Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Buna ziua la gravidutze!

Muffi, eu una te inteleg, nu e prea placut sa fii subiect de senzational! Iti doresc toate cele bune, sa ajungem cu bine toate la 40 de saptamani!

Crixia, off, greu fara alaptat...dar in anumite situatii e musai

Moni, super burtica, asa este si a mea de micutza. Important e sa fie bebelusii bine dezvoltati, nu ca e burtica minuscula sau uriasa.

Eu aleg nasterea normala daca e totul ok pana atunci, avand in vedere ca si prima nastere a fost usoara (3 ore cu totul). Tind sa aleg chiar si fara epidurala, mi-e groaza de ace, mai ales prin coloana. Poate ma mai gandesc pana atunci.
Sunt inca la 9kg plus, inca baletez
Azi am control, vin cu vesti despre noua clinica pentru fetele din C-ta interesate
A, n-am simtit nici un cutremur, desi stau la 4. Mai bine, ma apuca groaza

Va pup! O zi frumoasa!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Pooh..te imbratisez si eu cu mult drag..

uitasem sa adaug ceva..fetelor va voi scrie din cand in cand pe contul nostru comun,ok?

inca o data va doresc tot binele din lume

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

pooh eu le spal la masina cu ariel. asa am spalat si la Ana si am pus si putin balsam de rufe, din ala sensitive. nu a patit nimic, nu a avut nici o iritatie.
muffinuta sanatate multa!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Hai ca vin si eu cu o intrebare stupida:

hainutele noi cumparate pt. bebici cum le spalati?Cu mana sau le bagati in masina?Si cu detergent normal sau special pt. bebelusi?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

ba nu e deloc stupida intrebarea
eu le spal cu detergent lichid,in masina la vreo 60 grade si le si calc.e mai safe ptr bebe.la Ebonee si acum le spal cu detergent lichid insa mai putin le calc
detergentul normal nu se clateste asa bine,cateodata se mai vad urmute albe pe haine,e mai bun asta lichid si fara clatitor,la bebelushi nu prea le place mirosurile.
acu folosesc de toate la Ebonee dar cat a fost micuta am avut mai multa grija.
pielicica de bebelush e sensibila tare si e mai bine de evitat bubitele si altele.nu mi-a placut niciodata ca Ebonee sa aibe bubite pe ea si eram mereu stresata pe tema asta.
a avut vreo 2 zile si apoi niciodata spre fericirea mea

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Eu am spalat lucrusoarele la masina la 40 grade chiar daca zicea la 30 si cu detergent lichid mi se pare mai putin agresiv

Meleea 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

muffinuta,in lumea asta sunt si bune si rele,e usor tare sa faci rautati gratuite,insa trebe sa invatam sa trecem peste toate ca altfel... ne apuca damblageala
eu te tzuc si admir,sa ai o sarcina usoara in continuare si fara greutati sau ganduri negre.Dumnezeu e mare si vegheaza asupra noastra,gandeste pozitiv si totul va fi bine

giova,sunt sunt,aparatul e de vina,el ascunde sunca babana

si eu aleg nasterea natura chiar daca la prima nastere m-a tinut 2 zile "petrecerea" si cu epidurala daca se poate fara ea,risca sotzul sa ramana fara toate cele

sa va dau si eu datele unde nasc: University Hospital of North Durham si moasa e Carol Ashton (asta daca e prin spital cand mor apuca pandaliile ca de nu,nasc cu cine apuc :D )

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna ziua la burtici,

Am fost si noi sambata la control.
Bursucelul nostru are 1.230 g, DBP 75 mm, FL 58 mm .... si multe altele
Mi se pare un pic slabut la 30 sapt implinite dar cica ar fi totul bine.
Am intrebat de IR-uri si mi-a zis numai de artera ombilicala 0,65 cu spectru normal. Cica aia ar fi cea mai importanta si daca bebe e in limite normale nu avem de ce sa ne facem griji.
Singurul lucru de care nu-s lamurita mi-au zis ca placenta e bine pozitionata, structura normala si ca are CATEVA LACURI VASCULARE.
Asta e o noutate si ametita de mine a uitat sa intrebe semnificatia lor.
Am tot cautat pe net dar se pare ca, desi multe fete zic ca au avut, nimeni nu stie de fapt ce-i cu ele si daca afecteaza cu ceva.

Asaaa...urmatorul control e de abia la inceputul lui iunie (cam departe pt. gustul meu) cand vom pune la punct ultimele detalii.
Momentan e sigur ca voi avea o zmeurica de iunie, cezariana fiind programata teoretic intre 25 si 30 iunie.
Data mai exacta o vom avea la urmatorul control.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 30+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Giova esti super tare.
Ai facut cumva listuta?
In capul meu e o zapaceala totala, nu-mi aduc aminte de la o pagina la alta cine ce a zis cu exactitate...daramite sa raspund fiecaruia in parte.
Jos palaria.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 30+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu o sa incep cumparaturile pt spital. Dar si zambesc numai cand ma gandesc ca trebuie sa iau 10 body-uri.
Pt copilasi e ok daca stau in body si pantalonas in spital? Sau mai trebuie deasupra si salopeta?
Am citit subiectul "bagajul de spital" dar m-am ingrozit cand am vazut cate chestii ne trebuie. Treptat treptat sper sa am de toate. Oricum daca imi lipseste ceva dau un telefon sa-mi aduca. Si sigur o sa-mi lipseasca ceva.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffinuta
fetelor va voi scrie din cand in cand pe contul nostru comun,ok?

Poti si mai des . Te pup si pup si leutul din burtica.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput