Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 21
flo1980 spune:
Apropo am vazut noutatile de pe picasa, cine a facut comentariile la intalnire, atb tu? Am ras de ma doare burta! 
Am lasat comantarii pe ici pe colo....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
bobitamica spune:
Buna si de la noi,
CRISTINA...
IRISS....aoleu ce greu e cu 2 asa mici...si eu care ma gandeam ca poate ar trebui sa mai fac si eu un bb...Ma cam sperie gandul...
ANKA...Erika e leita tu...e o scumpa cu basmalta rosie
GINI...sa va fie de bine plimbarea...ce bine ca nu ai simtit cutremurul..Mie acum mie mi-e de o mie de ori mai teama pentru ca o am pe Irina. Si asa sunt speriata de bombe...
La multi ani Andreea!!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie ta
La multi ani pepenasilor nascuti in ziua de 27!!!
Revin ca s-a trezit fata!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
the_andreea spune:
Bobitamica,multumesc 
Daca aveti chef,am pus niste poze aici
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
boticelina spune:
Buna dimineata pepenime!
Andreea, La multi Ani! cu sanatate si bucurie si depresii cat mai mici si mai rare ![]()
Flo ti pup pt votul de incredere dar zau daca pricep de ce ti s-or fi blocat bookmarkurile. Io am patit asa ceva doar cand mi le-am transferat manual de pe un compiuter pe altul dar am crezut ca-i diferenta de platforma si le-am actualizat din nou manual, m-au capiat, deci n-am gasit o solutie instant cross-platform. Da' io-s utilizator stupid... Poate Didi se pricepe ca ea-i programator...
Anka Er seamana leit cu tine
si-mi plac cerceii ei la nebunie. Vreau si iooooo.... (pt moi) Cat despre patania cu doamna cu salteau io nu stiu cum ai putut avea incredere nene, si io m-am fript cu Fancourierul cu un ramburs si acum nu mai am incredere in nimeni, hotie la drumul mare...
Am avut si io timp sa ma uit la poze, mor de dragul pepenimii, toti unul si unul, mi se pare ca au crescut asa de repede...
Bai, ca tot zicea Andreea de Casian ca doarme mult, io raportez ca fii-mea si-a tras program de cupil mare, nu mai vrea sa doarma decat o data pe zi, la amiaza. Doarme 2 ore de la 1 la 3 si inca 11 ore noaptea dar oricum m-a dat peste cap un pic. Tre sa adaptez mesele, le-am mutat, am mutat si baita ceva mai devreme... oricum am constatat ca rezistenta la schimbare e mai mare la mine decat la ea ![]()
Am fost ieri la buni la mosie, tare frumos a fost, am stat toata ziua la aer, cupilul i-a flocait toate narcisele lu buni, a alergat catelul, a smotocit-o (again!) pe Pisi-Mic, a bagat pe sest primul bulgare de pamint in bot, am plecat in safari pe maidan si am tipat dupa toate ratele, vacile, oite si calutii intalniti in drum, a ajuns acasa franta, da ne-a placut, mai mergem si saptamana viitoare desi cred c-o sa mergem bara la bara ca-i 1 Mai.
Chiar, voi ce faceti de 1 Mai? Ma gandeam cu nostalgie ieri ca altadata abia asteptam sa vina 1 Mai, sa ne betivim pe plaja in Vama... Poate ma vezi ca inhat fata si tragem o plimbare pe plaja printre rockarasii beti 
LE: pusei poze de la buni de la tara pe picasa dar n-am mai facut album nou (aveti si o surpriza cu coada alba acolo) ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
blogul branzarului vesel
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
Duamna BOTI - uite bre www.bespecial.ro/Bijuterii/Argint-simplu-316-c.html" target="_blank">cerceii
Unde sa pleci frate de 1 Mai ce n-ai treaba?? In nebunia aia de le litoral? Si tocma' cand vin io la Constanta??
Poate ne intalnim noi domne in parc la Mircea sau undeva... La tabacarie la pitici undeva...
Lasa Vama ca iti trece i Mai in trafic si iti bate soarele in capota!
flo1980 spune:
Ce sunt alea pop-ups bre?
alea in continuare sunt blocate, dar bine ca am reusit sa intru la bookmarks-ul, am bajbait ca orbu' care a gasit Braila 
Andreea ce blonzi frumosi ai
si ce seamana intre ei!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
the_andreea spune:
Monica,multumesc de urari.Cu depresia,sa dea DD,ca nu ma mai suport eu,d'apoi cei din jur
.Dar musai sa le las.
Flo,multu;,seamana bine,e adevarat.Toata lumea ma intreaba daca e fetita,si cand le spun ca e baiat primesc "ptiu,ca e frumos ca o fata".Mno,ziceti si voi?
Apropo,mai e vreun baietel care are nevoie de clamite? Ca mandrului meu i se fac zulufi doar cand are parul ud,in rest ii vine in ochi tare.Si eu mi's d'aia cu luatul din mot,adica nu-l tund pana in iunie.
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
Marina_1609 spune:
salutare gagici!
am intrat sa va salut si sa urez la multi ani sarbatoritilor.
eu trebuie sa-mi pregatesc bagajele pentru vacanta...sunt singura saptamana asta. joi vine si sotul acasa iar duminica zburaaaaaaaam![]()
Azi Sofia s-a trezit cu febra 39
am reusit sa o scad nitel dar iar e in crestere. sa vedem ce se intampla in 24 ore... ca alte simptome nu avem. sper sa fie bine pana sa plecam.
in rest totul e ok, progresam...mergem dea busilea in mare viteza. de o saptamana se ridica singura in patut sau daca se tine de ceva(scaum, canapea...)
am vazut poze pe picasa.frumoase toate

de lista cu evolutia pepenasilor ati cam uitat se pare
va pup cu drag pe toate
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi