Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Am aici burtica de azi dimineata http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3472165023/ 26+ Laura Ioana Irina Maria |
Doamne ce subtirica esti si mai ai si gemeni pe deasupra.nu o sa ai probleme cu kg in veci,felicitari ptr asa silueta

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
gemenii vin pe lume 
http://www.youtube.com/watch?v=fKWyy-jcl04
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Moniland spune:
Multumesc fetelor, dar eu tot cred ca am burta mare. A crescut burtica si e normal sa creasca si realizez asta mai ales cand ma imbrac ca nu mai am nimic bun, sau cand ma incalt ca nu mai pot sa ma aplec.
Danielle, am avut intodeauna pb cu kg asa ca si dupa sarcina sigur voi avea. Sau poate ca sunt prea pretentioasa si vreau silueta de top model.
Blanca, si cei care ma vad imi zic ca nici nu am burtica mare. Dar ma gandeam ca zic doar asa ca sa ma simt bine. Bine ca mi-am vazut fetitele si le simt zilnic caci altfel m-as fi agitat ca nu am burta suficient de mare mai ales ca ziceti si voi asta.
Meleea, poate la fetite e asa burta si la baietei e mai mare.
Of dar nu conteaza, important e sanatatea la toata lumea, si la mamici si la zmeurici. 
26+
Laura Ioana
Irina Maria
adrianafedorca spune:
moni ce burtica dragalasa ai 

felicitari
eu sunt imensa, abia ma misc, pielea se intinde si ma doare de mor, ma ustura, daca la Cezar am scapat cu 2-3 vergituri pe burtica acum cred ca o sa fiu plina, am inceput sa mananc foarte putin si des sa nu se mai intinda pielea asa tare si de la mancare ..ufff, bine ca e sanatoasa bebelusa
blanca nu stiu exact nici eu, asa am gasit pe net, eu am considerat ca am intrat in luna 7-trim 3 cand am facut 28 de saptamani , oricum mai ai putin si faci 7 luni
ne bucuram mult ca va place numele ales de noi pt fetita noastra 

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005) si minunea din burtica
29+
Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
am uitat sa va zic , de cand am ramas gravi n-am mai intrat in vreun Mac si ieri m-a trasnit o poftaaaa...s-a rezolvat, am papat un royal deluxe cu cartofi si maioneza, delicios....acum unde credeti ca s-a dus sotul meu? la mac...normal...sper sa-mi treaca repede, eu inainte nu prea eram fan mac, mancam asa 1 data pe an , dar acum parca am innebunit de tot as manca dimineata la pranz si seara numai mac
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
29+
Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
danielle02 spune:
moni,vrei sa iti pun o poza cu mine sa vezi cata sunt? :D mai putin si ajung cat Rusia ![]()
adriana,eu sunt fan junk food,as baga in mine numai de astea,de cand am proleme nu prea m-am sinchisit sa gatesc,mai mult ptr Ebonee o fac,asa ca am bagat la greu junk food 
la Ebonee nici nu puteam mirosi o pizza ca imi venea inapoi,tura asta s-a schimbat treaba,cateodata ma gandesc ca uu fac rau bebelushei dar ce sa fac daca altceva nu pot balota??
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
danielle02 spune:
eu am alta problema,nu ma pot odihni ziua absolut deloc,daca ma intind putin si stau 5 minute parca intepenesc,incep toate sa ma doara,ba chiar apar si cateva contrctii usor dureroase,uneori prefer sa stau numai in picioare si sa fac ceva ca de ma pun jos,intepenesc,parca as fi o baba ce se plange mereu de sale.
voi patiti asa ceva?
numai noaptea ma odihnesc cum trebuie si ma trezesc fresh,habar nu am cum pote fi posibil 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
anne-marry spune:
buna fetelor si bebici din burtici.
nu am mai intrat de muuuuuuuuuult timp, insa pana aacum nu am avut curaj sa stau in fund pe scaun suficient de mult cat sa va pot scrie.
pe 13 martie, cam pe la 24-25 de saptamani de sarcina, m-au internat cu colul deschis....destul de mult....sa zic cam cat o pruna mare.....si sarcina ffffffffff joasa...doctora simtea la mana, cnd m-a controlat, pe interior, pe bebe dand din picioruse...deci va dati seama ce jos era, si colul f deschis..in fine...am stat 16 zile in spital cu perfuzii cu cate 2 fiole de ginipral, o fiola in vena, si alte 2 injectabile la 12 ore, plus liticul acela(no spa, scobutil si blegomazin) la 6 ore injectabil..colul s-a mai inchis pana la 1 cm, apoi iar s-a deschis f rau...dureri nu aveam...fff ffffff ffffff vag simteam ceva la spate..si pe interior....dar atat. in cele din urma, ne-am riscat si dr a facut cerclaj. de autnci, stau f mult in pat, pe cat posibil linistita, fara sa ridic greutati si alt efort fizic ... dupa 2-3 saptmaani d ela externare, chiar in saptaman dinaintea Pastelui am fost iar internata pt tratament. dupa fiecare externare am continuat cu injectii ginipral la 12 ore, si intre pastile cu ginipral si nos pa, iar dupa ce am terminat injectiile, iau ginipral pastile la 6 ore, si no spa la nevoie... urmeaza pe 1 mai sa sun dr sa vedem cand merg iar la control...si sa fac pe 4 mai si o echo sa vedem..ma mai interneaza iar pt tratament sau ramane sa fac doar injectii acasa.
ma rog la bunul dumnezeu in fiecare zi...sa ajung macar s implinesc 32 saptamani...asta fiind 6 mai... dar ma rog sa ajung si macar la 36 saptamani ...3 iunie...ca va fi muuuuuuult mai bine pt bebe.
nu am apucat sa va citim pt ca nu pot sta prea mult pe scaun. o sa incercam sa mai intram.
va pupicim dulcic...si...multa sanatate...ca e mai buna decat TOATE.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
24 cu 
burtica si alte pozici pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
adrianafedorca spune:
anne-mary bine ai revenit, imi pare tare rau ca ai avut probleme , bine sa s-au rezolvat cat de cat si ca bebelusa ta e bine, stai cumintica in pat si totul va fi bine, sunt sigura ca o sa ajungi si la 36 de saptamani, ma bucur ca ne-ai scris , chiar m-am gandit la tine, ma gandeam eu ca nu lipsesti tu nemotivat
si ai grija de burtica, mai da un semn din cand in cand sa stim ca sunteti bine
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
29+
Anastasia Ioana