Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi.
dau eu azi,sper sa va placa

CRIXIA,eu foloseam doar clinique inainte sa raman insarcinata,dupe ce am ramas,gata,nu am putut folosi cremele,imi apareau pete,cosulete :(((
ai incercat E45 crema?e super super (cel putin ptr fata mea) nu stiu daca se gaseste si la noi dar daca nu...iti trimit imediat un tub e misto de tot crema si nici nu e scumpa.stiu si eu ce nasol e sa te mai patezi pe fata,cel putin la mine au inceput deja sa apara felurite pete si cosulete :(((

flosideea,urata tare raceala asta,stiu cum e :((((((((((
dupa aproape sau mai bine (am uitat notiunea timpulu) de 3 saptamani,ma simt si eu putin mai bine :(((
sanatate multa multa si insanatosire grabnica.
p.s. eu am luat cate 2 paracetamoale pe zi,unul dimineata si unul seara (poate te ajuta)

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

neatza burtici

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 23+

frumos si emotionant,m-ai facut sa dau apa la soricei de dimineata,ai o printesa cu ochi albastri superba

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Buna dimineata fetele,

ieri am tras o tura prin magazine si am mai luat cate ceva ,ca de nu am putut sa ne abtinem. Am luat un costumas de blujeans ffff frumos dar mai maricelpt 6luni ca e grosut si ne vine la iarna,un hanorac de la zara si niste bodi albe simple din cora ,ca daaca mie nu-mi mai vine nimc inafara de esarfe cumparam la baiat. am mai luat si pampers marimea cea mai mica ,sunt ffff mici si draguti;si protectie pt mameloane de la avent plus un biberon tot de la avent......

Am auzit ca va mai fi un targ in mai la polivalenta voi stiti ceva ,ar fi bine ca trebuie sa luam si noi patut,deja cred ca trebuie sa ne abucam sa ne facem bagajul nu?....ce repede trece timpul,desi uneori parca nu prea.....

Meleea 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna dimineata!

deja ne pregatim bagajele...
am mai luat si eu niste body-uri si o salopetica. hainute mai groase nu iau inca, pentru ca nu stiu cum va creste. la Ana trebuia sa le iau putin mai marisoare, ca cele de varsta ei ii erau micute. am luat si noi pampers, mi-am luat sutien pt alaptat si am gasit si niste chiloti de unica folosinta pentru maternitate. o sa imi fac si eu bagajul, la Ana la 7 luni il aveam deja facut.

trece timpul atat de repede...parca mai ieri nu-mi venea sa cred cand ma uitam la testul de sarcina...si acum am o burta...

in week-end am avut o stare cam nasoala. mi-a fost si greata si m-am simtit si un pic cam obosita. si ma zapaceste si copilita asta incapatanata.

ce faceti de 1 mai? noi vom merge la munte, ca tot si-a facut Ana bagajele de vreo 2 saptamani si inca mai aduna de prin casa

va pup si va doresc o saptamana buna!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asa....
patricia si eu tot pt. naturala optez. cu marco in aproape 3 ore de la ruperea membranelor am nascut. acum, daca v-a dura mai mult, e clar voi face cu epidurala, si la prima am optat pt., dar la spital am ajuns cu 6 dilatatie si dupa 30 min. cand m-au urcat pe masa, aveam 10, asa ca nu am mai apucat anestezia.
Moni nasol ca se naste cu dr. care e de garda. Adica asta e parerea mea, dupa 9 luni in care mergi la un singur dr., te cunoaste destul de bine, si tu pe el...ai incredere in el...sa nasti cu altul.
aici vine dr. tau, ca doar cotizezi la greu...chiar fac si cezariane cand sunt ei de garda. Numai VIP-urile, care sunt ocupate nu vin la nasteri, mai ales la cele normale, dar in rest...daca vrei, iti vine.
Lucialu iti dau perfecta dreptate cu imaginea de la 4D. e ca un mic extraterestru...vezi ca totul e la locul lui, dar pana sa arate a bebe mai este...sunt prea slabuti, nu au deloc grasime sub piele...se vad doar oasele. pe la 30 si ceva de sapt. va arata mai bine.
ha-ha-ha...vad ca si Alinutza are aceeasi parere de bebeii la 4D...alien, nu gluma.
Rallu bafta la eco...si eu tot zic sa fac lista, sa pregatesc bagajul de spital, mai am de cumparat o groaza de accesorii pt. bebe, dar inca nu am chef...tot aman de pe o zi pe alta. la prima sarcina aveam cumparat totul din timp...acum...si patutul i-am zis sotului sa-l scoata si sa-l monteze cand suntem la maternitate, sa nu ma impiedec de el prin dormitor.
Cornelia super vesti. bine ca e colul inchis, chiar daca s-a scurtat.
Moni noi nu avem nici unul ochii albastrii. Soacra si bunica mea dinspre tata ii are si uite ca marco e cu ochii albastrii. cica iau foarte multe trasaturi de la bunici, si nu de la parinti. Sper ca macar al 2-lea sa semene pe mine sau in partea mea....
meleea super vesti de la eco. ai grija cu tensiunea, nu e de joaca.
Anemona eu ti-am luat-o inainte cu musacaua. am facut si eu inainte de paste...tare buna a iesit. eu am mai improvizat putin, am calit putin carnita in tigaie cu ceapa, ardei si alte legume. Oricum, tare buna a iesit...sotul de cate ori vede reclama ma intreaba cand mai fac.
Anisiap superbe montajele. e tare dulce si frumoasa Alessia. sa va traiasca si sa va bucurati de toti copilasii!
Adriana frumos nume pt. printesa.
Blanca si eu am contractii dintr-astea BH...nu sunt dureroase, dar parca sunt multe....si camd de luna trecuta incepute. la prima sarcina au aparut tarziu de tot si rare.
Moni totul va fi bine, vor sta bebitele atat cat trebuie in burtica, nu te mai gandi atat. Doamne ajuta sa nasti cand e medicul tau de garda.
ce burtica faina ai si nu e mare defel.
Anne-marry of...imi pare tare rau ca treci prin asta. doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa tii bebelusa cat mai multe sapt. in burtica.
danielle lasa ca e mai bine ca a facut acum cat e mica. Inca putin si scapati de statul in casa....asta e cel mai greu la pitici. Tie insanatosire grabnica.
Alina insanatosire grabnica! lasa ca la party de baieti, poti avea invitati si fetite, mai putine e drept, dar tot vor fi.
Andreea imi pare tare rau ca te supara rinichii. ma gandesc cat de rau este. pe mine ma apasa ceva in partea stanga, chiar sub san....de cateva zile ma doare non stop, cand sunt aplecata, parca imi amorteste. abia astept maine eco, sa-mi zica dr. ce pe ce apasa, sau ce e acolo.
Bibuga, B3b3, Alex@sara bafta la control. va asteptam cu vesti bune.
Danielle cum doamne esti cat Rusia? foarte bine arati, nu mai exagera.
Flosideea insanatosire grabnica!
Crixia eu folosesc Vichi, dar nu am probleme cu tenul. Musai sa iau o crema cu factor mare de protectie, caci nu se stie cum reactionez la soare. la prima sarcina nu am avut probleme, pete sau alte chestii pe piele, dar era si mai mica sarcina.
meleea, Pogos sa foloseasca bebeii sanatosi hainutele.
Mameloane si eu vreau, de data asta le incerc pe cele de la Chicco, sunt mai micute si aduc mai aproape de mamelonul natural.

gata caci m-am intins cat o pata de ulei, fug sa-mi scot hainele din masina.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pogos unde ai gasit sutien pentru alaptat si chiloti de unica folosinta? Sunt din aceia speciali?

27+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

am gasit in carrefour. sutienul este de la Aroti, e 16 ron si il gasesti la raionul unde sunt biberoanele si celelalte accesorii pt bebe. mi-a placut ca este din bumbac moale.
si chilotii de unica folosinta tot acolo i-am gasit si da, sunt din aceia speciali. eu gasisem pe un site si vroiam sa comand insa daca i-am gasit aici i-am si luat. sunt de la Tigex si au fost 15 ron.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

multumesc pt mesaje si primirea calduroasa dupa absenta mea..multumesc .

nu am avut prea mult timp sa scriu in ultimele zile si sincer cumva nici nu mai pot sa o fac,obosesc repede,nu mai am rabdare..apoi mai e si vesnica teama si emotiile pe care le incerc si eu ca fiecare dintre voi..am mai si primit mailuri destul de ciudate cel putin asa sunau ..nu de aici de la zmeurici unde fetelor sunteti absolut fantastice prin caldura si suport..ci de la alte rubrici de la persoane care au fost in corespondenta cu mine cu luni de zile in urma -la initiativa lor-iar acum intrebau dupa ce au vazut ca nu am mai scris pe DC ce se intampla cu mine??..cu sarcina ??etc..avizi de senzational...nu stiu dc ma intelegeti,prietenia e la bine si la rau..nu sunt un "fenomen" si nici un obiect ciudat de studiat..asta a fost iar unul dintre motivele pt care nu am mai scris..repet nu e vorba de absolut nimeni de la noi,de la zmeurici va rog sa nu intelegeti gresit aici m-am simtit ca acasa,am impartit cu voi si bune si rele,si entuziasm si griji..

am probleme ca oricare dintre voi,dar incerc asa sa le trec cu maturitate si rabdare-ceea ce nu ma caracterizeaza..

pe de alta parte sper sa ma intelegeti,dar m-am dezobisnuit sa intru zilnic pe DC,inainte exasperam lumea cu mesajele interminabile..acum ma simt mai bine retrasa in bancuta mea,numar si eu zile,sapt,mai ales ca sunt mai la "sfarsit" de zmeurici si cumva e mai greu..si sincer nu mai pot citi dramele si incercarile grele prin care trec alte mame..probabil e egosim si instictul de conservare..imi cer scuze pt asta,sper sa nu ofensez pe nimeni,dar asa simt..

cat despre cumparaturi,am vazut ca voi sunteti pregatite..eu de abia indraznesc sa trag cu ochiul..momentan iau fiecare zi asa cum vine si incerc sa ma bucur si sa fiu fericita..

voi mai intra din cand in cand sa va scriu,sunt va rog sa ma credeti alaturi de voi si ma bucur pt fiecare..va doresc mult si din inima sa nu aveti nici un fel de probleme si sa duceti la termen sarcinile..sa va strangeti copilasii mult iubiti si doriti in brate..
va multumesc si inca o data imbratisez cu mult drag pe toata lumea,mamici si burtici si bb sanatosi..

pupici la toata lumea..cu mult dor si drag de departe..

Muffinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hai ca vin si eu cu o intrebare stupida:hainutele noi cumparate pt. bebici cum le spalati?Cu mana sau le bagati in masina?Si cu detergent normal sau special pt. bebelusi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Muffinuta,.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput