Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 20
Paula-Laura spune:
Joy e o dulce Sofia! Si tot frumos sare in jumper
Mihnea a descoperit eticheta de la jumper si cand e in el vrea sa se joace cu eticheta ![]()
Nikolici eu nu ii dau fier ca nu am primit recomandare inca. Lidia spunea ca din cauza fierului Isabella a facut diaree so... nush ce sa zic. Cica prunele ajuta f. bine. Noi ne-am reglat cu lass baby si introducerea cerealelor(au fibre).
Andy.p nu se vede ca e bolnavioara mititica
Iti vine sa ii mananci cand vezi ca sunt bolnaviori si totusi gasesc puterea sa rada ![]()
Laureta v-ati destrabalat frumos? ![]()
Anamona
o sa incep cu program de 6 ore. Vedem cat tine.
Corrina, pai daca nu te trezea cand mai scriai tu pe forum?
Cica la varsta asta se trezenc dint prea mult entuziasm -adica acumuleaza multe experiente noi peste zi si noapte nu mai au rabdare sa doarma, vor sa exploreze in continuare 
CosmyB ce cretin! Urasc oamenii astia!
Luminita imi plac hunii tai ca nu fac prea multe mofturi la mancare
Si daca fac, fac pe termen scurt.
Baby boy bine ca n-ai plecat
Chiar nu se merita! Nu trebuie sa iti faci griji ca nu sta in fundulet inca. Doar de pe la 9 luni incolo daca nu sta si nu da semneca ar vrea trebuie sa iti faci griji
Mihnea deodata a cerut sa stea in fundulet, pe la 6 luni. Pana atunci era fan orizontala. Si doctora ne-a zis sa nu il punem intre perne ca oboseste.Daca vrea sa stea in fundulet, cat poate el-20-30 de secunde il lasam si pe urma il dam jos.
Ma duc sa vad poze cu bobocei, ca mi-am deschis vreo 6 ferestre ![]()
A, si se pare ca...racesc 

Ma doare gatul si am nasul infundat
Am luat homeogene si oscillococcinum , spersa treaca si s anu ii dau si lui Mihnea (mai ales ca sambata facem vaccinul)...
bobocimea
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
sanziana27 spune:
salutare
Nu stiu daca mai avem parteneri, dar la 6 luni si 2 saptamani David are 6 dinti (4 sus si 2 jos), asa ca noi am intrat sigur in Clubul dintzosilor ![]()
In rest e sanatos tun, ma bucur ca am scapat de iarna fara nicio raceala, atat el cat si frate sau, de 2 saptamani are 2 mese introduse;cea de fructe si de legume, are 7300g si 71 cm.
pe toata lumea de la cel mai mic, la cel mai mare!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
nikolici spune:
paula-laura si noi am papat cereale si vom mai papa cand va vrea sa deschida gura,suntem in al 3 lea razboi mondial si K in defensiva totala...SE retrage cu scandal.
LASS BABY i am dat a facut dupa 3 zile, eram si eu super fericita si linistita si acum iar e a 3 zi de cand nu mai face ...si ii dau lass baby in fiecare zi dimi si seara, o alerg sa il bag cu fortza.UFFAA
Mi-a zis dr sa-i bag cereale cu grau adika cu gluten, parca nu i-as da chiar acum.Ma zapaceste rau doctoritza asta.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Multa sanatate , Eva! |
Bitza
, multumesc frumos.Paula
, merci de raspuns cu RMN. Mai astept cine mai stie.M-a sfatuit un medic roman care lucreaza afara sa nu fac aici, sau daca fac aici RMN si iese ceva sa nu accept aici operatia sau tratamentul. Deci nu toti medicii stiu sa faca RMN? In sensul ca nu stiu sa o interpreteze? Ce-o fi asa complicat ca e tot un scan si asta doar ca e prin rezonannta magnetica si nucleara. Plus ca mai toate spitalele au aparatura, ma asteptam sa fie scoliti. Ce sa fac oare? Ca vreu neaparat sa stiu daca am ceva...nu stiu daca pot amana pana vara tarziu sa fac in Fr, plus ca pana gasesc si acolo o programare trece baba...
Astept sfaturi de la cele care stiu:unde sa erg sa il fac.
************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
musettepink spune:
Bitza,nikoliki si cine mai intreba de fier,doza profilactica este : greutatea copilului X 1 pic pe zi,aveti aici linkul unde explica Babymom
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=9&TOPIC_ID=135538#4724340
de
Luca
preety spune:
Lumi multumim de

Baby_boy
nici io n-o pun pe Sorina intre perne... asa ca sa ma besteleasca cine-o vrea
... se ridica in fund doar din scaunul de masa (care e lasat la 45 grade) ptr ca se trage; de la orizontala incearca dar doar ridica umerii, deci nu reuseste...
Insa... mai nou ne ridicam in 4 labe - pe genunchi si palmute... sta cateva secunde si cade pe burta, dar moare de ras 

Si bine ca te-ai razgandit cu disparutu ca deja ma pregateam de 
Joy, Moni, Nushulica 
Corrina am votat si io Broscuta virtuala... dar sesizez ca tu furi IP-uri ![]()
![]()
![]()
Nikole, Ramo sunteti mortale! 
Si noi am luat Fier profilactic; am scris in tabelul de pe grup modul de administrare 

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
andreea_ada spune:
eva am o prietena care acum vre-o 2 luni s-a dus si a facut un RMN la o clinica undeva in spate la inter , nu-mi aduc aminte cum se numea clinica :( , a dat intr-adevar 7 milioane dar s-a dus printr-o recomandare la dr respectiv , adica parintii ei stau in franta si il cunosteau pe dr asta care a lucrat acolo o perioada si acum si-a deschis clinica asta , sau ceva de genu , am inteles ca a fost foarte multumita de profesionalismul lui si cand i-a spus rezultatul a fost foarte explicit ... daca te decizi in privinta RMN-ului si vrei pot sa vb cu prietena asta a mea sa-mi spuna de dr ...
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanziana27 salutare Nu stiu daca mai avem parteneri, dar la 6 luni si 2 saptamani David are 6 dinti (4 sus si 2 jos), asa ca noi am intrat sigur in Clubul dintzosilor In rest e sanatos tun, ma bucur ca am scapat de iarna fara nicio raceala, atat el cat si frate sau, de 2 saptamani are 2 mese introduse;cea de fructe si de legume, are 7300g si 71 cm. ![]() pe toata lumea de la cel mai mic, la cel mai mare!Mamica fericita de boboci de toamna: Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008) Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea poze noi cu David |
Felicitari, Sanziana. Sta foarte bine puiul cu bilantul si cu dintzisorii. Noi avem doar doi jos care stau de o luna sa sparga, se vede gingia alba, doua lamele albe ridicate in sus (gingia nu e sparta) si atat si e f tare. Si nu mai sparg vad, stau la panda. A trecut ceva vreme de cand i-a depistat medicul si ei s-au intimidat si stau acolo cumintei.
Voi sunteti mai mici cu o luna si 6 dinti. Wow!!!
Eu ma bucur ca inca nu are dinti pt ca inca alaptez si chiar f des, dupa masa, intre mese, de n ori pe noapte si daca incepe sa ma muste...
le: Andreea_ada
, ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune numele medicului si clinica, daca poti. Inca nu m-am hotarat unde sa fac, caut explicatii si variante.************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
anca81 spune:
Eva, multa sanatate 
Si eu ii dau Carlei fier, 2 pic/zi, le dau dimineata inainte de masa de fructe.
Va pupam, iesim afara. Revin dupa pranz cu feedback-ul pastelor. Suntem din nou in clubul mofturosilor, oficial de azi, mar & para a fost dezastru la masa de dimineata, isi aduna mancarea in gura si o tine acolo la nesfarsit. Si ieri si alaltaieri a fost rau dar m-am gandit ca poate e o pasa proasta.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
gaia.nevia spune:
vorbaretelor, ma bag sa fac capitol nou. Mai scrieti aci o pagina pana ma misc eu ![]()
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri