac mereu. Imi croesc in minte ce vreau si bineinteles ca nu gasesc (mai ales pe fuga) si gata ma aleg cu o dezamagire.
Miere, bine ca ati ajuns cu bine! O sa fie super botezul, intim si emotionant. Mi-am facut eu asa o idee
Vreme de cacao in Buc...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
cris30 spune:
Micola nu cred ca e vreo problema daca bebele nu-si dubleaza greutatea la 4 luni.Din cate stiu eu in primele 3 luni iau in greutate cam intr-e 700-1000g/luna si de la 4 luni 450-550g.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
cami_antonia spune:
micola tu de unde estyi de ploua asa de urat ???
la noi in cta e vremea inchisa da macar nu ploua
refertitor la kg nu stiu ce sa zic .... noi la 10 saptamani avem doar 5.400kg
Camelia
micola spune:
cris, multumesc de raspuns, dar cu o dra ca a mea...cine stie ce-i mai trece pin minte sa ma puna sa-i dau la 4 luni?
cami_antonia sunt din pitesti..ploua si bate vantul rau..
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
Selene_Bunny spune:
micola, nu, nu e nicio problema. Daria a trecut de 4 luni si inca nu a ajuns la 7 kg, deci dublul greutatii de la nastere. Oricine o vede, zice ca e o grasunica si-o rotofeie.
cami, la ce te referi, cu intorsul capului intr-o parte? Atunci cand e treaza, sa se intoarca dupa o jucarie sau dupa vocea cuiva sau sa-ti urmareasca degetul, stanga, dreapta, cand i-l plimbi prin fatza? Sau la intorsul capului de pe o parte pe alta cand doarme? Daria a inceput sa-si intoarca (,) capsorul de pe o parte pe alta in timpul somnului cam de pe la o luna, daca tin eu bine minte. Intorsul dupa jucarii, voci etc. e mai recent (uite ca nu mai stiu sa zic de cand, sa fie de pe la 2 luni si ceva, oare, poate chiar 3...), dar nici acum nu-si intoarce capsorul mereu, daca o striga cineva sau asa, numai cand vrea ea, oricum e foarte "miscareata", plimba capsorul stranga - dreapta non-stop...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
deliafairais spune:
micola, nu e nici o problema daca nu isi dubleaza greutatea la 4 luni. nu toti bebeii sunt la fel!
cami, nu cred ca are fata ta nimic! poate doar o mamica plina de griji
si la noi e tare urat afara...
puiutzul meu are 15 saptamani!
crisspy spune:
Eu nu mai stiu ce sa ma mai fac cu copilul asta .
temperatura nu are, muci nu are ca ii aspir, colici asa si asa, de dormit doarme (poate chiar prea mult), activ este (adica rade si "vorbeste" cu noi), dar..... NU MANANCA
De la 60ml la 2 ore a ajuns sa manance 40-50ml la 3 ore si scoate limba intr-una. De balit nu baleste foarte tare in genul cum v-am auzit pe voi ca ii schimbati de nus' cate ori pe zi.
Pediatra a zis ca nu are nimik cand a venit joi sa ne vada. Ne-a dat Sinupret si Panadol Baby pe care le-am luat cu sfintenie, cu lingurita amandoua ca se pare ca noua ne place cu lingurita (singurul lucru bun din treaba asta).
Pe cuvant ca nu mai stiu ce sa fac
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#