Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Aaaa si ce am observat la el, desi este cald in camera, 23-25 de grade, are picioarele, manutele, obrajii reci. Nasucul este si el rece din cand in cand.

Pe manute ii apar chiar ca niste pete vinetii. Imbracat este stam chiar si cu caciulita in camera...

Ce D-zeu o mai fi si asta ca desi de felul meu nu ma panichez usor acuma simt ca o iau pe aratura

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

ups m-am cam speriat...voi cum sunteti?ati iesit din casa????cam tremur inca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

irina...si la noi s-a simtit cutremurul! eu eram in pat scoteam lapte cu pompa...si am simtit cum s-a miscat salteaua...facea valuri mici asa... sotul il plimba pe david prin camera si nu a simtit nimic. ne-am uitat la carusel si miscau jucariile deci... phiu...ce sentiment aiurea! fetelor voi cum sunteti?

puiutzul meu are 15 saptamani!

Mergi la inceput

mai io nu prea imi revin...radu tre sa o duca pe mama si sa ramanem singuri.ups
Cami cum sunteti?mai aveti net?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara!

Cica si la Iasi s-a simtit, eu eram la mall, asa ca nu am simtit nik. Eram intr-un magazin si am vazut ca se leagana hainele, dar nu m-am gandit nici o clipa la cutremur. Cand am ajuns acasa m-a sunat mama si mi-a zis ca a fost cutremur. Abia atunci am facut legatura. Bine ca a trecut

Cine imi zice si mie cum se face apa de orez. Pitika mea are scaune moi, azi a avut vreo 12-13. Cred ca de la siropelele dulci Sa imi fac griji? Ii dadeam ceclor, eurespal si nurofen. Acu nu-i mai dau decat antibiotic. Ce sa fac?

Crisspy nici karina nu prea papa, sper sa isi revina.

Sanatate multa!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere ,bafta cu botezul
cami,cum e antonia???

fetelor,azi 25 aprilie,de ziua lui cristi,am primit cel mai frumos cadou...Ana s-a intors de pe spate pe burta.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

A fost cutremur in tara? nu am apucat sa ma uit la stiri si nu stiu ce si unde .

Si pentru ca tot vorbiti de vreme , haideti sa va spun cum e la noi.De luni pana miercuri am avut + 25 grade, iar miercuri seara a scazut temperatura pana la 0 grade si a inceput sa ninga ,cica o tine tot asa pana pe joi incolo.Asa ca momentan mai rarut cu plimbarile.

In alta ordine de idei, si Arianna are scaune dese si moi.Ea mananca f bine, in cursul zilei cam la 1 ora vrea sa manance, dar totusi de abia astept controlul de 3 luni, sa vad daca creste in greutate cum ar trebui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

IrinaC calm mama, ca cica nu o sa mai fie replici. Si chiar daca sunt la asa un cutremur mic nici nu se simt.

Sper ca ti-ai luat ceva frumos azi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Aaaa si ce am observat la el, desi este cald in camera, 23-25 de grade, are picioarele, manutele, obrajii reci. Nasucul este si el rece din cand in cand.Pe manute ii apar chiar ca niste pete vinetii. Imbracat este stam chiar si cu caciulita in camera...Ce D-zeu o mai fi si asta ca desi de felul meu nu ma panichez usor acuma simt ca o iau pe araturaCrisspy mamica fericita de Razvan Andrei
Tot ce ai descris = bebele meuMami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

nu mai stiu exact cantitatile sunt cam bulversata de cutremur.Reteta cum mi-a fost predata--eu nu am pus si glucoza

APA DE OREZ

- 2 linguri rase de orez (30 g.) se fierb īntr-un litru de ap#259; la foc mic
- Se completeaz#259; apa evaporat#259; cu ap#259; fiart#259; (fiart#259; separat), astfel īncāt cantitatea de lichid final#259; s#259; fie tot de un litru
- Se strecoar#259;
- Se poate p#259;stra la frigider īn ziua prepar#259;rii
- Se īnc#259;lze#351;te #351;i
- Se īndulce#351;te 5%: 1 linguri#355;#259; glucoz#259; pudr#259; sau zah#259;r( 5 g) la 100 ml. lichid īnainte de servire

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput