Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Moni multumim , eu cunosc o tipa care a nascut gemeni la 39 de saptamani , deci se poate, mai ales ca ai zis ca ai colul lung si inchis, deci ai toate sansele stai cumintica , sa nu mai faci efort prea mare ...curatenie...etc si va fi bine

bibuga a 2 a oara e mai usor cu alaptatul mai ales ca stii ce sa faci , canalele sunt desfundate, ce ceaiuri ai baut ca sa faci laptic? eu am baut tone de ceai de fenicul, anason, chimen, galactogil si degeaba am reusit pana pe la 6 luni sa-l alaptez dar cu supliment

blanca la mai multe

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 29+
it's a girl !!! Anastasia Ioana

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata la toate fetele ! Azi schimbam si noi semnatura , avem 27 saptamani . Nu ne simtim excelent din cauza rinichiului , dar iau calmante si ma simt mai bine , speram sa-si revina la normal ! Blanca scuze pentru scrisul prea mare , eu stiu ca din saptamana 28 intram in 7 luni .
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

neata burtici

Deja vorbim despre nasteri, doctori, spitale etc....nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, parca mai ieri ma prezentam la ''Asteptand un ingeras '' si anuntam ca al 3lea FIV a fost un succes.
Toate esecurule, lacrimile si dezamagirile nu sunt nimic in comparatie cu aceste 7 luni,un miracol!Nu stiu cum este la voi dar eu al simt pe bebe,vad cum valseaza in burta mea si al vad pe 4D ,totul este pregatit camera , carucior etc si tot nu-mi vine sa cred.......ma emotionez toata si ma apuc de bocit, or fi si hormonii de vina
29+

Mergi la inceput

asa e ,
saptamana 28 = 7 luni
saptamana 32 = 8 luni
saptamana 37 = 9 luni

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

azi se vede ca stau acasa , satu calare pe DC , ar trebui sa fac curatenie ca e dezastru dupa ce a stat Cezar o saptamana la noi dar am o leneeeeeeee

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005) si minunea din burtica 29+ Anastasia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

am venit si noi la apel
la noi mare agitatie de Pati , ca la toata lumea de altfel,
plus ca noi am intrat in febra pregatirilor pt nunta, si ma ingrozesc cand ma gandesc cate am to\t luat si parca mai sunt inca o gramada lipsa
in rest noi ne simtim bine , bebelul e foarte agitat si abia reusesc sa adorm noapte dupa ce imi schimb pozitiia de vreo 10 ori, si ma trezesc de vreo 3 ori pe noapte si de fiecare data o iau de la capat
Am inteles ca si-a facut aparitia muffi dar nu o vad f activa si ea era ffffff
multi la toate burticile

Alina28+ nerabdatoare mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am aici burtica de azi dimineata
http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3472165023/

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni pai atunci sa stea zmeuricile la copt pana vrei tu sa iasa

Adriana dar eu am incheiat 27 saptamai si am intrat in sapt a 28..adica azi am 27 sapt in cap...tot consider ca mai am o sapt pana in luna a 7a?

Hera deja ai camera aranjata gata? Grabita fata..

Andreea nu stiu ce sa zic cu rinichiul, sper sa iti treaca repede si sa nu iti faca probleme si dupa nastere.

Vorbit de alaptat, eu nici nu stiu cum o sa fac. Am sanii mititei si pana acum nici macar o picatura de lichid..sper sa nu ma chinui foarte tare.

A venit doamna care ma ajuta la curatenie asa ca stau dupa ea si ma lalai prin casa.

Pup

27+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Am aici burtica de azi dimineata
http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3472165023/

26+Laura Ioana Irina Maria

Moni ce burtica mititica ai ...mie asa mi se pare..si sunt si doi..pai a mea e mai mare si nu decat unul singur. Bravos

27+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

gata am pus si numele bubulinei la semnatura

_

superb numele ales ptr fetita adriana
cand am vrut sa ma loghez,am vrut sa scriu la parola Anastasia,
asa tare imi place numele

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput