Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
buburuza1979 spune:
pupici la mamici de zmeurici !!! ![]()
celor care isi serbeaza azi onomastica !
crixia bebeul meu la 22 sapt avea 467 g si a zis nenea dr ca e in grafic... deasemenea a zis ca daca o tine tot asa la termen va avea cam 3500 aproximativ... deci totul e ok!
elenada au dreptate fetele ... si eu mai patesc cateodata asa si am observat ca daca ma asez sa pap ceva orice ... in juma de ora sunt fresh si trece raul!
cu batranii ...no comment! eu mai am doar 2 bunici ale mele ca bunicii s-au dus saracii. eh una e genul care nu zice nici pas si e o femeie jos palaria la cei 80 de ani pe care ii are... o iubesc si o respect din suflet pt ca MERITA! cealalta e genul repezita si cu pretentii si ipohondra... eh cu asta ma cert tot timpul si o pun la punct cand o vad ca o ia pe carari...
de cei din trafic am intalnit si buni si rai ... dar eu tot asa... ma asez daca e loc si poa sa se uite mult si bine la mine ca nu ma ridic! iar daca nu e loc ma postez cu burta la inaintare in fata scaunelor pt gravide si cand chiar nu imi e bine si am de mers le zic sa imi dea locul... norocul meu este ca de obicei eu merg cu metroul unde nu prea sunt batrani ...dar acolo dau de tinerei adolescenti si atunci sa te tii daca intrii in gura lor 
26+
buburuzul miscacios
buburuza1979 spune:
mai vroiam sa va pove ceva...dar ... neuronul gravid s-a dus la somn 
revin cand imi aduc aminte 

26+
buburuzul miscacios
alinutza78 spune:
tot eu
...am prins ceva timp liber pana dupa amiaza si incerc sa recuperez
eu am facut de doua ori echo morfofetala...prima la Medlife la 21 saptamani si 5 zile...si a doua la dr. Pop la Diagnosis la 22 saptamani. Stiu ca mai sunt gravidutze care au fost la dr. Pop. Am fost dezamagita de modul de comunicare...sau mai degraba de lipsa de comunicare. Am avut un "noroc" in sarcina cu medicii de la echo
..sau cred ca aveam eu prea multe pretentii.
In fine...am invatat pe pielea mea ca "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul"
. Dl dr. mi-a adresat doar 2 intrebari: varsta si DUM..si in 10 minute eram deja afara. Ba mai mult..a fost o faza jenanta...dupa ce a terminat repede, repede echo ptr ca afara mai asteptau doamne "bine" care comentau deja intarzierea (eu am asteptat oricum 45 minute peste ora programata...la o programare facuta de pe 15 decembrie...dar chiar nu asta ma deranjase ca de abia asteptam sa-mi vad strumful
)...so, sa revin...dupa ce termina echo, eu ma asez ca o diva pe scaunul din fata lui, crezand ca urmeaza cateva explicatii...ceva pe acolo...si isi ridica dl dr ochii din foile lui si se uita sictirit si totodata nedumerit "ce mai caut acolo???"
.
Ideea de baza ca cele doua echo la distanta de 2 zile corespundeau in mare ca rezultate...doar gradul de maturitate a placentei a diferit: la cea de la Medlife era gradul I si la Diagnosis era gradul II. Medicul meu ginecolog mi-a spus sa nu-mi fac probleme.....atata timp cat cresterea strumfului e in grafic (ba inca mai mult).
Si asa cu experienta mea cu medicii renumiti din Bucuresti...ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am o sarcina cu probleme si trebuia musai sa ajung si pe la un doctor de genul asta...ca pe langa stresul problemelor se mai adauga si frustrarea unui doctor indiferent (m-a dezgustat ca intrase inaintea mea o doamna cam pe la vreo 45 de ani, foarte bine imbracata si cu fite cat carul..iar marele doctor ii pupa mana constiincios pana la cot
).
asa..ce mai vroiam sa intreb...am uitat sa o intreb pe ginecologul meu apropo de vaccinul de izoimunizare pe care trebuie sa-l fac la 28 de saptamani (ptr RH negativ). Se cumpara din farmacii si ma prezint eu la cabinetul ginecologului sa mi-l faca sau il au ei la clinica? Gravidutzele cu RH negativ...cum procedati?
Alinutza
24+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_1979 Bebe este bine , am aflat si ca este fetita nu baiat , va rog daca puteti sa-mi faceti si mie modificarea in listuta , avem 1050 gr. si dupa masuratori 27 saptamani . Va pupic pe toate si nu in ultimul rand " La multi ani ! " pentru toate sarbatoritele . 26+![]() Andreea |
Andreea FELICITARI PENTRU FETITA..eu m-am bucurat cand am citit...nu stiu de ce..asa pur si simplu...sa iti traiasca..sper sa fiti bucurosi amandoi de vestea cea mare..desi pana acum totul era bleu...

26+
EvaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
monica2008 spune:
andreea felicitari pt fetita
eu am eco pe 7 mai sper sa fi ramas baietel bebita al meu ca am doar hainute de baieti![]()
monica mamica in devenire
+29
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Alina spune:
Ziua buna,gravidute!
La multi ani,Georgia!
La multi ani! tuturor ce poarte numele Gheorghe sau derivatelor
Alinutza ,mama mia,cred ca si comentam ceva pe la doctorul ala mare si cu faima...presupun ca tu ai platit privat,nu casa?
Eu am fost pe 6 aprilie,am asteptat maxim 10 minute si in cabinet am stat putin de vorba cu doctorita,cel putin 10-15 minute s-a intretinut cu fiica-mea
,i-a explicat ce imi face,ca o sa-si vada fratiorul,a intrebat-o despre scoala,
etc.Apoi am mers in separeul cu ecograful,ei aveau ecran iar eu un ecran cit toate zilele pe tavan(v-am mai povestit eu
).Ne-a tinut cam o ora si 10 minute,s-a uitat amanuntit la tot,ne-a explicat continuu,ne-a aratat continuu cu sageata ecografului,i-a explicat fetei pe masura intelegerii ei de 7 ani,ne-a tiparit poze cu dedicatie:pt mama,pt tata,pt surioara
.Sigur,la sfirsit am putut sa o intreb orice dar nu prea mai aveam ce si am primit un raport de 6 pagini cu toate masuratorile,grafice,poze.Acelasi raport i-a fost trimis si doctoritei care imi urmareste sarcina.Mi-a placut mult consultatia,f profesionista.Aceeasi consultatie amanuntita si profesionista am avut-o si la ecografia morfofetala de la prima sarcina din 2001,la o clinica normala si nu eram asigurata privat.
Luni am primit acasa nota de plata,sunt asigurata privat si apoi primesc banii inapoi de la casa noastra...727 euro ![]()
.Muult dar astea-s tarifele...
Revin,ma duc sa maninc...
Alina,mami de printesa si
baby 
elanyada spune:
Bun gasit tuturor!
Sunt viitoare mamica de zmeurica si as dori sa ma inscriu in listuta. De unde pot lua pariola?
Numai bine tuturor!
buburuza1979 spune:
am revenit ca mi-am adus aminte ce mai vroiam sa va pove ![]()
stiti ca toata lumea zice ca cel mai bine e sa stam mai mult pe partea stanga...
eh eu de vreo 2 sapt ma confrunt cu o problema ... daca ma asez pe partea stanga bebe devine f agitat... zici ca iese prin buric in urmatoarele minute. nu ii place deloc si ma avertizeaza din plin... zici ca ma pun pe ace, asa face de rau.
cum ma asez pe partea dreapta cum se linisteste. se foieste dar normal. asa ca nu prea am ce sa fac decat sa ma supun dorintelor lui...
trag concluzia ca nu ii place pt ca face foarte urat... burta ia niste forme de extraterestru si el da si din maini si din picioare foarte puternic... pur si simplu zici ca se zbate!
asta e problema mea cu statul pe stanga ...
o sa mai incerc pe viitor , sper sa isi mai schimbe pozitia si sa ii devina confortabil si stanga lui mami
pt ca deocamdata nu-i chip!
acum l-a apucat sughitul saracutul... astept sa ii treaca ca nu stiu cum l-as putea linisti... tresare toata burtica asa ritmic ... mi-e o mila de el!!!
offf... abia astept sa il tin in brate si sa il pupacesc mult mult... sunt topita deja dupa buburuzul meu si sa stiti ca sunt geloasa pe sot pt ca el poate sa il pupe (prin burtos e adevarat) si eu nuuuu 
26+
buburuzul miscacios
buburuza1979 spune:
si apropos din nou de batrani ... noi locuim in acelasi apartament cu 2 camere cu bunica sotului care are 83 de ani ... noi intr-o camera si ea in cealalta.
nu vreti sa stiti ce patesc cu ea ... nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi dupa ce nasc ... dar cred ca daca nu se rezolva cumva vom ajunge sa ne mutam cu chirie pt ca altfel nu e chip de trai.
26+
buburuzul miscacios
monica2008 spune:
buburuza chiar azi ii spuneam si eu sotului ca sunt geloasa ca el il poate pupa si eu nu
la care sotul i mi spune lasa ca dupa ,ai sa_l asfixiezi cu pupici la cat esti de pupaceoasa macar acum sa stea si el saracu linistit
.are dreptate
monica mamica in devenire
+29
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi