Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

bitza unde si a facut doctoratul???15 e extrem de mult//e anemic rau???Stiu ca se da preventiv, dar poate e anemic bb ...nu stiu zic si eu porcarii.
Si legat de portocala mie dr mi-a zis sa nu i dau dc avem pb. cu dermatita, dar eu i-am dat in sperantza carnaciorului mult visat.Eu stau tot timpul in funduletzu lu fii mea...si primesc in schimb doar niste aere puturoase

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata,

Multumim de cafele!

Cosmy ici sa treaca sperietura si frustrarea generata de asemenea maniaci! N-am cuvinte sa-i injur cum le trebuie.

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy
La taina e primul..mai greu cu statul in fundulet..si e vina mea ca nu l-am pus intre perne...ceva sfaturi? ca sa reusim si noi

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Personal cred ca nu trebuie pus intre perne nici fortat; eu am descurajat-o pe anda cat am putut sa stea in fund cand nu isi putea sprijini greutatea singura, dar au existat exceptii:

- stat in carut la 45 de grade, apoi in timp copilul a cerut mai sus. Mai "sus" la inceput o tineam cateva minute (1-3) sa se linisteasca apoi o dadeam o treapta mai jos. Cand dormea o puneam din nou la orizontala ca pe bebe mic, desigur.

- stat in brate in fundulet sprijinita de subsuori de mine sau de sotz.

- stat in bouncer putin ridicat - al nostru se face scaunel-balansoar - tot cate putin si tot dupa urlete repetate.

Insa nu am pus-o deliberat sa o ajut sa stea in fund, ci pentru ca ea a aratat ca este pregatita; ea a dat startul ca sa zic asa. Mai nou sta singura in fundulet desi isi pierde echilibrul destul de repede. Insaaa Anda NU se rostogoleste, nu merge de-a busilea, etc etc. In fara de statul in fund pot sa spun ca ma foloseste pe mine drept jumper la orice tentativa de ritm auzit sau atunci cand este vesela.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Neatza! si am toata bobocimea!

Apropos de Fe, ne-a recomandat si noua 6 pic de 2 ori pe zi

I-am dat dupa masa de dim, iar la 11 la masa de fructe, dupa ce am alergat-o cu lingurita si a mancat vreo 150, a vomitat tot, tot Pana acum nu am mai patit asta cu vomi. Sa fie de la Fe Haussman?
Dr a zis ca nu, dar nu stiu ce sa fac
Pls help

LE: l-am corectat

Mergi la inceput

nikolici, nici noua cu dermatita atopica nu ne+a dat verde la portocala inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

baby_boy nici eu nu ti-as recomanda sa il pui intre perene , desi toate rubedeniile ma mustrau ca de ce nu o pun intre perne , de ce nu-i iau premergator eu am insistat sa o las pe ea ...cand am fot la kineto , am intrebat dr daca trebuie sa o pun ...a zis ca fiecare copil se ridica in fundulet , respectiv in picioare atunci cand e pregatit , ce poti sa fac este sa il ti cat mai mult pe burtica ca sa-si pregateasca coloana pt statul in fundulet ......

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Nikolici dupa ce l-a laudat un sfert de ora, ca arata superextramegagiga bine, fara analize mi-a dat doza asta de cal. E rasu-plansu'!!
Mie mi-a zis portocale cu ZAHAR

Uitasem... sarbatoritilor zilei!!!!
Multa sanatate , Eva!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna dimineata!

Va multumesc pentru aprecierile la adresa Sofiei Ea va a pe toate cu drag.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bey ce-aveti cu mine? :)) Ma predau!

Mommymagda schimba limba de pe Romana in Engleza. Daca nu ai icon langa ceas mergi in Control panel la regional and language settings. . Mis e pare ca si tastatura germana are y si z inversat, asa ca daca folosesti...acelasi sfat.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

300, (m-am relogat si acum e ok )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Bey ce-aveti cu mine? :)) Ma predau!

bravo tie, pei Lazarus ala nu te-ar fi gasit neam

sau mai stii...te cauta dupa sandale...

************************************************************************************

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput