Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
monica2008 spune:
buna burtici
moniland bine ca sunt ok bebelinele,cat despre pozat creca vor sa faca o surpriza si sa va arate mutritele la nastere![]()
meleea asteptam vesti bune de la eco
monica mamica in devenire
+29
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
siacob spune:
La multi ani!!! cu intarziere....
Fetele, m-am uitat prin magazine dupa aparatori pentru patut. Am gasit doar set cu aparatori pe jumatate de patut, cu searceaf pentru salteluta si pilota si o pernuta...destul de scumpicele. Voi ati gasit doar aparatori? De preferat pentru tot patutul?
Stefania
28+
blanca000 spune:
Fete, ma apucat o emotie si un gol in stomac...
..caci ma uitam la odiseea de mai-iunie si am vazut ca ele au deja 3 albinute venite pe lume...si vad ca si la noi sa trecut la 30+ saptamani si nu m-as mira ca in 2-3 saptamani sa apara si la noi primele zmeurici.
Mmmm..tremur..dar de bucurie/placere/emotie 
26+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
PatriciaArdeleanu spune:
MOni, pai daca au cu cine sa semene blonde cu ochii albastri, asa vor fi. Din poza pareti amindoi cu ochii deschisi la culoare!
felicitari si pentru numele alese!
siacob, inca nu am cautat, o sa cercetez/cumpar dupa ce voi ramane acasa in concediu, adica din iunie cred.
Blanca, da, este emotionant. mereu m-am intrebat cine va sparge gheata de la noi? probabil gemenutzii..dar nu se stie niciodata. in odiseea trecuta am avut si nasteri la 7 luni, sa speram ca nu va fi cazul.
Patricia
s25 si Rebecca
05.02.2005
pooh spune:
Moniland,si cu cine o sa nasti daca nu va veni dr?Vrei la vechea maternitate saiu la spitalul nou?Wow,fetelor,mai avem un pic si vor aparea si la noi primii zmeurici.....eu inca n-am hainute,nimic-nimic pt.
si am intrat in sapt.30,cand eram insarcinata cu Timea bagajul il aveam pregatit din luna a saptea.......
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
30+
ylla2009 spune:
uffff..de dimineatza tot suflu nasul 

si de vreo trei -patru ori am suflat cu sange..s-a mai confrunttat cineva cu situatia asta ca eu m-am cam speria..helppp!!!
Ylla
27+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
PatriciaArdeleanu spune:
ylla, e normal. si eu suflu zilnic, mai ales dimineata cind ma trezesc, si de fiecare data am firicele de sange. e mucoasa mai inflamata si mucozitatile abundente si uscate de cele mai multe ori.
Patricia
s25 si Rebecca
05.02.2005
Giova spune:
Eu sper sa mai stea zmeuricile in burtica macar o luna. pana se coc mai este
. Blanca lasa sa vina la noi cat mai aproape de termen.
Moniland si cu cine vbei naste? cu dr. care va fi de garda? sau..? Nu ai vrut sa-l schimbi cand ti-a zis ca nu vine?
patricia cam asa e...acum sunt Toma necredinciosul...inca vreau sa sper ca a facut dr. o confuzie...cu toate ca prea bine s-a vazut la eco....dar.....
Siacob pai cam asa sunt seturile de patut de pe la noi. Pt. inceput nu e nevoie de aparatoare...doar de cand va incepe sa se miste singurel.
_
Gio
27+ si Marco(06.01.2006)
poze
PatriciaArdeleanu spune:
voi la cite s ati facut urmatoarea ecografie dupa ca morfologica de 5 luni?
Patricia
s25 si Rebecca
05.02.2005
noce spune:
Asa e, in curand, vom face galerie pentru una dintre noi
Sa vedem cine vrea sa fie cap de afis 
Sia, si eu m-am uitat la un moment dat prin magazine dupa aparatori si n-am vazut decat jumatati si alea cam tuflite si cam scumpe. Intre timp am auzit ca ar putea fi periculoase sa nu bage bb nasucul in ele sa se sufoce si n-am mai cautat deloc (nici nu mi-au iesit in cale). O prietena mi-a recomandat patuturile pliante cu plasa pe margine, exact ca sa nu se sufoce. Noi inca n-am cumparat, nu mai gandim o luna-doua. Numai ca eu mi-am propus (si sper sa reusesc) sa nu dau fuga in camera copilului la fiecare scancit sau tril, sa-l mai invat si singur, ceea ce inseamna ceva mai putina supraveghere, deci nevoie crescuta de siguranta.
26+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png