Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
Anuc spune:
Roxana, multumesc. Sunt mai bine. N-am mai facut febra, dar m-a durut capul si am mai luat un nurofen...maine sper sa nu mai fie nevoie sa iau. Filip a fost asa cuminte azi. L-am tinut in brate doar ca sa-l alaptez azi. In rest, singur in patut si n-a vociferat deloc.
Cami, noi suntem mama mucilor! de 2 luni nu mai scapam de ei.....dimineata tragem cu aspiratorul o groaza....si peste zi ii mai aud...am avut cred o saptamana de pauza si atat...acum iar. Iar eu am racit si mi-e frica sa nu dam din muci in altceva mai rau..
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Sunt mai bine. N-am mai facut febra, dar m-a durut capul si am mai luat un nurofen...maine sper sa nu mai fie nevoie sa iau. |
foarte bine ca te simti mai bine.,. dar nu mai lua nurofen te rog. doar paracetamol ai voie, ok? ca din cate stiu eu alaptezi... si noi avem inca muci.. dar fara nicio alta problema... deci se aspira si cam atat.
Iulia, ce bine ca ati scapat de ham, bravo!!
Patricia, nu mai are febra Vladut, nu?
vorbeati de dormit... mandra nu a dormit de la ora 1 dupa-amiaza. adica a atipit 10minute in masina in drum spre cumparaturi... si atat. e cheauna de somn dar .... nimic. prevad o noapte distractiva
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!
La noi e ora de maraiala Am iesit si noi un pic la aer, si ne-a prins si pe noi ploaia Karina e mai bine, parca nu mai tuseste asa rau si nici muci nu mai are asa multi. Acu am luat-o eu, sper sa n-o duc mult, bag ceai si paracetamol.
Anca va asteptam cu mult drag la Iasi.
Alina La multi ani! lui tati. Vazut doi ochi frumosi
Bebelusi sanatate multa lui Bladutz Stai linistita ca ii trece, iti zic eu care le-am avut pe amandoua bolnavioare si karina e inca sub tratament.
Iulia felicitari pt ca ati scapat de ham
Aalina suuupeeerrrr!!! Va asteptam la Iasi. V-ati hotarat la data?
Uram si noi bebelusilor care vor fi botezati numai bine si sa le priasca
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Anuc spune:
Roxana, nu mai iau...ca asa e...alaptez...sper ca nu-i face rau lui bebe....Mi-a zis Irina de paracetamol si n-am ascultat..am facut de capul meu..
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
alina2700 spune:
Multumim de aprecieri !
Cris da! ai drepatate sunt ochii lui tati ,albastri ca cerul si la fel de frumosi!
Ada a citit chiar tati urarea .
Fetelor noi fugim la somn si maine absentam...mergem la Keukenhof Park ,unde ne asteapta milioane de flori.O sa venim cu pozici multe!
Noapte buna tuturor!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
DarkBendis spune:
Buna seara la fete,
pe aici... campania de facut curat... ca maine vine socrul. Nu soacra, ea vine week-end-ul viitor. Ca la noi s-a deschis sezonul de vizite... mai vin unii pe la noi, mai mergem si noi pe la altii...
Intr-alta ordine de idei... voi ati vazut ca se "pregateste" deja odiseea de ian-feb 2010??? Deocamdata doar cu posibile gravidute, dar in cateva zile vor aparea si testele cu 2 liniute Si uite asa-mi aduc aminte de cum eram noi anul trecut pe vremea asta...
Acu' ca tot am luat o pauza (adica trag chiului) la curatenie... me'c sa citesc din urma
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ada_coman spune:
Spor la treaba Dark! Vazui si eu acu noua odisee, m-am emotionat La noi e sarbatoare, asa ca am avut o scuza azi
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Ciufik spune:
Bebelusi - multa sanatate lui Bladut. Nu cred ca Ac-ul e de vina, decat fara AC si sa-l scoti transpirat din masina...asta e, e sezonul virozelor.
Cami - relax! fata ta nu are toate bolile pamantului . si bucura-te ca doarme, ca teroristu' meu nu doarme ziua mai deloc, cu toate ca are okii rosi de somn, dar nu cumva sa piarda ceva.
Rox - program scurt de discoteca iti doresc.
Iulia - ma bucur ca ati scapat de ham. Ce mica e Carla, acum am realizat ca e junioara noastra.
Dark - si eu pandesc odiseea de 2010. tocmai le-am incurajat pe fete. cand a trecut 1 an ? mai vreau burtica.
Irina - gata suvitele ?
DarkBendis spune:
Iulia, felicitari Carlei, in sfarsit poate da libera din picioruse
Alina, distractie faina maine, sa ne aduceti pozici cu multe flori
Ada, sanatate multa la toata trupa de bolnavioare
Bebelusi, multa sanatate la Bladut, sa-i treaca rosul din gat repede-repede
la toti bebelusii bolnaviori
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Fetele am ajuns cu bine, drum lung de 6 ore, Aidan s0a comportat super ok, a plans un pic la sfarsit.
ne-am plimbat in seara asta pe malul oceanului, super frumos, insa batea un vant turbat si copilul era in maneca scurta, am inghetat si noi si el, el mai putin ca am avut o paturica in geanta din fericire.
Asteptam cu nerabdare ziua de maine! Nasica i-a cumparat niste hainute frumoase de iti vine sa le mamanci!
Bebelusi, multa sanatate piticului, in nici un caz nu e vinovat aerul conditionat, noi tinem in permanenta aerul conditionat si in casa si in masina dat la maxim, din prima zi de viata a copilului si nu s-a imbolnavit niciodata.
Probabil a luat un virus de pe undeva.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery