Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
meleea spune:
NEATA,
iar am dat-o in bara cu somnul, la 4.30 fix m-am trezit 

si nu m-a mai luat somnul......
am tot citit despre produsele bio(cosmetice) si descopar ca toate produsele de bebei de pe piata contin tot felul de substante cancerigene,nu ma mai mir ca atatea sufletele nevinovate fac cancer

,ca pe noi nu ne dadeau parintii nostri cu atatea cremute si alte pomezi. Ce sa facdaca nu ma ia somnul filozofez....
dar mi se pare ingrijorator. Eu nici nu mai stiu ce sa cred,mancare cu chimicale,sampoane cu chimicale,tot cu chimicale f periculoase pt sanatate ce ne facem?
Meleea
26
ylla2009 spune:
'neatza!!
ne-am trezit si noi foarte devreme..dar am dormit bine..ne simtim mai bine.Imi pare rau sa aud ca undele din voi nu va simtiti prea bine.Sanatate multa
WOW ce viteza de scis..de ieri dimi pana acum ..6 pagini:D
O zi buna va doresc
!!
Ylla
27+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
meleea spune:
Bebe da din picioare la greu
sunt mai linistita si o sa fiu si mai mult dupa ecografie abia astept avem programare la 2.40 parca trece prea incet timpul. si cumnatele mele au azi programare,o sa aflam despre toti bebei din familie ce fac si poate se vede si la fratemiu ce o sa fie am emotii pt ei
.cumnata cealalta mai are doar 4-5 sapt si gata vine
si urmeam noi.....parca nu mai am rabdare 

Meleea
26
flosideea spune:
neata mamici!am intrat sa va salut pt ca am vazut ca iar ati fost harnicute si de ieri pana azi am avut ce citi....ma bucur ca sunteti bine.abia astept sa merg si eu la eco sa`l vad pe bebe cA mi`e dor tare de el.zi de zi vorbim,mai ales de cand il simt mai mereu prezent si activ.ieri vorbeam cu o fetita de vreo 3 luni la servici si bebe a reactionat.cred ca din burtica ii plac fetele....nu vreau sa`mi imaginez cum va reactiona cand nu va mai fi in burtica...
.
cornelia,sunt tinerica....dar nu`i nimic pt ca si eu si bebe vom creste odata....asa zice tati
.poate multe fete la varsta asta isi traiesc viata distrandu`se,fara griji-lucrez cu vreo 4 fete de varsta mea si toate sunt asa-dar eu sunt cea mai mandra viitoare mamica si sunt sigura ca o sa fie foarte bine.deja ma vad la 40 de ani cu un flacau de toata frumusetea....hehe....si cine stie cu cine altcineva,ca nu vreau sa ma opresc la un singur bebe.
acum va pup.fug repede la alimentara ca nu am fructe deloc in casa si tanjesc....va pupic dulce.o zi buna sa aveti!
26+
pooh spune:
Neata fetelor!!!!Am schimbat si noi semnatura,sunt tare mandra

!Felicitari fetelor care au fost la eco si totul e ok,Moniland,ma bucur din inima ca printesele tale sunt bine!!!!Eu abia in 12 mai ajung la dr,deja mi-e dor sa-l vad pe
.Am de gand s-o iau cu mine si pe Timea,tare curioasa e,cum arata fratiorul
.Acum ne pregatim la medic,la orl,fata iar se plange de dureri de urechuse
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
30+
dariaioanaxx spune:
Monica, Giova- multumesc fetelor, si voua va doresc bebici sanatosi si frumosi ! la mine partea buna a lucrurilor este ca am un servici la care ma pot menaja fara probleme, inca n am indraznit sa ma duc cu cererea pt. program redus, pt. ca incerc sa gasesc un moment favorabil, stiti cum e cu sefii...; ma linistesc cu gandul ca poate poate se va ridica de pe col placenta pana peste 4 sapt.si va fi cat de cat ok; colul este destul de lung 4,.. cm si orificiul intern inchis; si bebelina mea este in grafic desi la 22s si 2 zile avea 455 g;
Moni- ma bucur ca sunt ok fetitzele tale
Muffinuta- astet sa revii pe forum, mi ai lipsit !
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.23 cu Daria Nichola Miriam,
INIMA, A INIMII MELE!
blanca000 spune:
Buna dimineata,
Fete aveti idee dupa cat timp pot sa stau 6 ore la job dupa ce depun cererea? Eu vreau s ao depun sapt viitoare si din 4 mai sa stau doar 6 ore...

26+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Giova spune:
Neatza!!!
haideti la o
, daca tot e sarbatoare si nu putem face nimic.
aici e frumos, cald....ne-au taiat gazonul de pe langa bloc si acum imi intra in casa un frumos miros de iarba....imi imaginez ca sunt la curte
.
Andreea asta da surpriza. ce n-as da sa fie si la mine asa.....
Alina mult mai costa la voi...dar esti protejata, daca platesti asig. privata.
Elanyada bine ai venit in
. sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.
Buburuza poate pe bb il deranjeaza cand stai pe stanga. o fi sanatos si bine, dar nu toate mamicile pot sta asa. eu am noroc, ca al meu bate mai tare pe dreapta cand ma pun. Nici pe stanga nu-i prea convine, dar incerc sa-l sfidez, iar dupa ce adorm nu-l mai simt.
Moniland bine ca totul e ok, bebitele marisoare si sensibile la pozat. pacat ca nu le-ai putut vedea mutritele....lasa ca peste 2-3 luni le vei vedea...mult a fost..putin a mai ramas. Vroiai sa nasti natural?
Motana eu stiu de ceaiul de zmeur din prima sarcina. sincer...am baut dar nu zilnic si putin. Imi era frica sa nu provoc travaliul mai repede
. Nu stiu daca acum as bea...mai vedem.
Mersi de link, il voi descarca si eu.
Dienutza 30 sapt. deja? uauuu ce trece timpul.
melea bafta la eco, te asteptam cu vesti bune.
Cam putine chestii mai sunt naturale/bio 100%, asta e nu avem ce face, pe cat putem, ne ferim de produsele proaste...
mQQm eu iau Sorbifer Durules, cate o pastiluta pe zi.
Micaalsa ai plecat deja la Praid?
o zi frumoasa sa aveti
.
_
Gio
27+ si Marco(06.01.2006)
poze
PatriciaArdeleanu spune:
'neatza si de la noi!
Andreea, felcitiari pentru fetita! a fost mare surpriza, nu te asteptai deloc?
giova, speranta moare ultima...![]()
mqqm, la multi ani cu intirziere si de la noi!!
Motana, organismul stie cel mai bine ce sa ceara, asa ca faci bine ca il asculti!
Despre ceaiul de frunze zmeur asa am auzit si eu, dar nu am incercat. nu stiu daca acum as avea curaj, sa nu declanseze mai repede travaliul, dar merita documentat.
Alinuta, ce experienta neplacuta la ecograf!!din fericire pina acum am avut toate vizitele la eco f placute; cele morfologice, facute de dr diferiuti, au tinut mult, amanuntite, comentarii, glume, tot ce trebuie.
si tu ai de gind sa alergi pina in ultima clipa cu munca?? macar eu stau la birou, chiar daca e zapaceala mare.
Pooh, felicitari pentru prefix! mama, ce mai trece timpul, zboara efectiv!
am reusit sa vad si eu multe poze noi de pe contul comun, burtici mai mari sau mai mici, camere pictate, burtici galbene, etc. simt ca parca va cunosc deja pe cele pe care le-am vazut chipurile!
am trimis si eu linkul meu cu citeva poze facute de paste.
Patricia
s25 si Rebecca
05.02.2005
Moniland spune:
Multumesc fetelor. 
In ultima luna am pus 2 kg/mine, dar 1 kg au pus fetele pe ele + lichidul si ce s-a mai marit pe acolo, in concluzie nu m-am ingrasat
. Asa ma gandesc ca face bine la psihic. ![]()
Blanca, din ce vb fetele in celelalte capitole am inteles ca vei face doar o instiintare si nu e o cere cu accept sau refuz. Ai acest drept si ii instiintezi ca incepand cu data de vei reduce programul de lucru la 6 ore conform ... nu stiu ce Ordonanta sau Lege este.
mqqm, nu stiu cum e cu Fe, mie mi-a zis sa iau centrum materna 1tb/zi pana la sfarsit, si pentru cezariana unde voi pierde mult sange si e nevoie de toate vitaminele.
Pooh, daca o duci pe timea avertizeaz-o ca s-ar putea sa nu inteleaga mare lucru, sa nu ramana dezamagita.
Giova, eu nu vroiam natural, dar pana ieri nu am avut nicio discutie cu dr privind nasterea, doar ca la prima intalnire cu el mi-a zis ca el nu vine la nastere. In viata mea am facut 5 anestezii generale, asa ca nu mi-e frica de ele. Mai degraba de durerile nasterii, dar ma incurajam ca nu a murit nimeni de dureri asa ca si eu pot. Oricum pana la urma sper sa fie pe placul meu. Pana acum a mers neasteptat de bine: 2 fetite, sarcina usoara, nastere cu cezariana. Mai vreau fete sanatoase si daca se poate blonde cu ochi albastri.![]()
26+
Laura Ioana
Irina Maria