Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
IRINA.C spune:
Neata!
Fi-miu ma suge...la propriu si figurat.S-a trezit la 4 juma , la 6 juma si la 8.Chiar la 2 ore??????nu e prima data, of of.Bine ca macar primu somn fu mai lung, ca si asta era rar in ultima vreme.De la 4 juma la 5 juma cine bantuia prin pat negasind-si somnu'?Ma-sa...dhhhh.
Ma doare capu..ce noutate va spun , nu?toata sarcina am dormit ca o belfetita, mai ales la final-bine eu si intre varsaturi dormeam--si acum isi scoate parleala Ochila.
Ce e avalansa asta de raceli????Of of...si Anuc nu incepe ca eu asta teama o am, sa nu raceasca inainte de botez.Oricum la ce vreme e azi in Buc grija mare cum imbracati bebeii la botez.!10 grade si ploaie!!!
Azi era zi de cumparaturi.Noi pe rand in magazine, cineva cu Andrei afara.Ehhh vremea nu a tinut cu noi, deci o voi chema pe MAMA
Acusica ma apuc de muls si dc nu o las macar 6 ore cu el azi ,cu masca atata paguba.Pai ea aseara zicea ca vine sa ma ajute si s-a dus la..teatru.Frumos domne, da vreau si io...macar sa-mi iau un tzol festiv de botez.So, sa vina nitelus , ca tata --scaparea ei de altadata--e la tzara de sambata trecuta.Nu va zic ce dor imi e de el, da' mai bine pt el ca e acolo.
Sa nu ma intelegeti gresit, eu tin la ea dhhh, e mama, dar nici in amintirile mele nu exista speram ca la Andrei sa se dea pe brazda, dar ...Pe mine tata ma spala,tata gateste , tata m-a dus la gradinita, desi teoretic gradinita era aleasa in drumul maica mii de serviciu,tata ma lua de la gradi, tata m-a invatat sa inot, sa merg cu bicla, sa joc tenis, el ma ducea la balet si ma aducea de la balet, tata m-a incurajat sa fac dansuri po****re, tata era aliatul meu.Desi la el in familie avand alti 6 frati si surori era considerat mana de fier, ceilalti nu-si lasau fetele nicaieri, pe mine m-a lasat la bairamuri, la petreceri, in excursii.Bine , ma ducea TATA pn acolo si tot el ma lua dar ma duceam,nu?De aiai sunt ofticata.Mama e cu cicaleala; aia nu e bine , ailalta e urata.Pacat, nu e o femeie rea si nici rau intentionata dar ..atat poate.II povesteam Aalinei ca in seara cand a venit noi am amanat baita sa l vada si ea pe pui.A zis ca vine la 6 a venit la 8 juma si NU a venit la baita, a zis ca ea schimba apa florilor...pai,eu ii zic acum il spal, te-am asteptat, vino sa-l vezi si ea "il vad dupa aia".Dupa aia manca si ii atragea atentia...ceea ce nu e bine si in final pui a adormit si eu m-am apucat de calcat si ea...de cicaleala.Pai asta e vizita?
Gata....am spusso..urati-mi bafta la catat tzol festiv si........sa bata toba imi FAC SUVITE MARTI!!!!
Miere bine ati ajuns sa aveti un eveniment minuat va doresc si sa va bucurati de micul crestin dupa.
Cine se mai boteaza azi?????Cine stie?
Maine Flo si bb Alexia...offf sa va fie extraordinar momentul sa veti vedea cum trec toate relele mai ales dp botez.
Gata , va pup, ma duc sa ma...muuullg
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
deliafairais spune:
carmen, mersi de explicatia cu impartasitul. eu nu o sa il impartasesc...pt ca nu vreau sa il botez. o sa il las pe el sa aleaga ce si cum cand va avea discernamant.
irina, sa gasesti ce haine iti doresti! si sa nu te razgandesti cu suvitele...ca la cat s-a discutat despre ele...
abia am reusit sa adorm bebelul si astia s-au apucat de survolat cu elicoptere pe aici...offf! daca se trezeste, arunc cu ceva dupa ei
puiutzul meu are 15 saptamani!
crisspy spune:
'Neata fetele,
Nu am mai intrat ieri ca a trebuit sa-l supraveghez pe Razvanica indeaproape sa incercam sa revenim la normal cu toate: mancare, muci, kk, etc. Se pare ca medicamentele incep sa-si faca efectul ca se vede o ameliorare. Partea nasoala este ca a stagnat ca si greutate, saptamana asta a luat numai 130gr.
Am si iesit ieri in parc am stat la soare o gramada. Nasol ca au anuntat astia la meteo ploi in week-end ca planuisem o iesire la fratele meu la curte.
Din cate observ eu e un virusache ceva in aer ca si Bebelusi are acceasi problema ca si mine. Sper ca Bladutz sa-si revina curand, stiu cat de greu e sa-ti vezi copilul ca plange de foame si nu poate sa manance. Multi pupici si sanatate.
Vroiam sa va intreb, poate fetele cu al2lea copil stiu, este posibil ca dupa nastere sa fi devenit alergica la ceva ce inainte nu-mi cauza nimik? Zic asta pentru ca de 1 luna si jumatate imi curge nasul la greu (mai mult apa, scuze de descriere) si stranut ca o baba proasta. Ca sa nu mai zic ca imediat dupa ce am iesit din maternitate am facut niste pete rosii pe mana, care au trecut. De vreo saptamana imi pulverizez in nas niste picaturi si parca e mai bine, sunt pt rinita alergica. Insa pe prospect zice ca se poate intampla ca la 5% din cazuri sa apara iritatii pe piele si ce credeti? Eu fac parte din aia 5% ca iritatiile de pe mana au reaparut.
Cami_antonia eu zis sa nu te panichezi ca si Razvanica zilele astea a dormit ca valiza in gara si ma gandesc ca poate au si ei perioade in care se odihnesc mai mult, or fi si ei obosoto micutii.
Am observat ca vorbiti de pozitia capului: eu cand ma trezesc noaptea sa-i dau sa manace ii schimb pozitia capului. Si chiar daca nu vrea sa manance tot ii schimb pozitia ca ma gandesc ca amortesc si ei stand asa pe o parte.
IrinaC bafta la cumparaturi si lasa ca se descurca mama cu Ochila.
Miere distractie placuta la botez astazi si tuturor fetelor care au botezul in week-end-ul asta.
Eu am program de smotru azi ca cu atatea sarbatori saptamana asta nu am apucat sa fac nimik. Profit ca e tati acasa si i-l distreaza pe bebe..
M-am intins si eu ca o placinta, vorba lui Dark, da' stau pe balcon la o cafea si am apucat sa va citesc din urma.
O zi frumoasa si multi pupici.
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
cami_antonia spune:
neata fetele
irinac multa bafta la cautat hainute pt tine ...
miere bravo ca sunteti bine ... tinem pumnii sa fie totul beton ... astept poze cu nerabdare ...
anuc offfffffff draguta mea stiu cum e cu muci ... ca si noi avem practic de cand ne-am nascut .... horcaita si mucioasa ... poate ne ajuta Dumnezeu si scapam cu bine
revin
Camelia
mara95 spune:
salut!
s-a schimbat parola de la contul comun, ca nu reusesc sa intru si pace?
Plssss...
cami_antonia spune:
fetele am revenit
noi am avut o noapte cu treziri multe din cauza de durere de stomac ... din cauza de nefacut caca ieri ... si azi dimineata cand sa bagam termometrul pac caca la greu ... ahahah ... si acum doarme linistita sa recupereze somnul pierdut ... ahahahaha...
eu m-am apucat de smotruiala ... fara aspirator inca sa nu fac zgomot ....
da nu e nimeni pe aici??? azi toata lumea e lenesa la scris???
cristi azi a ajuns vremea urata si la noi
Camelia
mara95 spune:
dark, mersi mult, dar tot nu reusesc, nu stiu unde gresesc
voiam sa vad poze
poze cu andrei si flavi:
http://picasaweb.google.com/flavi2005/Botez#slideshow/5328555722717043954
DarkBendis spune:
Mara, eu mai inainte am intrat si la mine vad ca merge... adresa e ianfeb2009 si parola e cea care ti-am trimis-o.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
andre_ea spune:
Fetelor, m-am emotionat cand am vazut ca a aparut noua odisee de ian-feb. Acum am realizat ca ieri s-a implinit un an decand am facut o Ilinca mica. Mey, cum mai intram eu la odisee, deschideam capitole, da' nu credeam in testele de sarcina, ca eu asteptam fetita de primavara. Hihi! Mi-a aratat ea cine-i seful.
Sanatate multa bolnaviorilor mici si mari.
Iulia, felicitari ca ati scapat de ham.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
mara95 spune:
Dark, esti o scumpa, dar nu merge.altadata a mers, acum nu....sa ma gandesc sa vad unde gresesc. am avut timp liber vreo 2 ore, ca am ramas cu andrei singura acasa, si el dormea...si ma plictiseam, asa ca voiam sa vad niste bb-eii frumosi.intre timp s-a reintregit familia, asa ca pozele vor mai astepta putin