Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
cris30 spune:
Alina ce ochi frumosi are Luca, sunt ochii lui tati nu??
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
anca_ spune:
Iuliacris, ma bucur ca ati scapat de ham!! Cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima.
Oxigen, sper sa se rezolve repede problemele ! Noi te asteptam cu vesti bune!
Miere, bun pretul la bilet! Cat timp stati in ro?
Pt fetele din state: voi i-ati facut si certificat de nastere romanesc la bebeu? Stiti cumva care e procedura?
ariya spune:
OXIGEN ai PM
OANAVR ,eu am stat in San Benedetto del Tronto(AP),apoi ne-am mutat in Alba Adriatica(TE),deci regione Marche ,apoi Abruzzo...cam departe de tine...
Am vb cu dr la telefon pt ca Miguel e f agitat si vrea tzatza cam la 2 ore...a zis sa stau linistita ca acum schimba metabolismul(face 3 luni) si e normal...trebuie doar sa vb mult cu el si sa ne iubim cat de mult asa se calmeaza...intr-adevar ,vrea numai in brate si doar la mine - la ta-su urla si ma cauta cu privirea...saracu' pui mic!
deci aviz tuturor cu puii care fac 3 luni...tzineam eu minte ca tre sa faca o crizutza ,dar nu mai tzineam minte varsta!
va pup!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
cami_antonia spune:
mai fetelor am si eu o intrebare ...
bebelina mea a dormit azi de la ora 13 ziua intr-una ... doarme si acum ... s-a trezit doar din cauza colicilor si din cauza foamei ... i-am schimbat pampersul i-am luat temperatura 36 cu 8 ... deci nimic febra ... dar ma sperie atat somn ... ca asa dormea si inainte sa faca pneumonia .... ai vostrii dorm atat???? asta in conditiile in care azi noapte a dormit de la 1 noaptea pana la 9 30 dimineata fara treziri ....
plssssssss spuneti-mi ceva
sunt si singura acasa fara sot
si mi-e o frica de nu mai pot
Camelia
lisa79 spune:
cami,esti o norocoasa
noi am scapat de mucisori,acum sunt destul de panicata ca regurgiteaza la greu,cum o ridic sa scoata aerul cum se murdareste...si asta doar de ceva timp. e normal sa fie asa???
iulia,felicitari pt scoaterea hamului
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
bebelusi spune:
Cami stai linistita ca se mai intampla, nu e nici o problema.
Noi am fost la medic si cica avem un pic de rosu in gat sunt distrusa, se si enerveaza la titi cred ca il ustura gatul . Ne-a zis sa continuam antibioticul dar 2 ml in loc de 1.5 ml si sa ii dau paracetamol supozitoare si humex expectorant . Ufff, nu puteam scapa fara.......Eu cred ca copilul asta a facut rosu in gat de cat de mult vorbeste, toata ziua vorbeste (glumesc)
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
lisa cum ai scapat de muci???? ca noi avem si acum... mi s-a luat de atatia muci
Camelia
cris30 spune:
Bebelusi sanatate multa lui Vladut.
Anca eu inca nu i-am facut certificat romanesc, dar pentru asta nu trebuie mai intai declarat in Romania??? Inca nu mi-am pus problema pana acum, la anu ma duc si eu in tara si vreau sa-i fac.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
iuliacris spune:
Cris, parca mi se pare ca e mai bine Carla cu gatul, poate sa-si intoarca singura capul fara probleme. Nu mai sunt chiar asa stresata, acum trei saptamani eram la apogeul stresului. Chestia e ca pe mine nici macar nu m-a speriat doctorul (la controlul de trei sapatamani), doar ne-a intrebat daca nu favorizeaza o anumita parte, ca astia cu displazie au tendinta asta. Si fraierii de noi nici nu am realizasem ca ar putea fi o problema ca doarme tot cu capul pe-o parte. Atunci era si destul de mica si nu-si tinea capul foarte bine cand o tineam pe verticala ca sa-mi dau seama. Ne-a dat o foaie cu tummy time si cum s-o tinem in brate etc. M-am stresat cand m-am uitat pe internet, apoi m-am uitat la pozele din maternitate ca tot pe-o parte tinea capul, pe burta ce sa-i placa, ca tot cu nasul in patura era pitica si facea un scandal monstru. Si atunci sa vezi stres pe capul meu. Mi-o si inchipuiam cu colar la gat si cu capul asimetric si c-o sa trebuiasca sa poarte helmet. Anyway, Cipri zicea ca am luat-o razna. Pana acum vreo doua saptamani nici nu lua in seama jucariile ca sa o tenteze sa se intoarca. Acum a prins drag de ele si le rade si-si intoarce capul dupa ele. Cu statul pe burta tot prost stam, dar perseveram. Ieri l-am intrebat pe ortoped si el a zis ca se rezolva usor cu terapie. Era foarte relaxat. Am gasit exercitii de streching pe net, dar mi-ar place sa-mi arate cineva totusi.
Lisa, bucura-te de ultima saptamana de libertate
Cami, imi pare rau ca nu pot sa-ti dau vreun sfat, a mea doarme destul de mult, dar n-are decat 7 saptamani.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Bebelusi, nu fi distrusa, te rog, ca daca si tu clachezi...O sa se faca bine Bladutz.
Anca, nici eu nu i-am facut certificat, dar vreau sa-i fac si certificat si pasaport ca doar n-oi lasa-o doar cetatean american.
Suna si tu la un consulat sau la ambasada, noi cand am votat am intrebat o tipa care lucra la consulatul din Chicago si parca zicea ca trebuie sa mergem personal la consulat, dar s-ar putea sa nu tin bine minte ca mi se pare cam aiurea. Eu merg oricum in Ro, poate reusesc sa fac acolo macar certificatul.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)