Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianafedorca spune:
eu nu l-am simtit, eram la bucatarie in picioare faceam papa sotului el era pe scaun si vorbea la telefon si a zis ...e cutremur...in secunda urmatoare am crezut ca mor de frica, m-a apucat un plans ...ddoamne ce m-am mai speriat....eu de felul meu sunt tare fricoasa...

Doamne ai grija de noi
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
29+
Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Moniland spune:
Buan dimineata!!!!
La noi nu s-a simtit cutremurul. Si ma bucur pt ca altfel cine stie cum ma speriam si eu mai ales ca sunt singura acasa.
Bine ca nu a fost grav si cu urmari.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
coccorina spune:
La noi s-a simtit cutremurul, si eram singura acasa.
M-am speriat un pic, parca nici nu voiam sa merg in pat pe urma, dar a trecut.
Nu am mai intrat de mult pentru ca am avut zile incarcate, insa noi suntem bine, bbelina miscoteste foarte mult si imi pune zambete pe buze de fiecare data
.Am intrat si noi in saptamana 26, de-abia astept sa schimb prefixul! si mai mult, sa o tin brate ca mi-e tare draga - si tati la fel.
Nu am recuperat chiar tot dar am vazut ca sunt mamici noi, le urez bun venit si
sanatosi, de fapt la toata lumea
sanatosi si frumosi.

viitoare mamica fericita!!!
26+
Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!
danielle02 spune:
`neata burtici 
imi pare tare rau sa aud ca v-a speriat cutremurul :(((
bine ca nu a fost mai grav si a trecut repede.
felicitari burticior care au schimbat prefixul,mai e putin si vin zmeuricile,Doamne ce repede a trecut timpul.
ma uitam la odiseea de mai-iunie si deja au cateva albinute,urmam noi,deja mi se zbarleste parul pe mine ![]()
noi am intrat in saptamana 25 si tare ma bucur,mai putin si bebe poate sa se nasca fara probleme,fiecare zi ptr mine e o minune si ma bucur ca a mai trecut inca una.
Melissa misca de numa numa,imi "lungeste" burta in toate directiile,e asa comica si cred ca o sa fie mai inalta decat Ebonee fiindca o simt asa cat e burta de lata.poate reusesc sa fac cateva poze azi cu burta sa vedeti cata sunt ![]()
m-a tras aseara curentul la urechea dreapta si azi dimineata m-am trezit toata umflata si cu o durere de cap de nu va spun.e ingrozitor de urat 
ma duc la cremuit fata ca o mananca bubitele 
sa aveti o duminica placuta 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
monica2008 spune:
neata burtici
anne mary imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva,dar bine ca e totul ok.stai linistita si ai sa vezi ca dumnezeu te ajuta sa ajungi cu bine la 36 de sap si ai sa nasti o bebita frumoasa foc
eu eram la o petrecere aseara cand a fost cutremurul in romania si cineva a sunat acasa si a spus ca a fost cutremur am inceput sa plang m_am speriat si am sunat imediat pe mami sa vad cat sa simtit,dupa ce am vb m-am linistit.eram toti in agitatie mai ales vazand ce urmari a vaut cutremurul de aici din italia
.sa speram ca nu vor mai fii
in rest noi suntem bine bebe bine misca,ieri la petrece aproape toti aveau copii nou nascuti sau sotii insarcinate acasa si cand ma intrebau ce ai si eu baiat totii baiatttt...pt ca totii aveau fetite
si ma intrebau lesi baiatul tau sa vina la fata mea,tasu nu mai putea de mandru
monica mamica in devenire
+30
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Alina spune:
Ziua buna,mamicute de zmeurici!
Dupa ce m-am tinut bine pina la 25 sapt,acum am racit
:offf,sper ca nu tare,nu am febra,am nasul infundat si ma doare gitul
.Noaptea trecuta nu am dormit intre 2 si 5,pur si simplu nu mi-a fost somn,am adormit spre dimineata si azi sunt obosita,noroc ca e duminica.
Am baut deja vreo 5-6 ceaiuri de salvie si de fructe,am luat tablete cu sare pt git,am luat niste picaturi homeopate si am luat osciloccinum.Nu stiu daca am luat bine,cite un capacel la 2 ore...voi cum il luat?Am vazut ca multe l-ati folosit.
Off,sper ca imi trece raceala si bebe nu pateste nimic
.Cred ca am racit vineri,cind i-am serbat ziua fetei,am tot iesit dezbracata pe-afara,in gradina,nu era asa cald...
Am avut 15 copii,14 fetite si un baietel
,ma intreb cum o fi cind voi face party cu 15 baieti
?!
Fetele,bine ca trecut cutremurul,ma sperii de fiecare data cind aud
,recent a fost cel din Italia si fost trista cind am vazut ce dezastru pe-acolo.Si la parintii mei s-a simtit.
Anne-Mary ,sanatate multa,stai in pat si va fi bine,vei reusi sa o tii pe bebelina mai mult.
Adrianafedorca ,
"La multi ani!"
pt baietelul tau,sa creasca mare si sanatos.
Motana ,e ok la voi?Am tot citit de virusul ala,off,ala ne mai lipsea!
Alinutza ,si eu stiu c daca bebele e mai mare,termenul ramine acelasi,calculat dupa um.Mie la fiica-mea,dupa ce intii mi-au czis ca e mai mare,apoi se facuse mai mica
,doctora mea imi zicea ca e cu 1-2 sapt mai mica,cred ca nu vedea prea bine la ecograful ei,inainte de cezariana mi-au zis ca are exact 3 kg si asa a avut
.
Restul mamicilor,sunt bine?
Duminica faina tuturor
.
Alina,mami de printesa si
baby 
andreea_1979 spune:
Buna fetele! Eu am avut aseara o noua ciza de rinichi , insa mi s-a spus ca nu o sa cedeze asa repede , am facut perfuzii cu antispastice si acum sunt mai bine ! Sper sa nu dureze toata sarcina criza asta !
La noi s-a simtit ff putin cutremurul , dar totusi m-am speriat putin , sper sa nu mai fie replici ! 
27+
alinutza78 spune:
Buna ziua gravidutze 
Eu sunt acum in masina in drum spre Bucuresti...ma intorc finally acasa[:D}
Aseara cand a fost cutremurul eram la o petrecere de octogenari. Nu m-am speriat ca eram mai mult preocupata sa linistesc persoanele de fata....eram intr-un restaurant amenajat intr-o casa veche din Iasi si s-a simtit destul de puternic..eu eram in picioare si pe moment mi-am pierdut echilibrul.
Patricia multumesc mult pentru pont. O sa-i scriu un mail maine sa vad cum intru in posesia vaccinului 
Alina multa sanatate
. Si eu am avut vineri un puseu de raceala, insa am luat doua oscillo la interval de 6 ore si am baut cateva ceaiuri de tei cu multa miere si lamaie si vad ca mi-a trecut.
Andreea_1979, saracutza de tine..ce trebuie sa te mai chinui. Stai linistita si cu Dumnezeu inainte
. Multa sanatate!!!
Alinutza
24+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
b3b3_2007 spune:
buna burtici!ce faceti,cum va simtiti??nici nu stiu daca ma mai tineti minte ca n am mai intrat demult tare...eu sunt bine si bebe la fel numai ca e mai micut cu 2 sapt,dar a zis ca e normal ca sunt si eu slabuta si sotul la fel si nu prea are cum sa iese din mine un copil de 4kg,dar niciodata nu se stie,marti merg la control din nou! pupici si sarcini usoare in continuare! 
bibuga spune:
sotul meu a fost tocmai in bucuresti,in sala radio,dadeau concert cind a fost cutremur.sotul panicat, stia bine de prezicerile inginerului Istrate Ioan,dar nu s-a miscat din loc,citeva colege plangeau de frica pe scena de lemn unde s-a resimtit mai tare decit in restul salii arhipline unde lumea parea sa fie calma,in timp ce lor-muzicienilor-cadeau in cap firimituri de tencuiala din tavan...bine ca a venit sanatos acasa,nu-l mai las in bucuresti.
,nu de alta dar am auzit ca sint multe fete f frumoase...e drept remaraca a fost facuta la o alta data de vizita,hehe
adriana--nu mai stiu ce cocktail de ceai am beut,dar am avut o listuta cu plante ,gramaje etc pt ca componentele nu se gaseau impreuna,eu preparam ceaiul,inclusiv maceratul.a, exact cea mai imp.planta era ROINITA,in rest parca fenicul,macese,........nu mai stiu,DAr ma voi documenta de la prietene.
va doresc sanatate si tin pumnii fetelor care stau cumintele in pat,sinteti eroine!
moni--ai o burtica f draguta,greu imi vine sa cred ca se aduna acolo 100 cm,dar nu e de mirare ,ca doar sint doua printese ascunse inauntru
maine merg la control,mie cam groaza de tuseu,dar scap cumva,oricum ma intereseaza starea colului din cauza contractiilor pe care le-am avut aproape zilnic acu o sapt-doua.
v-am
si am plecat !
bibuga 27+