Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
Moniland spune:
b3b3, biuga, succes maine la eco si sa veniti cu vesti bune!
26+
Laura Ioana
Irina Maria
danielle02 spune:
Melissa in burtica:
http://family.webshots.com/photo/2260454630101671646cYhNoM?vhost=family
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
anisiap spune:
neatza burtici ![]()

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor
,Ale ,
si
23+ 
flosideea spune:
buna dimineata mamici!eu vin din pacate cu o veste nu tocmai buna.Am racit....iar!!marti a venit la servici o colega care era racita foarte tare,iar miercuri a stat acasa.insa pt mine a fost suficienta ziua de marti pt ca de sambata ma simt tare rau.tusesc,ma ustura gatul,robinetul la nas e in permanenta deschis-mi`am facut rana deja-,iar pe langa toate astea bebe ma cearta de fiecare data cand tusesc.chiar daca ma laudam ca incepusem sa`l simt mai tot timpul,de sambata e mai cumintel.ma doftoricesc iar cu stodal si paracetamol dar efectul se lasa asteptat.sper sa`mi revin cat mai repede,mai ales ca sambata am facut si putina febra.
moni nu`mi vine sa cred ca sunteti 3 si totusi e burtica asa mica.pe bune,am vazut poza si m`am simtit maaaaarrreeeee.....
mie mi se pare ca e supermare burtica.e o adevarata reusita sa`mi leg singura sireturile sau mai stiu eu ce.oricum de acum in colo am auzit ca burtica va exploda iar,asa ca....maine poimaine o sa am nevoie de o asistenta personala pt a ma ajuta la imbracat,la urcat scarile....apropo,de vreo 3 saptamani ma opresc cam de 2-3 ori pana urc 3 etaje.
acum va las pt ca e luni si iar ma cheama serviciul.asa m`as fi invoit,dar din pacate nu am pe cine lasa in loc.sper sa fie o zi usoara si in final buna pt toate.
va pupic
26+
Alex@Sara spune:
Hristos a inviat!burticutelor mele dragi[pup
Nu am mai dat pe aici de un car de vreme dar nu am vreme nici sa respir.De Paste,desi am fost plecati,am facut si pt acasa cozonaci,drob,mancarica,oua,etc,de mi-a trebuit o saptamana sa imi revin cat de cat.
Nu am citit (din nou
)din urma,nu mai stiu care cu ce pb sau bucurii v-ati mai confruntat,dar sper ca sunteti bine si voi si burticutele cu zmeurici.
Eu azi la 17,20 am programare la dr,abia astept sa ajung sa vedem ce imi zice,ca am niste dureri insuportabile de mijloc,solduri,si bazin de plang cand trebuie sa ma ridic din pat sau sa ma invart de pe o parte pe alta,norocul meu ca am patutul lui Alex langa patul nostru si ma prind de el cand dau sa ma ridic
,dar daca cumva fac prostia sa stau intinsa 10 min pe canapea.....imi ia 10 min pana imi gasesc pozitia sa nu ma doara prea tarecand trebuie sa ma ridic.
In schimb bebelina e ff lenesa,o simt f rar si slab ca misca,osup mi-a zis la eco ca nu e nicio ob,ca e mai lenesa,sper s afie asa si sa nu avem nicio pb,Doamne fereste.
V-am pupicit,fug sa hranesc teroristii si sa iesim putin ca m-am ofticat ieri de numa ce vreme a fost si aveam programata iesire in Herastrau
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
26sapt+ 
CRIXIA spune:
Saluti!
v-am vazut burticile, v-am citit..![]()
Vorbeati deja de doctori, de spital, de alaptat..... la prima nastere alaptatul a debutat bine, vreau sa va spun ca m-a ajutat dr.neonatolog, am avut noroc sa intru la pompa electrica a sectiei, am scapat de mainile asitentelor care trag hotarate, parca nemiloase de sani. Nu vreau sa sperii mamicile care sunt la prima nastere.
Acum, adica la bb2, se schimba radical totul: cezariana si fara alaptat. Trebuie sa recunosc ca imi e teama de ambele, ce fel de anestezie, apoi cum poti opri un fenomen natural. Exista medicamente de stoparea lapticului?
Vreau sa va intreb: ce creme de fata cu SPF folositi? Eu folosesc un Clinique, dar nu are SPF. S-a cam patat fata mea de cand a aparut soarele. Asta nu e exclusiv de la sarcina, imi apareau si inainte, ca niste pistrui. Totusi, acum vreau o crema cu factor de protectie mare, 25 cel putin.
Crixia mami de
Alexia ( 2003) &
+22 sapt 
blanca000 spune:
'morning fetele,
eu tocmai am fost la doctorita de familie unde am fost sa ii cer adeverinta de scurtare a programului la 6 ore..sa uitat ciudat la mine ca ea nu a auzit de asa ceva..poate concediu medical la 4 ore. Eu nu si nu....ea cica sa ma duc la medicul ginecolog.
I-am timis totusi pe mail cu ordonanta/articolul in care se precizeaza si sper ca maine dupa-amiaza sa trec pe la ea iar..si sa am succes...dar parc ao vad iar ca ma trimite la dr ginecolog, desi eu stiu ca nu are nici o treaba.
Uf....enervanta situatie..si stiu ca si unele dintre voi ati trecut prin ea. De ce o fi nene asa greu? Mai e si ordonanta din 2003 nu de un an-doi sa nu stie
.
Va pup si bafta fetelor la eco..avem si noi peste sapt urm control
.
27+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
anisiap spune:
crixia in legatura cu alaptatul exista medicamente de stopat lactatia
pt mine a fost cel mai mare chin fizic si psihic
la pimul copil am tinut cu tot dinadinsul sa alaptez m am procopsit cu mastita am ramas cu pata pusa pe creier nici acum nu pot sa pun mana pe sani nu mai dau detalii ce nu vreau sa sperii ....
la al doilea mi am luat toate sculele posibile niplette ,mameloane de silicon , pompe
nu s a putut din cauza medicala medicamente incompatibile cu alaptarea..... m am resemnat dar a fost bestial
nici o durere nici o colica copil papacios dormea 4 ore dupa bibe toata noapte un vis....
acum ma gandesc ce sa fac???? inca nu mi s a declansat boala de la sarcina trecuta dar nu se stie ....ma gandesc ca nu e corect fata d ceilalti copii.... ma gandesc ce bine a fost la Ale.... ma gandesc cu groaza ca o sa trec iar daca hotarasc alaptarea prin ce am trecut...
ar fi oarece discriminare intre copii??? deci e complicat am sa ma consult cu medicul ....
acum i timpul tratamentului de oprire al lactatiei am luat o luna pastile le terminasem iar cand plangea ALE simteam ca vine laptele iar nu va zic ce senzatie de panica m a apucat si febra deci e clar ceva in capul meu .... am sunat medicul a zis sa mai iau o saptamana si s a terminat .....![]()
felicit si le admir pe mamicile ce si alapteaza puii
montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor
,Ale ,
si
23+ 
pooh spune:
Neata si de la noi!!!!Sanatete bolnavioarelor,sa va faceti bine!!!!Bafta fetelor la echo,sa ne ziceti cu ce noutati veniti!!!Noi am avut ieri musafiri,au plecat fff. tarziu,n-am mai strans nimic dupa ei,asa ca ma asteapta o gramada de vase de spalat.....phiiiii,si n-am chef de nimic
.Va doresc o saptamana minunata!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
30+
Giova spune:
Neatza!!!
Nu am intrat defel in weekend la subiect. si vad ca ati scris 8 pagini....am de recuperat.
Noi suntem ok, azi am fost la intepat, maine la 12:30 la eco. abia astept sa vad bebeul si ca totul e in regula. ma omoara presiunea pe care o simt jos de tot.
Sarbatorite nu avem...asa ca ma bag la citit.
o sapt. faina sa aveti
.
_
Gio
27+ si Marco(06.01.2006)
poze