Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna burtici,azi am recoltat sange pt analize si acum sunt cam ametita.
Azi am in plan sa caut draperii pt camera bebelului,sper sa gasesc ceva frumos.cred ca saptamana viitoare e gata camera cu totul si o sa pun poze.
Am schimbat si semnatura azi,abea asptept sa treaca si ultimele 2 luni.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Patricia mie medicul ginecolog mi-a facut o intreaga lista cu analize de facut la 28 de saptamani: clamydia, sistemul TORCH, hematologie, examen de col....si ecografie. Si mi-a mai facut programare si ptr toate ecografiile pe care ar trebui sa le fac pana la sfarsitul sarcinii....insa nu am dosarul in fata momentan.

Despre alergat pana la sfarsitul sarcinii...eu sper sa am puterea sa o fac, insa nu prea cred. Am burtica destul de mare....si nu numai eu o spun...si ma gandesc ca in luna a 8/9-a o sa fiu literalmente o balena esuata. Si apropo...vroiam sa intreb si eu ceva...DPN-ul initial era 14 august...la ultima ecografie mi s-a spus de 30 iulie. Insa medicul ginecolog mi-a explicat ca DPN-ul ramane totusi cel de la prima ecografie, adica 14 august...si deci cezariana va fi programata in functie de acest DPN. Ma ia cu fiori ...ptr ca ma gandesc ca la ritmul in care creste strumful or sa ma apuce durerile nasterii prin iulie...auch, si daca nasc natural??

Mai am o problema pe cap...cu vaccinul ptr anticorpi RH. Dupa ce am vizualizat si eu reportajul de pe PRO TV am intrebat in stanga si in dreapta (am relatii si la farmacii iar cumnatul meu este reprezentant medical) si...e penurie de vaccin. Cica americanii au schimbat reteta si nu mai livreaza...si exista un decalaj destul de mare intre comanda si livrare.....Si eu se presupune ca in trei saptamani voi face prima sarja de vaccin. Si nu inteleg de ce unii medici recomanda vaccinul doar dupa nastere si altii il prescriu si la 28 saptamani? Eu sunt la prima sarcina...nu am avut nici un avort...pana acum titrurile de anticorpi au iesit negative

Alinutza 24+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Hello, mai salutam si noi lumea!

Am fost plecati la munte de Paste si acum printre picaturi va citesc, mai greu stau cu scrisul insa, of.
Baietelul meu cel mare ca sa zic asa, e un pic racit si sunt cam stresata.

La multi ani sarbatoritelor de zilele acestea!

Si in rest, sper ca totate burticile si toti bebicii sunt ok bine merci! Sunt si eu pe a
ici si va citesc in continuare.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alinuta, si mie tot la 28s mi-a zis de setul de analize, dar nu a pomenit nimic de echo.
nu stiu ce sa iti spun despre vaccin. cei de la medlife nu il au?ma bate si pe mine gindul sa nasc la medlife daca dr meu va fi in concediu, dar inca nu m-am hotarit; oare m-or primi pe ultima suta de m?

DPN ramane cit ce cit cel de la prima echo. decalajul apare in timp in functie de marimea copilului si dezvoltare. mie la rebecca mi-a zis 5 feb si asa a ramas, desi dupa aceea dupa masuratori ajunsesem la 18 feb, dar nu stiu ce lua in calcul, ca ea a avut la nastere 3,300. daca te apuca travaliul prea devreme tot ai timp pentru cezariana, sau in cel mai rau caz epidurala, asa ca nu te gindi la asta acum, nu-ti induce teama.

mie aseara mi-a marturisit sotul ca de data asta i-e frica de nastere si ma vede pe mine asa de calma si nu stie ce sa creada.
adevarul e ca nu sint o fricoasa de felul meu, la prima nastere nu am vrut nici macar epidurala, si recunosc ca acum, desi nu arat, mi-e putin teama ca stiu cum e si o sa optez pentru epidurala.

Patricia s25 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Patricia tot respectul pentru decizia de a naste natural. Ai sa te descurci cu brio...ai sa vezi. Cat despre Medlife...am auzit ca s-au dus si gravidutze in 30 saptamani. Insa acum nu stiu cum procedeaza...ideea este sa te duci totusi din timp pentru ca vad ca la medicii buni de la ei se fac programari cam cu 2 luni in avans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Faza ca dr. sa nu vina la nastere e ceva normal la noi, cel putin la Spitalul unde voi naste. Imi va face cezariana medicul de garda. Bine ca ar mai fi o varianta sa ma programeze pt cezariana atunci cand va fi el de garda.
De fapt e o regula nescrisa de cativa ani ca sa se nasca cu dr. de garda si sa nu mai fie chemati dr. de acasa.

Eu nu vreau sa fiu prima pe listuta de mamici chiar daca am gemeni. Vreau sa stea fetitele in burtica, cat mai mult timp caci altfel ma tin in spital cu amandoua de o sa ma urc pe pereti.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cristos a inviat!
Mqqm La Multi Ani!Sanatate,dragoste si sarcina usoara in continuare finalizata cu o nastere la termen la fel de usoara si BB sanatos!
Muffi bine ati revenit pe meleaguri odiseice!Bine ca sunteti bine!
Elenada imi pare rau ca inca nu poti papa...ufff!
Buburuza eu am problema cu dormitul pe partea stanga.Dorm si pe ea dar chinuita rau si BBlina misca de zor.Imi cadea mai bine pe dreapta...acum parca pe nici o parte nu mai e bine,nici pe spate...caut tot felul de tricuri sa pot adormi ca dupa e mai suportabil.
Motana eu am o carticica unde o mamica spunea ca a baut ceai de zmeur in fiecare zi pe per sarcinii,nu specifica saptamanile.Motivatia era exclusiv pt a flexibiliza perineul,ca sa scape de epizotomie.Din pacate pt ea socoteala de acasa nu a s-a potrivit cu cea de la nasteri ca a nascut cu cezariana.Deci recomanda 3 cescutze de zmeur/zi +masaj special???cu ulei de germeni de grau.
Giova si eu imi simt pupa jos,exact cum descrii si ea e in regula,deci nu ma stresez.
Meleea si cine mai merge Bafta la eco!Sa va intoarceti cu vesti bune!
Andreea felicitari pt BBlina surpriza!
Moniland felicitari pt BBicele grasunele!Sa iti spun sincer,poate aruncati cu rosii,dar pana acum pe mine nu m-a incantat fatza vazuta la eco 4D,decat in sensul ca vezi ca e tot la locul lui si mi-a placut o grimasa si cum isi papa manutzele.Dar stiu ca nu seamana din ce am mai vazut pe forum,cel putin nu asa devreme-eu am vazut pana la 22 sapt deocamadata-nu seamana BBicii din uter cu cei de afara,ca-s in lichid.Ati vazut si cand vin unii sunt zbarciti si cu nasul turtitpe urma la cateva zile ne aratam in toata splendoareaSi sunt programata tot la 6 saptamani.Pana acum erau tot la 4,acum mi-a spus ca la 6.Sper sa rezist pana atunci
Ylla si mie mai imi iese cu sange la suflat nasul si m-am gandit ca numai de la sarcina poate fi.
Eu zilele astea am mai incercat niste chestii nu tocmai placute,ieri au fost si un pic de dureri ca de menstra,noroc ca au tinut putin.Am stat in patuc atunci.Insa obosesc ingrozitor!Azi cred ca ma duc sa experimentez un nou salon de freza...ca parca la cine mergeam nu era pe deplin incantata,iar scorul depasea cu mult rezultatul.Oricum nu vreau nimic spectaculos,doar sa mai imi tai varfurile,bretonul,eventual sa-l indrept.Zilele trecute am mancat pizza hut si ne-a cazut foarte bine!
aaa si stiti ca la nastere inca nu ma gandescTrece timpul repede dar zmeureii nostri ar face bine sa vina toti la termenDin motive de Paste inca nu am facut cumparaturi BBicesti...abia astept sa o facem si sa o rezolvam si pe asta.
WE FRUMOS TUTUROR!!!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Cu numele nu sunt f. decisa ca stiu ca influenteaza viata copilului, iar Irina inseamna pasnica, tacuta, linistita.

Giova, nu am schimbat medicul odata pt ca va fi perioada concediilor si s-ar putea sa fie plecat orice dr. as alege. Si apoi daca tot nu se practica sa vina la nastere ar fi fost tot degeaba. Poate am noroc si va fi dr. meu de garda cand trebuie sa nasc.
Anemona, sa pui si poze cu camera. Si eu m-am uitat zilele astea dupa perdele si draperii, dar parca nimic nu-mi convine. Oricum instalez prima data mobila si voi vedea cat e de aglomera. Iar in functie de asta aleg perdea, draperii si covoras.
alinutza si burtica mea e mare. Am ajuns deja la 100 cm, masurati astazi de medicul de familie.

Mergi la inceput

.

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

MOni, pai daca au cu cine sa semene blonde cu ochii albastri, asa vor fi. Din poza pareti amindoi cu ochii deschisi la culoare!
felicitari si pentru numele alese!

Sotul e saten cu ochi albastri si toti cei din familia lui si de pe linia materna si de pe cea paterna au ochi albastri. Eu sunt intrusul in familie cu ochi caprui

Mergi la inceput

Lucialu bine ai revenit din sarbatori...bafta la noua coafura..si iti doresc stari de bine, fara dureri de burtica. Sa stii ca si eu iti impartasesc parerea despre fata bebeilor de la 4D...mie mi s-a parut ca arata ca un "alien"...cu ochii mari si trasaturile inca incomplete...asta e...sunt ai nostri si o sa-o iubim indiferent cum arata

Mergi la inceput