Pepenasi de iulie-august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna!

Fost'am si eu hai-hui azi si acum bantui pe la club sa vad ce ati mai facut

Ankoooo faine pozele, ce bine ii sta Erikai cu rosu si ce "verde" frumos ce-mi place verdele asta crud al naturii

Yael faine hainele, cred ca in magazinul de la mall nu sunt toate hainele ca in site...asa-i?

The Andreea cu scuzele de rigoare ca am trecut deja in 27, un sincer La multi ani! sa fii sanatoasa si o viata plina de fericire!

La fel si pepenashul de 26:
Andrei Daniel de andrey2008

Sa cresti mare si voinic!

La mai multe lunitze sarbatoritilor de azi (27) !

David Gabriel de (moi ), Maya Andreea mcoca, Anthony de Biribu, Maya Elena de estrella80, Raul de oanasm, Radu Mihai de Serenity90

Sa ne traiti pepenashi!

Chiar.... oanasm pe unde esti???? nici nu mai stiu de cand nu ai mai scris...

Ladymina aveti grija de voi! Ma bucur ca ai dat un semn

Mona vazut filmuletul

Hai noapte buna si somn dulce!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

The Andreea, LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita si iubita!!! Si mai scrie-ne despre voi!
Gata, am reusit sa descarc pozele de la intalnirile cu Kimmy si Timea. Imi cer scuze ca nu le-am mai redimensionat, ocupa cam mult spatiu (6MB) dar promit ca nu o sa le tin prea mult timp acolo. Ruxuleeee, astept comentarii!!! Si de la restul fetelor!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!In sfarsit ne-am adunat si noi pe la casele noastre.A fost tare fain la tara, Alexandra a fost incantata,s-a mai grasunit putin, a prins culoare in obraji, s-a bronzat ca tractoristii, ca stateam pe-afara cat era ziulica de lunga.A fost fascinata de catel , de pui' de gaini,de iepuri,de purcei, de pisici.Saracele pisici fugeau in lume cand o vedeau ca ei i se pusese pata pe urechile lorAm evoluat bine de tot si cu diversificarea ,si am trecut de la mancarea blenduiuta la mancarea cu bucatele.I-au iesit si caninii de sus , asa ca la 8 luni ne laudam cu 10 dintisori.In ritmul asta pana la un an cred ca ii ies si maseleleDe data asta a suferit rau de tot, o noapte intreaga a facut febra, apoi a doua zi voma si avea diaree, musca tot ce prindea, mai ales pe mine,dar ma trecut si de asta.
Cam atata deocamdata despre noi, din urma n-am apucat sa citesc nimic, poate reusesc sa recuperez maine.Acum plec la nani ca pic de somn

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Ia uite ca nu sunt singura care n-are somn la ora asta!
Urez si eu cu intarziere
LA MULTI ANI GABRIELA!
LA MULTI ANI THE_ANDREEA!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE SI-AU SARBATORIT ONOMASTICA DE SF GHEORGHE!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Hai buna dimineata! ...Asa e frumos, sa te culci tarziu si sa te trezesti devreme

Ete domne' ca aparu' si Violeta, unde la tara ai fost soro?

Fac cinste cu si o savurez uitandu-ma la poze

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Neata!
Gabriela, la multi ani cu intarziere!
Andreea, la multi ani!

Noi am fost plecati la Brasov, ne-am intors azi noapte. Ziua nu mai putem sa mergem la drumuri lungi cu Irina, fiindca nu mai are rabdare in scoica. Asa ca mergem noaptea, ca sa doarma. Poate cand trecem la scaun mai mare o sa-i placa.
Sambata am fost la o cununie religioasa catolica, la Biserica Neagra. Nu mai vazusem niciodata o cununie catolica, mi s-a parut foarte frumoasa. Seara am luat-o si pe Irina un pic la nunta, acolo ne-a prins si cutremurul, pe care nu l-am simtit ca era destula galagie, agitatie. Soacra mea, in schimb l-a simtit foarte bine (in Brasov). M-am bucurat ca n-am fost acasa, la etajul 8, ca pana acum n-am prins nici un cutremur la bloc.

Zicea cineva de vacante in Turcia, Clabur parca, nu ne spui noutatile?

O zi buna!

Mergi la inceput

Fetele am o problema.... la bookmarks-ul meu toate linkurile mele imi arata ca-s blocate ce fac sa le recuperez? sau se mai pot debloca?

Nu-s prea priceputa intr-ale calculatorului

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!
La multi ani Andreea!
Sunt obosita dupa week-end dar Sara s-a distrat ba in parculet mancand nisip ba pe la gratar, daca e in aer liber e foarte bine.

M-am hilizit la comentariile de la pozele cu Timi si Nick foarte simpatici impreuna desi sunt luati.

Si noi avem un prieten de plimbare, Tudor care este mai mic cu o luna si cu care stam si impartim jucarii: adica Sara le ia pe ale lui si le linge
Mai da ce seamana Erika cu mama. Si ce bolfosica s-a facut

Fata mea bea dimeneata 100-120 lapte, seara 150-200 cu biberonul si totusi nu renunta la san. Observ ca a perceput laptele praf ca pe o masa distincta si ii si zic "papa" dar sanul e preferatul ei. Rade in hohote daca ma vede dezbracata si ma alearga sa-i dau tzitzi. Si eu care ma gandeam ca nu reusesc sa o conving sa bea lapte praf
A acceptat Milupa pentru ca e mai dulceag si seamana cred cu tzitzi mai bine.

Mona e bun filmuletul dar din pacate suntem prea bombardati de Tv ca sa mai lasam copiii pe afara singuri-suntem paranoia.

Apopo, sunt pozici noi la sfarsit si acum mi-am dat seama de abia:Acicel, NArcisa, Ella.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Flo, nu ma pricep deloc.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Hristos a inviat! cu maaare intarziere,pt ca n-am avut net saptamana trecuta.
Flo, esti o dragutza ca de obicei,multumesc mult de urari si multumesc si fetelor Adriana,Vio,Gini,Dr_Anca
Si mai e o persoana deosebita careia trebuie sa-i multumesc pt urare,care nici anul trecut nu m-a uitat dulce (stie ea cine)
Cu alta intarziere, Gabriela

Casian m-a terminat saptamana trecuta cu somnul,a dormit foarte mult,ca mi-e frica sa nu aiba ceva in neregula.Adica doarme pana la 5 ore pe zi in 2 reprize si noaptea cam 9-10 ore.Va rog,dati-va si voi cu parerea,ca eu chiar am intrat in panica cu atata somn.

O saptamana usoara va doresc!

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Edit:zuza cum sunt de obicei,am uitat sa spun pepenasilor nascuti zilele acestea.Doamne,va dati seama ca de luna viitoare incepem sa le serbam 1 anisor????

Mergi la inceput