Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 20
dana81 spune:
Neatza!!!
ANKA Er e o minune ochioasa si falcoasa
YAEL multumim pt site am comandat si acum astept hainutele, mi-au placut tare tare
VIO bine ai revenit sunt verde de invidie pe dintii Alexandrei si pe falcutze![]()
Noi suntem fff bine azi cred ca vom face o baitza asa ca la carte nu numai pe bucatele si de maine poate iesim si pe afara
Clara face pasi singurica, 2-3 mai mult se arunca in bratele tale daca o chemi, noi suntem topiti, canta, vorbeste pe limba ei si isi cunoaste jucariile
Eu am duminica viitoare botez asa ca de azi zic pas la mancare![]()
Pupam pepenimea
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
M&M spune:
Neata!!
CU scuzele de rigoare, fiindca ieri nu am avut timp de net...
ANDREEA, LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA, FERICITA , SA TE BUCURI ALATURI DE CEI 2 MINUNATI COPILASI, CASIAN SI THEONA!!!
Mina, ma bucur ca ai scris...
Deea!!! Sper ca Bogdan este mai bine...
Yael,
cei 3 "nordici" mici !!!
MARIANA, MARIMAR????!!!
Flo, nu ma pricep...nici eu nu le prea am cu comp..
Gini, sa va fie de bine plimbarea...
Vio,
si voi ati fost plecati?![]()
EU nu am simtit cutremurul de sambata...eram doar eu cu Mihaita acasa, eram pe pat in dormitorul nostru si ne jucam..
Vaut poze noi...Irina de Bobita,
pregatindu-se de plaja, deja;Alexandra de Maitreyi la joaca si de la intalnireaTimeei cu Nicholas!!!
Fug la treaba...

Cristina, mami de Mihaita 
O sansa pentru Stefanel
flo1980 spune:
Dr. Anca multam oricum, poate se pricepe Anka, Boti ![]()
Andreea poate asa e felul lui, Alex dormea in 3 reprize pe zi a cate 2 ore, nu stiu ce sa zic...e palid? nu strica sa pui o intrebare la medic!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Apropo de cutremur, eu nu l-am simtit, eram in masina, ne intorceam de la ziua unei fetite si sotul se mai "juca" cu masina in zig-zag ca era strada libera
Alex radea, el la fel, eu atenta la ei....da' Doamne fereste, cand iti suna ceasul asa mori, razand, poate sa cada un copac peste tine, sau o bucata dintr-un bloc/casa, nici nu stii ce te-a lovit, brrrrrr....
Cica ar mai fi unul prin octombrie-noiembrie ...
_
dia_filipas spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!! SA FII FERICITA SI SANATOASA SI SA TE BUCURI DE FAMILIE!

Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
iriss27 spune:
N-am mai scris de mult din cauza de 2 copii si viata sociala.
Adica, cei 2 se bat pe jucarii, iar Dav la 8 luni, se lupta cu sor-sa ceva de speriat. Deci o sa am viata grea ![]()
Ieri am fost cu Yvo la petrecere la BooBoo, la o fetita care a facut 2 ani, a fost f misto, mancarea nu prea mi-a placut, dar in rest, a fost ok./ Mega afacere asta. Cumperi niste chestii de joaca si inchiriezi spatiu si gata. Ei practic au servit mancarea si cam atat. Au inchiriat separat o Alba ca zapada care i-a pictat pe fata si a facut cateva poze cu ei si le-a facut din baloane tot felul de caini, sabii, flori,etc.
Ei s-au simtti excelent, am plecat cu plansete, dar asta e.
Apoi am fost la un botez, ne-a cam prins ploaia. Am lasat copiii la maica-mea, pe Yvo a aburit-o taica-miu si a dormit, Dav a dormit vreo ora si dupa a urlat vreo jumatate de ora ca nu eram io.
Pe Yvo nu mai reusesc sa o strunesc, nu mai am metode, cred ca tre sa o chem pe super nanny, ca sunt depasita 
Ne culcam numai la 12 noaptea, la pranz se culca peste 2 ore, vrea sa ma culc cu ea, dar si Dav rvea sa stau cu el ca atfel urala si uite asa. Joi o duc la mama, miercuri o duc la nutritionist, sa vad daca are ceva, dar cred ca iar iese ca are ma-sa cu capu 

Au inceput sa se bata parte in parte pe jucarii, distractia naibii.
Dav a inceput sa se tarasca pe coate, nu mult, doar pt obiecte importante, telecomanda, telefon, deci nu ca mijloc de deplasare.
Io's cu nervii prastie. De o sapt nu mai vorbesc, mai mult tip.
Am gasit cazare la bulgari, la Duni, e un complex misto, gen resort, dar mult mai mic ca cel din turcia, sa vedem cum va fi.
Vazut pepenimea ff frumosi si mari, pup pe toti,
Nu mai pot scrie ca maraie Dav.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
ankalaura spune:
ATeBe-ule - pozele sunt toate din Bucuresti, multe de la noi din parc, din Tei, cateva din Cismigiu.... Da, duamna e maica-mea, e mare cucoana nene sa vezi ce se imbraca numa' de la magazine de fitze ![]()
Valeu, a fost ziua lu' Andreea si eu n-am zis MULTI ANI??? Rushinica mie!!!
So....
LA MULTI ANI ANDREEA, cu intarziere, sa fii sanatoasa si fericita!
FLO - cum adica sunt blocate? Nu stiu cum vine asta, dar intreb husbandul daca imi dai detalii cum adica blocate bookmarks
the_andreea spune:
Cris,Dia, multumesc mult.
Flo,pana acum nu a dormit asa mult,avea o repriza de somn ziua de 2,5-3 ore.Acum ma cam sperie.Am sa intreb dr.,desi ajungem destul de rar la ea.Si-a dat si prog de masa peste cap.Masa de fructe de la ora 10,30 s-a mutat la 1-2,si pranzul la 3-4 si tot asa.In rest e ok,vesel,miscaret,sta in picioare f bine,dar nu are tupeu sa faca pasi daca nu are sustinere
.Nu vad nici o alta schimbare la el.Isi va reveni el probabil.
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
flo1980 spune:
Da mai Anka, cand dau click sa intru imi zice ca e blocat, ai arata si un O taiat, rosu ....nu's daca intelegi....
Offf Iriss si ai mei se mai cearta pe jucarii si David dupa ce ca le tranteste pe jos ii mai trage si cate una lui Alex 
_