Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

vorbaretelor, ma bag sa fac capitol nou. Mai scrieti aci o pagina pana ma misc eu

ADA....ADA....ADA...

Sanziana pupici si felicitari pt bilant. Noi luna asta nu depasim 300g luate...Dar nu-i nimik , avem un dintzisor

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ADAAAAAAAAAAAAAA HAI MAMICA CA POTI!!!!!!!!!!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ufff, am citit! ramasesem cu un capitol in urma si pierdusem sirul ... acu' sper sa-mi aduc aminte mesajele pe care le am pentru fiecare :-)

deci, "neatza" la amiaza

Monica, pupam burtica si abia asteptam sa vedem bobocelul cum rade :-)
Piolica, Elsa e tare dragutza si tare bine ii statea intre rubedenii. te-am adaugat la "favorites" pe picasa, sper sa nu te superi. eu la socrii tot cu dl/dna si dvs. desi ei mi-au spus sa le spun pe nume dar nu-mi vine. mama si tata sunt doar ai mei. mai am cu al meu discutii in gluma ca cine-i mm 1 si cine-i mm2 ... normal ca eu zic ca a mea e mm1
pt. fetele care mi-au multumit pentru link, cu mare placere, daca mia gasesc din'astea vi le fac cunoscute :-)
FELICITARI pentru dintzoci!
Nausica, cum ti-am scris si in PM, multumesc pentru info' dar cred ca latele meu e pe duuucaaaa. am "colectat" astazi dimineata 160ml si acu' 2 sapt. in aceleasi conditii colectam cate 300 ....

nu mai stiu cine spunea de pepene galben, mare grija! mai bine astepti sa iasa al nostru vara ca-i mai sanatos. eu m-am lecuit dupa 2 saptamani de kk moale, nu-mi mai trebuie sa-i dau fetei.

Eva, Delphinas nu stiu care are dreptate, dar va rog sa va calmati!
Delphinas asteptam vestea cu II si sa fii sanatoasa!
Eva, te pupam si pe Luca Noah ! astept sa va vad in poze cum cresteti de frumos

La multi ani pentru cei, cele cu nume de Gheorghe! Am aflat si eu ca a fost sarbatoare ieri.
La muulte lunite pentru sarbatoritii de astazi!

am pus poze cu Sofia fara par si tata are o noua poveste la jurnal.

Aveti grija de voi si de puii vostri! si sanatate puilor bolnaviori!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, multa sanatate

Si eu ii dau Carlei fier, 2 pic/zi, le dau dimineata inainte de masa de fructe.

Va pupam, iesim afara. Revin dupa pranz cu feedback-ul pastelor. Suntem din nou in clubul mofturosilor, oficial de azi, mar & para a fost dezastru la masa de dimineata, isi aduna mancarea in gura si o tine acolo la nesfarsit. Si ieri si alaltaieri a fost rau dar m-am gandit ca poate e o pasa proasta.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

multumesc frumos.

plimbare placuta!!! fain la voi la Baia Mare, cine stie cand mai ajungem.

si noi haladuim pe afara dupa masa de pranz, este asa de frumos p'aici, pana vine tati stam afara cand e frumos, il asteptam si mai dam o tura si cu el.
Ce fain e in week-end de-abia astept. Sper sa tina si vremea cu noi.

Vroiam sa mai intreb ceva. Eu ii dau lui fi'miu zilnic un iaurt, ii dau Campina din acela de 150 gr, si i-l dau de la frigider. El papa cu pofta insa ma gandeam, fiind de la frigider...e cam rece, totusi.
Afara nu l-as scoate sa se incalzeasca, nu stiu daca si cat rezista la temp camerei. Voi cum procedati? Pana acum Noah nu a racit niciodata dar asta nu e motiv sa ii dau de la frigide in continuare.

************************************************************************************

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

si un nou link ... pentru slabit
http://www.bettyblue.ro/tratamente/universal-contour-wrap/

nu stiu ce sa zic ... o sa mai studiez chestiunea

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

BAI "va sparg va indoi" cu slabitul asta.M-ati rupt nene!!!Parca de cate ori vreau sa mananc ceva mai cu calorii ashea, imi apareti voi toate in grup si imi ziceti : nu nu nu e bine.Uite ce suple suntem noi, nu vrei si tu sa intri in club??Lasa caloria si ia ceapa lu Gruia!!!

ps. habar nu am ce numar port la jeansi, so what???sunt bucatzica buna asa pufoasa.Are omul pe ce sa puna mana.( a se citi are Karina pe sa puna mana)

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

si un nou link ... pentru slabit
http://www.bettyblue.ro/tratamente/universal-contour-wrap/

nu stiu ce sa zic ... o sa mai studiez chestiunea

moooooama, Universal Contour Wrap este tratamentul pentru pierderea de centimetrii care garanteaza ca vei pierde cel putin 15 cm in doar 2 ore
nu as crede, adica tu iti dai seama, visul oricari femei. Acum m-as duce sa bag 100 de clatite...

Daca studiezi problema si pare ok sa imi spui si mie

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo
Eva, te pupam si pe Luca Noah ! astept sa va vad in poze cum cresteti de frumos

pai sa speram ca vom creste frumos, Doamne ajuta!

************************************************************************************

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

carcotiti aici!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragul meu DAVID

Iti urez tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta. Sa fii sanatos sa ai parte numai de zile insorite.

stai sa-mi pun si celalalt adidasut

cand ajungi da cu o pietricica in geam sa cobor repede. Te pup . A ta Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Multa sanatate , Eva!

Bitza, multumesc frumos.

Paula, merci de raspuns cu RMN. Mai astept cine mai stie.
M-a sfatuit un medic roman care lucreaza afara sa nu fac aici, sau daca fac aici RMN si iese ceva sa nu accept aici operatia sau tratamentul. Deci nu toti medicii stiu sa faca RMN? In sensul ca nu stiu sa o interpreteze? Ce-o fi asa complicat ca e tot un scan si asta doar ca e prin rezonannta magnetica si nucleara. Plus ca mai toate spitalele au aparatura, ma asteptam sa fie scoliti. Ce sa fac oare? Ca vreu neaparat sa stiu daca am ceva...nu stiu daca pot amana pana vara tarziu sa fac in Fr, plus ca pana gasesc si acolo o programare trece baba...
Astept sfaturi de la cele care stiu:unde sa erg sa il fac.

Welcome, my son!!!

Dr Exergian de la spitalul Bogdan Bagdasar este o somitate in domeniu, care e chemat la f. multe operatii in afara. Deci sunt doctori si doctori.
Cu trimitere poti face si la Medlife(mama cu trimitere si cupon d epensie a platit pana in 2 milioane)

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput