Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Seara buna
Am intrat sa va multumesc pentru urarile de ieri.
si celorlalti sarbatoriti si celor de azi.
Si multa multa sanatate copilasilor bolnaviori.

Eu m-am cantarit aseara cu Fabian si are 5.900 deci inca un kg pe putin luat luna asta asa ca e ok. Luni mergem sa facem vaccinul si o sa vad si pe cantarul lor cat am crescut fata de luna trecuta si cum stam cu lungimea. Dar nu imi fac probleme ca am o groaza de hainute date ca nu ii mai vin asa ca e clar s-a lungit.

Eu v-am citit dar nu am mai scris ca nu am apucat. Tot in planuri am fost si in pregatiri. Maine dimineata plecam la socri si venim maine seara Sunt o super draguta ca ma duc

In alta ordine de idei in proportie de 99,99 % vom face botezul la Iasi pana la urma asa ca eu sunt mai mult decat fericita. Doar ca pana acum eram tare relaxata si acum imi dau seama ca nu am nimic pregatit
Sper sa iasa toate bine pana la urma.

Botez plin de har le urez fetelor care isi vor crestina saptamana asta copilasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

iulia tre sa ma ingrijorez ca nici a mea nu prea intoarce capul la zgomote ... o sa incerc si maine sa vedem ... adica se uita la carusel ... rade la el ... vocifereaza ... da nu intoarce capul neaparat ...

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Iulia, si tu mergi in ro, cand?

cami_antonia, eu nu m-as ingrijora cu somnul, unii copii asa dorm mai mult..sau e posibil sa fie o perioada de crestere, la unii bebei se manifesta prin mancat mult si marait, la altii prin dormit mult..daca bebeul papa si umple cateva scutece pe zi cu pisu atunci e ok, n-ai ce sa-ti faci griji. Stii cum e, daca nu doarme nu e bine, daca doarme prea mult iar nu e bine

aryia, nu stiam de asta cu schimbarea metabolismului la 3 luni..ce inseamna mai exact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cami, nu cred ca trebuie sa intoarca neaparat capul la ele, nu-ti face probleme si din asta. A mea era prea mica si nu reactiona in nici un fel la ele. Nici acum nu-si intoarce intotdeauna capul, ca n-are chef de ele tot timpul.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Anca, merg in perioada 27 mai- 7 iulie.

Cred ca ceva nu-i in regula cu Carla, tocmai a facut un kk ciudat, cam ca mucii si un pic verzui. Sper sa nu aiba diaree, ca si mananca destul de prost.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bebelusi, imi pare rau de bebe...Doamne ajuta sa fie bine. Si Ioana mi-a racit cu 3 zile inainte de botez..de ce ti-e frica, nu scapi.
Iulia, multumim Chiar asa e, seamana cu mine Filip. Si eu sunt nebuna cu intorsul copilului pe stanga, cand il vad pe dreapta. Ma trezesc special ptr asta, desi el doarme noaptea de pe la 22-23 pana dimineata la 6-7.
Luni mergem la dr ptr bilantul de 3 luni si o sa-i zic drei ca trage dreapta :). Voi bine ca ati scapat de ham.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Cami, parca la voi a fost furtuna azi. Pai bebelina mea doarme de rupe cand se schimba vremea

Mergi la inceput

Anuc, bafta la doctor. Intreab-o, sigur, poate iti da ceva solutii si ne impartasesti si noua.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele mercic

monica la cristi a fost furtuna

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Le urez si eu fetelor care-si crestineaza bebeii in acest week-end sa se bucure din plin de acest prim eveniment important din viata copiiilor lor. Sa iasa totul asa cum va doriti!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput