Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
elenada spune:
Blanca Eumada avetri si voi dreptate. La analize calciu mi-a iesit la limita superioara.
Am renuntat la lactate ca nu le suporta stomacul. Asa as manca si cu ochii daca as putea. Am pofta de mancare dar daca mancarea nu ramane la mine. Dupa ce am scapat de ieri de stomacul deranjat si am mancat si eu cat de cat dupa amiaza azi noapte am varsat tot.
Si doctorul meu a zis ca nu avem ce face. Sunt doi copii care se hranesc din mine si cum eu ma alimentez prost e normal sa mai am si stari din astea.
Bine ca nu ma tin mult. Cam o ora. Am mancat ceva dulce si mi-am revenit.
Dar cum am mai zis daca bebeii cresc atunci toate bune si frumoase.
Cred ca e mostenire de familie. Mama asa a patit ca mine. Toata sarcina a vomat iar eu am avut 3900 gr la nastere. Sper sa o mostenesc si la greutate.
Pup dulce burticile si bafta fetelor care au azi eco.
elena
+25
Ana Maria &
Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
anemona27 spune:
Alinutza78 eu am rh negativ dar fac vaccinul doar dupa nastere.Mie mi-a zis doctorul sa il anunt in luna a8a sa il comande ca nu se gaseste in farmacii,si chiar acum vreo 2 zile am vazut la tv la stiri,spuneau ca nu se gaseste deloc in romania pana luna viitoare,se pare ca vine din statele unite si dureaza.
28+
anisiap spune:
ahh am uitat sa urez LA MULTI ANI! sarbatoritelor
la mine echomorfo a durat 40 de minute timp in care Ale l a omorat pe ta su ca vroia la mine asa ca a iesit cu ea afara si nu mai prins faza 4d
Tudor
,Ale ,
si
23+ 
pogos spune:
La multi ani sarbatoritelor de astazi!
fetelor, imi pare rau ca va chinuiti cu stomacul. sper sa va simtiti mai bine.
mqqm la multi ani si sa fii sanatoasa!
alinutza am mai auzit ca dr. Pop este f "acru". bine ca ai mai facut o morfofetala cu cateva zile inainte, ca daca nu, probabil te stresai aiurea. eu am facut morfofetala la romar, la o dr. Munteanu. f profesionista. a durat cam o ora si ceva si mi-a explicat tot. iar cand a intrat sotul in cabinet, ca el intarziase, s-a apucat sa-i arate si lui sexul copilului si alte lucruri si i-a raspuns si lui la intrebari foarte calma si zambitoare.
eu ma simt bine, slava domnului. doar seara, cand sunt mai obosita, ma mai doare un muschi abdominal. de fapt impropriu spus ma doare. ma ustura parca. asta pentru ca se intinde, probabil. daca am burtoiul mare...la prima sarcina a fost mai mica si m-am ingrasat si mai putin ca acum. acum deja am 11 kg la activ si atunci, inainte sa nasc am avut 13 kg in plus. ata ete...
va pup
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
Tudor
Moniland spune:
Pup fetele ca v-ati gandit la mine. Am facut eco si am doua fetite (tot fetite
) ce nu stau la pozat. Incepe sa fie aglomerat prin burtica. Deci mutrisoarele nu le-am vazut ca nu ni le-au aratat. Dr. zice ca sunt sanatoase si creierul se oxigeneaza cum trebuie. Mi-a facut si doppler si totul e ok. Una are 760 gr si cealalta 820 gr. O slabuta si o grasuta. La varsta asta zicea dr. ca 800 gr trebuie sa aiba, dar eu zic ca sunt in grafic.
Si-au mutat pozitia in sensul ca una sta transversal sus la stomacul meu, iar cealalta oblic cu capul jos in partea dr. Avand in vedere ca e putin probabil sa se aseze ambele cu capul jos, nasterea va fi prin cezariana. Eu nu ma supar deloc pt. ca asa mi-am dorit.
Prin urmare activitatea intensa din partea stg e data de cele 4 picioruse. Acum cel putin stiu sa stau mai mult pe stg, ca daca stau pe drapta stau pe capul lor, deja ![]()
26+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
A, si urmatoarea eco peste 6 sapt. Mi-a zis sa stau linistita ca nu au ce sa pateasca. Vor creste si se vor ingrasa.
Mi-a masurat si colul si e lung 4,53 cm si inchis.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
Motana spune:
mqqm, La Multi Ani cu intarziere, nu ai dat de stire, numai ne amenintai cu o sampanie virtuala, eh, putem bea si acum, no problem! Sa ai bebe la termen, frumos, sanatos si iubaret, toate bune!
muffin, ma bucur ca esti ok, te-ai lasat asteptata... ![]()
eumada, voiam sa te intreb daca o sa nasti la bacau si unde, cu cine. Am auzit ca s-a deschis "spitalul nou", am prietene care vor naste acolo, tu stii ceva? La private numai cezariana fac din cate am inteles.
Eu nu mai stiu daca am mai scris sau nu, sapt. trecuta bb mea avea 850 de gr., nici prea mult nici prea putin, credeam ca e mai mare, dar e in limite, deci e ok. Si testul de gliecemie a iesit bine, m-au "vampirat" aia de 2 ori dar totul a iesit f. bine.
noce, eu iau Calciu, inca din trimestrul 2 si nu o sa il intrerup, desi am mai citit ca poate da contractii, dr mea a zis ca sa contunui cu Ca.
Inca o faza: incerc sa imi ascult organismul, de ex. am chef sa beau mult lapte, o fi vreo nevoie de Ca, cine stie.
Ma gandeam sa iau si Omega 3 din trimestrul 3, dr. a zis ca e ok, nu e musai dar e bine, mai mult eu am insistat, nu m-a "fortat" ea, dar cum peste nu mananc f. mult, prefer sa suplimentez cu pastilele.
Saptamana trecuta imi venise o pofta de cockatil de fructe de mare, am mancat de 2 ori, aveam chef de ceva "suculent".
Citeam pe unele pagini romanesti ceva de ceaiul de zmeur, baut inainte cu vreo 2 saptamani, ajuta in timpul travaliului, stiti ceva?
Cine vrea sa probeleze Efectul Mozart, puteti descarca www.munchkin.com/information_station/downloads.html" target="_blank">AICI niste melodii dragute, pentru bebe si pentru copilasul mai maricel. Eu cand pun melodiile de "Sleepy Time" bebe mea incepe sa dea din picioare la greu... hehe! La "Wake up" inca nu am probat sa vad daca e invers ![]()
Va 
27+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
Dienuta79 spune:
Buna seara la zmeurici
La multi ani!!!celor care isi sarbatoresc azi onomastica.

Bun venit noilor mamicutze 

Noi suntem bine,saptamana trecuta am fost si noi la doctor,mi-au iesit bine analizele pentru diabet,in schimb mi-a iesit anemie si mi-a dat si mie fier.Mi-a mai dat si niste ovule pentru scurgeri si deja am scapt de ele.Nu stiu parca de la o vreme nu ma mai satur de somn,as dormi non stop 

Azi am schimbat si noi prefixul,mai avem putin 

Dienuta
30+
Eduardo
meleea spune:
bune seara fetele, maine avem eco si nu prea ne ia somnul
,dar e rutina deja programul asta:adorm la 2-2.30 daca am noroc, ma trezesc la 4.30 fix si ne plimbam putin prin casa
,si iarasi intervine norocul ca nu adorm decat o ora si la 5.30 drepti pana la 10 cand mai trag o tura de 1-2 ore si tot somnul asta este groaznic de incomod

.
MA GANDEAM ca atunci cand isi va faceaparitia trimfala
bebe o sa fiu moarta de oboseala daca mai o tin in ritmul asta.
am emotii pt maine sa nu-mi zica ceva de rau....nu are ce sa fie rau dar tot am emotii....

Meleea
26
CriPOD spune:
Ylla, Alinutza, pogos, motana
, incerc si eu cum pot s-o trec neobservata.
Si sa nu va dau de baut ca nu-i voie, hihi. Dar multumesc.
Alina, ma intrebai de vreme, am ignorat intrebarea ca era inca frrrriiigg, dar acum ma laud, azi au fost peste 10, iar in weekend vine vara, 24, 25 de grade. Apoi iar scadem spre 4 pana miercuri, asa ca intru iar in ignorarea intrebarilor pe tema asta.
Moniland, bravo fetitelor, ce frumos cresc!
Eu mai nou dorm f rau, pe nici o parte nu-i bine... si mi-am dat peste cap programul urat de tot, stau noaptea, dorm ziua, trebuie sa iau masuri, ca nu-i ok.
Motana si mie mi-a dat calciu, ba a zis nenea dr sa iau si tums asa toata ziua, tot pt asta. Dar nu trebuiesc combinate cu fierul sau cu multivitaminele, sau cu cafea, cu cu sucuri cu vit c.
De care fier v-ati cumparat? Cate mg de fier rezulta?
Eh, cine mai stie ce-om mai simti si noi cand om fi batrane, io una nu ma bag la supozitii de cum de disperata dupa un loc voi fi. Daca doar burta o avem si se naste atata necesitate pentru un loc, pai cum vom simti cand toate cioantele si organele sunt la faza de oboseala finala si imbatranire, plus neuronii nostrii rarefiati?
In tara asta in care stau eu nu exista politeturi de genul asta, si asa m-am obisnuit. Regula de aur e "first come, first serve" si vreau sa spun ca se aplica fara exceptii si nu mai asteapta nimeni drepturi si obligatii si e cel mai bine asa (caz' doar ne-am razboit pt egalitate, nu?
). Daca cineva e barbat mai tanar sau negravida e imposibil sa aibe vreo boala cronica, sa fie obositi rupti sau sa nu se simta bine la momentul ala? Ei ce-ar trebui sa faca? Sa-si puna tabla pe piept?
Singura exceptie aici sunt locurile de handicapat cu patalama, restul suntem toti egali si stam la coada. Stiu ca noi in Ro asa am fost crescuti cu tot felul asta de politeturi gratuite si respecturi necastigate, dar eu am ajuns la concluzia ca e mai simpla viata fara. Zic asta doar in apararea alora din afara de care zicea cineva ca sunt nepoliticosi prin alte tari. Poate au si ei aceeasi filozofie, care la o privire mai amanuntita poate nici nu-i asa de rea. Doar diferita si care ne dazavantajeaza la un moment dat. Nah, si-am zis ca nu ma bag nici la povestea asta, dar sunteti prea suparate pe bietii batrani si poate au si spaniolii aia o scuza de-asta...![]()
Pupaturi la bebeloi!