Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

eu am alta problema,nu ma pot odihni ziua absolut deloc,daca ma intind putin si stau 5 minute parca intepenesc,incep toate sa ma doara,ba chiar apar si cateva contrctii usor dureroase,uneori prefer sa stau numai in picioare si sa fac ceva ca de ma pun jos,intepenesc,parca as fi o baba ce se plange mereu de sale.
voi patiti asa ceva?
numai noaptea ma odihnesc cum trebuie si ma trezesc fresh,habar nu am cum pote fi posibil

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

asa si eu, daca ma asez in pat intepenesc toata , ma dor toate alea, dar nici in picioare nu pot sta prea mult, nici pe scaun...nu e bine in nici un fel..., hai ca mai e un pic si scapam

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 29+ Anastasia Ioana

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

anne-marry,imi pare tare rau sa aud prin cate ai trecut.sunt sigura ca vei fi bine si bebelusha la fel.multa multa odihna si gandire pozitiva,asta te va ajuta sa ajungi pana la termen cu printesa.
tin pumnii ptr voi gagici

daaaaaaa adriana,nici asa nici asa,e tare nasol,nu mii de altceva decat de contractiile asta putin dureroase

Ebonee a facut varsat de vant si cu asta ne luptam acum.mor de ciuda ca afara e asa frumos si soare iar ea nu poate iesi.sper ca in 7-10 zile sa putem iesi afara la joaca,pana acum avem 3 zile state in casa (aproape) :((( mii asa mila de ea de mi se rupe sufletul,dar mai bine acum decat cand e mai mare.
eu sunt in continuare racita,colac peste pupaza m-a tras curentul la urechea dreapta si ma doare de mor

am fugit la pitica.
sa aveti un weekend superb

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

anne-marry ma bucur mult ca esti cat de cat bine...imi facusem si eu griji ca nu mai intrai pe DC, la cat de activa erai. Sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina pana la termen...stai cumintica in pat si gandeste pozitiv...

Danielle02 multa sanatate tie si printesei. Vorba ta: e mai bine ca a facut-o la varsta asta. Eu am facut varsat de vant la 25 de ani si nu vreau sa-ti povestesc ce cosmar am trait.

Week-end placut gravidutze

Alinutza 24+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Anne-mary, chiar azi ma gindeam la tine (printre care si la alte fete care nu au mai scris de ceva vreme: Clara, Elycata, etc). of, ce sarcina grea! ai grija de voi si stai in pat!

Danielle, of mititica! tu ai facut boala? macar tu sa fii protejata!
ce spaima am tras si eu cind a inceput sezonul la noi in gradi, am vaccinat-o imediat si vad ca a dat rezultate. eu nu am imunitate!

alinuta, imi imaginez! si sotul meu a facut adult fiind si a fost ff rau! ti-am trimis un pm.

vad ca si eu daca stau mai multe ore in picoare, mi se pune o durere pe nervul sciatic si noada si nu mai rezist (dar asta dupa ce am stat ca pina pe la ora 14 facind diverse prin casa), si daca dupa aia ma intind in pat, noada nu ma mai asculta si tot restul zilei sint beteaga. la servici daca stau 8 ore pe scaun nu am absolut nimic!

Patricia s25 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

alinutza ma bucur pe de o parte ca facut-o acum,dar mii si mila de ea

patricia,nu am imunitate,nu am facut varsat de vant niciodata,insa m-au "injectat" de 2 ori cu anticorpi ca sa nu fac.oricum,tot ca pe ghimpi stau ca si la fata a inceput cu o raceala prima data si acu au erupt bubitele,eu sunt racita si astept...
spre linistea mea am fo la doctor inca o data si m-a mai linistit,cica nu o sa fac,efectul anticorpilor o sa dureze cam 4-5 luni,numai bine pana nasc si apoi pot sa fac,iti dai seama ca o sa ma feresc ca de d... de cineva care are ca nu imi convine sa fac varsat de vant si sa am grija de 2 copiii,hororrrrr

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

fetelor, ati simtit cutremurul???
Danielle, bine ca exista aceste injectii. nu stiam.

Patricia s25 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

l-am simtit... stateam in pat si nu intelegeam de ce ma zgaltai
pana sa realizez ce se intampla s-a oprit asa ca nu am avut timp sa ma sperii.
stau in dorobanti la etajul 4 bloc vechi naspa ... dar s-a dus repede

au zis astia la tv ca nu mai vin mai puternice asa ca dorm linistita la noapte...

26+
buburuzul miscacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

buna..si eu l-am simtit..ma uitat cu sotul la un film si tocmai incepeam sa ma iau de el ca de ce zgaltaie canapeaua asa tare..cand el imi zice sa stau linistita si sa nu ma sperii ca e cutremur,apoi ne-am uitat la lustra si la pereti cum s-au mai zgaltait cateva secunde apoi a trecut.
..other then that..suntem bine.
Sanatate multa fetelor care nu se simt foare bine.
Ani ai o bebelusa superba dar din cate am vazut nici mamica nu-i mai prejos.
Sa aveti o seara linistita si o duminica placuta!!

Ylla 27+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Brrr...m-am cam speriat...dar sper sa ma linistesc. Beau un pahar cu lapte si sper sa adorm linisita.

O noapte fara "agitatie" fetelor, indiferent de care

27+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna seara fetelor

Inseamna ca eu sunt o insensibila
Nu am simtit nici un cutremur.Sotul meu a crezut ca am miscat eu putin patul eram langa el,in timp ce pupa burtica acolo unde addea cu pumnu` aia mica.Apoi suna mama si ma intreaba..cemai sunt insensibila rau de tot...

Stati linistite ca ce nu stii nu-ti face rau

Madalina 22+Eva-Maria

Mergi la inceput